Tatil konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var

Yakınsanız otobüsle de gidersiniz açıkçası biletleri bir ay öncesinden aldık hatta belki daha önce ama kişi başı 250 civarı ödedik. O çok da fark etmiyor bu aralar.
Eşimin bi arkadaşı bir sene önceden tatil paketleri alıp snra gidemezse satıyormuş. Uçak otel herşey dahil paketleri bir sene önceden planlamak iyi olur.

Mersine daha kolay gideriz. Kırk yılın başı tatile gidicez birgün yolda geçmesin.

Neden illede mersin??
Her yer güzel ülkemizde aslında... şöyle araba olacak bi ay yıllık izin olacak haritadanın bi ucundan başlıycan. Gez gez doyamazsın... malesef imkanlar böyle el veriyor. İlk acemiliğimizi mersin le atalım bir. Azıcık gözümüz açılsın otel vs konusunda.
Sonra karadeniz ve ege istiyoruz ztn. Ama uzak olan yerlere turla gitmeyi planlıyoruz. Bir kaç turla da görüştük. Mayıs için.

5 gün en az. Sadece otel için 2000 geçmesin dedim.
Mezitli ve erdemli otellerinde de denk geldim kendi plajları vs var.

Ben mersin merkezi sevmiyorum. Sanki bekar grupların mekanı.Yani ilçelerin daha sakin ve aile mekanları oldugunu düşünüyorum.
Antalya otelleri hem daha uygun hem daha belirli tipler var

Karadeniz turumuz kürtaj oldugum döneme denk geldi iptal ettik. İzni evde geçirdik. Bizim için şuan aslında önemli olan tek şey dinlenip kafamızı toplamak. Zor bi süreç atlattık.
Hem gurbete hem evliliğe hemde eşimin düzensiz çalışma saatlerine alışmak zorunda kaldım. İlk kez ailemden bu kdr uzagım. Çok yalnız kalıyorum. Her ne kdr kendime uğraşlar çıkarsamda bi yere kdr...

Yani ne eşim ne de ben ufak tefek aksilikleri dert etmeyiz. Şuan mersin bi çok kişiye kötü geliyor ama daha eşim hayatında deniz görmedi. Bende aynı şekilde.Yani bize güzel gelecektir. İkimizinde tatil kültürü yok. Hiç tatile gidemeyen bi sürü insan varken ben eşime şimdi orayı begenmedim diyemem.
Gidip görmeden bunu söylersem yanlış anlar...

Yani zor şartlara rağmen mutlu olayım diye mersinden bi otel bak bende araştırayım dedi. Şimdi memnuniyetsiz durumuna girip onu üzmeyim.
Diğer seçenekleri sonradan değerlendirriz. Mesela oradayken eşime hayatım erken ayarlayalımda antalyaya yada ege tarafınada gidelim diyebilirim. Oda kırmaz beni er geç bu imkanı sağlamaya çalışır.

Öneri veren arkdşlar yanlış anlamasın. Kendim ve eşim adına konuşuyorum. Onu tanıyorum yani.
Yoksa şu mekan iyi değil gitmeyelim demek kötü bi durum değil. Sadece zamanlama önemli :)

Öneri veren arkdşlar yanlış anlamasın. Kendim ve eşim adına konuşuyorum. Onu tanıyorum yani.
Yoksa şu mekan iyi değil gitmeyelim demek kötü bi durum değil. Sadece zamanlama önemli :)

Sizi çok kazıklarlar, İlk sayfada baktığınız otel şehrin içinde orada denize falan girilmiyor. Zaten eylül 15 dedin mi ortalıkta kimse kalmaz mersinde, çok sakin olur. Turizm şehri değil mersin. Eğer gece kulüpleri gezmeler falan düşünülüyorsa iyi bir seçenek olmaz. Arabanız da yoksa gezemezsiniz de gün içinde yani tüm gün otelde olacaksınız. Ayrıca yemeklerin iyi olacağını hiç sanmıyorum. Kısaca nereye giderseniz gidin memnuniyetsiz ayrılmanız olası. Denize yakın olmasını istiyorsanız, Lamos, Royal sebasteye falan bakın, bir arayıp pazarlık edin fiyat açısından balayı çifti olduğunuzu uzun süre kalacağınızı söyleyin. Buralar olmazsa Kız kalesinde otel bakın.

Sizi çok kazıklarlar, İlk sayfada baktığınız otel şehrin içinde orada denize falan girilmiyor. Zaten eylül 15 dedin mi ortalıkta kimse kalmaz mersinde, çok sakin olur. Turizm şehri değil mersin. Eğer gece kulüpleri gezmeler falan düşünülüyorsa iyi bir seçenek olmaz. Arabanız da yoksa gezemezsiniz de gün içinde yani tüm gün otelde olacaksınız. Ayrıca yemeklerin iyi olacağını hiç sanmıyorum. Kısaca nereye giderseniz gidin memnuniyetsiz ayrılmanız olası. Denize yakın olmasını istiyorsanız, Lamos, Royal sebasteye falan bakın, bir arayıp pazarlık edin fiyat açısından balayı çifti olduğunuzu uzun süre kalacağınızı söyleyin. Buralar olmazsa Kız kalesinde otel bakın.
Teşekkür ederim. Bir kaç iyi otel baktım şimdi. Hrşey dahil oteller. Birgün eksiltince diğer otellerle denk oluyor. O yüzden dediginiz gibi yerleri tercih edicez. Bi sıralama yapıyorum yarın da ararım fiyat için

