Taşlara Inanir Misiniz?

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
Bayanlar özel değerli taşlara inanan, ben taktim, evime koydum etkisini gördüm diyen var mi? Ozel taslardan kastim akik, amatist, aquamarin vs..

Ve ben negatif enerjiden korunmak, kismet:KK8:, uğur getiren bir taş istiyorum hangisini önerirsiniz?

Taşların enerjileri olduğunu düşünüyorum ama işlenmiş olmaları,hava şartı v.s. o enerjiyi yok edebilir.
Ben en tesirli enerjinin dua olduğuna inanıyorum.

Ben çakra olaylarina da inaniyorum, bikac kere özel bi merkeze gitmistim zamaninda uzerimdeki negatif enerjiyi ozaman hissetmiştim ama devam edemedim maddiyattan ötürü malesef,
simdi bazi yerlerde satiliyor ya boyle taslar almak istiyorum bende bitane kucuk bi kolye

Ben pembe kuvars almıştım aşkı çekmek için. Etrafımdaki ilgisiz insanların , arkadaşlığımız bozmak istemediğim birinin, itin kopuğun ilgisini çektim :KK53::KK53::KK53:

Taşı aldıktan sonra temzilemen ve yüklemen gerekiyor, üstünde taşıyacaksan.

Ben pembe kuvars almıştım aşkı çekmek için. Etrafımdaki ilgisiz insanların , arkadaşlığımız bozmak istemediğim birinin, itin kopuğun ilgisini çektim :KK53::KK53::KK53:

Taşı aldıktan sonra temzilemen ve yüklemen gerekiyor, üstünde taşıyacaksan.

Haha hadi ya, ama sonucta ise yaramis yani:KK8::KK8:
son cümleyi anlamadim , ne yapmamiz lazim tam olarak?

Haha hadi ya, ama sonucta ise yaramis yani:KK8::KK8:
son cümleyi anlamadim , ne yapmamiz lazim tam olarak?

Nasıl yapılacağı internette yazıyor diyeyim :))

Önce 1-2 gece toprakta bekletiyorsun, sonra tuzlu suda temizlenmesi için. (ya da tersiydi)Daha sonra eline alıp niyet edip olumlamanı söylüyorsun. Ben ....in kalbini elimde tutuyorum, demiştim mesela. Ondan sonra da üstünde taşıyorsun.

X