Tatil iptali

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
323
İstanbul
Merhaba hanımlar.2 hafta önce bir tur şirketinden yaz için tatil rezervasyonu yaptırdım.Yetkili bana son 2 haftaya kadar iptal edersem,hiçbir kesinti olmadan para iadesi yapılacağını söylemişti.Şimdi iptal etmek durumunda kaldım.İptal durumunda kesinti olduğunu, bunun için ayrı sigorta yaptırmak gerektiğini söylediler.Ben henüz kullanmadığım bir hizmetin bedelini yine ücret yatırarak mı iptal edebiliyorum yani?Bilen fikri olan var mı acaba?

Tatil alırken, ekstra iptal karşılığında para kesintisi olmaması için 20 lira gibi ücrete biz sigorta yaptırmıştık. İptal ettirmedik, tatilimize gittik. Sanırım bahsettikleri sigorta bu.

2 haftaligina da olsa yer isgal ettiginiz icin bu bedel. Aslinda biraz sömürü daha yaza cok var. Fakat %90i bu tarz kesinti yapiyor

Tatil alırken, ekstra iptal karşılığında para kesintisi olmaması için 20 lira gibi ücrete biz sigorta yaptırmıştık. İptal ettirmedik, tatilimize gittik. Sanırım bahsettikleri sigorta bu.
Evet sigortaymış.Yoksa %35 kesiliyormuş.Alırken defalarca sormama rağmen gerek yok dediler.Bizim biraz uzun bir tatil aldığımızdan sigorta bedeli de yüksek olacak malesef

Evet sigortaymış.Yoksa %35 kesiliyormuş.Alırken defalarca sormama rağmen gerek yok dediler.Bizim biraz uzun bir tatil aldığımızdan sigorta bedeli de yüksek olacak malesef

Kötü olmuş. Sakıncası yoksa hangi tur dan aldınız? Şöyle yapsanız, sizin yerinize gitmek isteyen arkadaşlarınız falan varsa onlara satsanız ?

Sigorta ücretini normalde satın alım yaparken sölemeleri gerekiyor.Çokta cüzzi bir ücret,35 lira .Şuanda yaptırın sigortayı,yaza daha çok var.Sonrasında iptal edersiniz.

Şikayet var'a yazın, bilinen bir firma diyorsunuz. Size sigortaya gerek olmadığını söylediklerini ve kesinti yapılmaz dediklerini belirtin muhakkak. Belki şikayetinizin cözümlenmesi, orada çözümlenmemiş olarak durmasından rahatsızlık duyup bilabedel iptal ederler.

Sigorta ücretini normalde satın alım yaparken sölemeleri gerekiyor.Çokta cüzzi bir ücret,35 lira .Şuanda yaptırın sigortayı,yaza daha çok var.Sonrasında iptal edersiniz.
Bizim daha fazla olacak.O yüzden kesin ödenmesi mi gerekiyor diye buraya da danışmak istedim Malesef defalarca sordum ama 2 haftaya kadar sorun çıkmaz.2 haftadan az zaman kalırsa gerekir dediler.Mecburen yaptıracağız artık.

Aldığım kişiyi arayacağım.O da belki bilmiyordu ya da demedim diyecek belki.Doğru diyorsunuz oraya da yazayım belki bir sonuç çıkar.

Aldığım kişiyi arayacağım.O da belki bilmiyordu ya da demedim diyecek belki.Doğru diyorsunuz oraya da yazayım belki bir sonuç çıkar.
Yazın muhakkak dönerler, çoğu firma istemez orda çözümlenmemiş şikayet durmasını, çünkü insanlar birşey alırken oradan bakıyor çoğunlukla. Sansınızı deneyin. İnşallah olumlu olur.

Bende gecenlerde tatilimi iptal etmek zorunda kaldim hava sartlarindan dolayi ama iptal sigortasini yaptirmistim son anda rezervasyon asamasindayken ! rezervasyondan sonra iptal sigortasi gecerli degil diye biliyorum ben ancak bazi tatil firmalarinin sureleri var mesela rezervasyondan sonra 48 saat icindede yaptirabiliyorsun ! bu arada sigorta sirketinden henuz bir haber alamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…