• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var

Kaybolmuscennet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
1.374
1.443
133
Herkese iyi bayramlar.

İzin sorunundan dolayı balayına gitmemiştik. Ve şimdi 15 eylülde izne ayrılıyor eşim. Tatil planlamaya çalışıyoruz.
Ama ikimizin de hiç bilgisi yok. Ben ailemle tatile giderdim ama çocukken pansiyonda vs kalırdık. Eşim hiç gitmemiş.
İkimizde yüzme bilmiyoruz. Ama heves ediyoruz öğrenmek için.
Karadeniz turu planlamıştık ama onu mayısa erteledik daha güzel olacagını düşündük.

Şimdi biz mersinin güzel ilçelerinden birinde güzel bi otele gitmek istiyoruz. İlçe ve otel konusunda önerileriniz varsa çok memnun olurum.
Eşim istediğin oteli seç dedi ama ben abartmak istemiyorum. Yani 2000 tl geçmemeli bütçesi.
Benim için önemli olan tek şey eğlenmek ve gezmek. Bizim için önemli bi tatil ilk oldugu için.
Açıkcası nelere dikkat etmeliyiz seçim yaparken bunu bile bilmiyorum.

Bir de taytlı mayo giyenler yada haşema giyenler hangisini önerir.

Not: arabamız yok. Plaja yakın seçmeye çalışıyoruz bu yüzden.

Otel ıcın bencede mersın hıc ıyı bır tercıh degıl.mersınde denıze yakın yerden kıralık apart vs bulabılırsınız.oda tum sahıllerı kara carsaflı her bır grup 15 20 kısı olarak surıyelı dolu ..ellerınde nargıle ..hersey dahıl havuzlu otel ıcın mersine gıdılmez.antalyayı dusunun derım.

5 gün en az. Sadece otel için 2000 geçmesin dedim.
Mezitli ve erdemli otellerinde de denk geldim kendi plajları vs var.

Ben mersin merkezi sevmiyorum. Sanki bekar grupların mekanı.Yani ilçelerin daha sakin ve aile mekanları oldugunu düşünüyorum.

Otel ismi veya link paylaşmak yasak mı ki acaba.
Eşime bi otel linki attım da. Orası yarım pansiyon dedi. Pek anlamıyorum. Yani sadece kahvaltı dahil demek istedi galiba.

5 gün en az. Sadece otel için 2000 geçmesin dedim.
Mezitli ve erdemli otellerinde de denk geldim kendi plajları vs var.

Ben mersin merkezi sevmiyorum. Sanki bekar grupların mekanı.Yani ilçelerin daha sakin ve aile mekanları oldugunu düşünüyorum.
Hayır yanlış dusunuyorsun
Ilcelerın hepsı ve plajlar suanda surıyelılere hızmet verıyor..bız kendımızı azınlık gıbı hıssettık o derece mersınde ne işin var
Antalya ılcelerı super hem otel hızmet bakımından oralar daha gelışmış...
Mersınde sahılı plajı olan otel hangısıymış ?

Hayır yanlış dusunuyorsun
Ilcelerın hepsı ve plajlar suanda surıyelılere hızmet verıyor..bız kendımızı azınlık gıbı hıssettık o derece mersınde ne işin var
Antalya ılcelerı super hem otel hızmet bakımından oralar daha gelışmış...
Mersınde sahılı plajı olan otel hangısıymış ?
Şu an daha uzağa gidemeyiz. Ulaşım olarak mersin bize yakın. Belki gelecek yaz erken rezervasyon yaptırarak antalya vs düşünebiliriz ama şimdi direkt mersine göre plan yapıyoruz.
Şuan görmedigimiz için bilemiyoruz. Bak bu linkte ki oteli kastettim
https://www.tatilbudur.com/sahil-ma...trivago&utm_medium=tr-dmeta&utm_campaign=1265

İnanmıyorum burayamı gıdeceksınız..bu sehrın ıcınde bır otel :))))

Canım burda denıze fılan gırılmez bu sehrın ıcınde bıldıgın merkezde koca apartmanların ortasında.. Burası tatıl ıcın pek uygun degıl bız bundan 1 1.5 saat ılerlere gıdıyoruz denıze gırmek ıcın

Şu an daha uzağa gidemeyiz. Ulaşım olarak mersin bize yakın. Belki gelecek yaz erken rezervasyon yaptırarak antalya vs düşünebiliriz ama şimdi direkt mersine göre plan yapıyoruz.
Şuan görmedigimiz için bilemiyoruz. Bak bu linkte ki oteli kastettim
https://www.tatilbudur.com/sahil-ma...trivago&utm_medium=tr-dmeta&utm_campaign=1265

Bence bu otel çok güzel değil, bütçeniz ne kadar? Yani Mersin de bence çok iyi bir seçenek değil Antalya daha iyi olurdu sanki. Hiç olmazsa Alanya falan.

Benim annemlerin yazlığı var mersinde.cok seviyeli bir yer suriyeli falan yok.denizi müthiş turkiyenin birçok yerine gittim öyle deniz yok.ama otel tatilindense böyle yazlık falan kiralarsanız mantıklı mersinde .herşey dahil otel seçeneği az .yine de bir yer söylerim size ama kişi başı 300 falandır.3000 i bulur 5 günde.ama acayip memnun kalırsın.yazlik istersen de günlük 200 falan.5 günde 1000 verirsiniz yiyeceği de kendinizden ama ordan da memnun kalacağına eminim

Bence bu otel çok güzel değil, bütçeniz ne kadar? Yani Mersin de bence çok iyi bir seçenek değil Antalya daha iyi olurdu sanki. Hiç olmazsa Alanya falan.
Mersin şuan tek seçeneğimiz malesef.
İlk kez gidecegimiz için önce biraz bildik ve yakın bi yere gidip acemiliğimizi atmak istiyoruz ve izni yolda geçirmek istemiyoruz. Gelecek sene daha erken planlar uçak otel önceden ayarlarız.

Benim annemlerin yazlığı var mersinde.cok seviyeli bir yer suriyeli falan yok.denizi müthiş turkiyenin birçok yerine gittim öyle deniz yok.ama otel tatilindense böyle yazlık falan kiralarsanız mantıklı mersinde .herşey dahil otel seçeneği az .yine de bir yer söylerim size ama kişi başı 300 falandır.3000 i bulur 5 günde.ama acayip memnun kalırsın.yazlik istersen de günlük 200 falan.5 günde 1000 verirsiniz yiyeceği de kendinizden ama ordan da memnun kalacağına eminim
Ben evde çok yıpranıyorum yemek konusunda. Bir de balayına gidip üç öğün kendim yemek yapmak istemiyorum. Ztn dışardan yesek aynı hesap olur. Ama otelde menüler hazır.
Hani kalabalıkla gitsek yazlık vs iyi olur ama bizim için otel daha uygun.

Evet boyle daha mantıklı
Ev tutarsın yemek ıcmek ıcın dısarda ıstedıgını yersın cok pahalı degıl..
Ama otel ve denız mersın ıcın uygun degıl..
o attıgın otel baya merkezde ve merkezde denıze gırılmez denıze gırılecek yer erdemlı ayaş sılıfke kızkalesı susanoglu tasucu
Oralardada konforlu bır otel oldugunu sanmıyorum.

Back
X