Teşekkür ederim. Bir kaç iyi otel baktım şimdi. Hrşey dahil oteller. Birgün eksiltince diğer otellerle denk oluyor. O yüzden dediginiz gibi yerleri tercih edicez. Bi sıralama yapıyorum yarın da ararım fiyat için

tripadvisor dan yorumları da okuyun, ben sebasteyi tavsiye edince bir bakayım dedim çok kötüymüş. Sırf yol kenarında geçerken denizin dibinde görüyoruz diye söylemiştim. Lamos da yorumlar daha iyi. Arayıp pazarlık yapın 15 eylülden sonra otellerdeki doluluk baya yüksek oranda azalacak Mersinde. Uygun olursa geliriz deyin. Boş oda kalmasındansa müşteri gelmesi iyidir. Ya da 15 eylülde yaz tatilini boş verip kasım aralık gibi çiftehan termal otellerine gidebilirsiniz.

tripadvisor dan yorumları da okuyun, ben sebasteyi tavsiye edince bir bakayım dedim çok kötüymüş. Sırf yol kenarında geçerken denizin dibinde görüyoruz diye söylemiştim. Lamos da yorumlar daha iyi. Arayıp pazarlık yapın 15 eylülden sonra otellerdeki doluluk baya yüksek oranda azalacak Mersinde. Uygun olursa geliriz deyin. Boş oda kalmasındansa müşteri gelmesi iyidir. Ya da 15 eylülde yaz tatilini boş verip kasım aralık gibi çiftehan termal otellerine gidebilirsiniz.
İzin ayarlamak çok zor. Ekipteki herkes izinlerini sırayla alıyor. Bu yüzden tarihi değiştiremiyoruz. Dediğiniz otele baktıkta kendi plajı yok ve yorumlar pek iyi değildi gerçekten.

Araştırsıkca öğreniyoruz sanki.

Şimdilik sıralamamız şöyle.
https://www.tatilbudur.com/wonasis-resort-aqua-hotel
Eşim burayı çok begendi. Herşey dahil ve aktivite konusunda hepsinden iyi. Yani eğlenceli geçebilir.
https://www.tatilbudur.com/liparis-resort-hotel-spa. Burası ikinci seçeneğimiz. Aradıgımda haşema meselesini sormalıyım. Bazı otellerde havuza haşemayla girmek yasak diye not düşülmüş. Belki haşema giyebilirim çünkü.

https://www.tatilbudur.com/lamos-resort-hotel-convention-center.
Burası üçüncü seçenek ama haşema giyilmez yazmışlar havuz için. Tek sıkıntı o.
Ben odada balkon olan manzaralı oteli daha çok begendim.

Diğer seçenekleri eşim direk eledi çnkü herşey dahiller daha avantajlı görünüyor

Kendi plajı olan bi yer olsun eşya taşımak halk plajına gitsen de şeZlong şemsiye parası vermek sinir bozuyor, her şey dahil olursa ne yiycez derdin olmaz. Ayrıca denizin kötü dalgalı falan olma ihtimaline karşılık havuzu da olsun.

2000 civarına süper yemekleri olan bi otel sanırım bulamazsınız ama insan aç da kalmıyor çok güzel olmasa da çeşit bol oluyor.

Ben taytkini kullanıyorum altını kısa tayt ile değiştirdim üstü mayo gibi etekliydi

Haşema kullanma bence çok yapışıyor denizden çıkan hanımların rahat edemediğini gördüm
Teşekkür ederim özellikle mayo öneriniz için. Taytlı daha rahat olacak gerçektende. Kapalı değilim normalde çünkü garip olur yani.
Dediginiz gibi herşey dahillerde 2500 kdr çıkarız . Maksat kafamız rahat olsun aç kalmayz bencede. Çok teşekkür ederim yeniden

Bir de arkadaşlar otellerde hep havlular vs dahil ya. Yani sizler giderken alıyo musunuz yanınıza havlu,şampuan vs.
Yani pansiyon ve apartlarda alıyoruz. Ama bu otellerde herşey var gerek yok sanki.

Baktım susanoglunda kriti otel var kucuk bır wonasıs ne kadarmış o donemde ..
Polıs kampıyla ıc ıce polıs kampı dedıgımde oyle otellı fılan degıl sahılı kayalık ve dalgalı kesınlıkle berbat.temızlık yemek berbat .sadece havuzu guzel .gezılecek sahılı vs yok yorumları okudunmu ben bır ay once ordaydım

Bütçeniz 2000 ve daha önce tatile çıkmamışsanız ve bir de yüzme bilmiyorsanız kesinlikle turla Antalya tarafına gitmenizi tavsiye ederim. Tekne turları da oluyor içinde ve çoğu kişi yüzmek için can kurtaran yeleği kullanıyor. Ben de dahil :) hoooppp suyun üstündesin korkmana gerek yok. Tur şirketi senin için herşeyi düşünüp güzel bir tatil yapmanı sağlıyor. Mersin’i tavsiye etmem ama illa otel olsun dersen yorumlara dikkat et

Baktım susanoglunda kriti otel var kucuk bır wonasıs ne kadarmış o donemde ..
Polıs kampıyla ıc ıce polıs kampı dedıgımde oyle otellı fılan degıl sahılı kayalık ve dalgalı kesınlıkle berbat.temızlık yemek berbat .sadece havuzu guzel .gezılecek sahılı vs yok yorumları okudunmu ben bır ay once ordaydım
Hangisinden bahsettiğinizi anlamadım ya. Benim seçeneklerden birimi

Back
X