Alınacak herşey için ağlattı beni demiş bir yorumda da. Abi eşyaları değiştirdiyse ev alırken ona karşılık yenilemiş olabilirler, eşinin isteğini düşünen bir eş yok gibi geldi bana.Evin içini karısının istediği gibi yaptırmış diye anladım. Her şeyi de yenilemiş. Onu da karısı istemiş diye anladım. Anlattığı gibi lüksü de seviyorsa eşi alabilir. Hiç belli olmaz.
Antalya’da her sene 20-25 gün kalırız ve hiçbir yer uzak değil bence . Antalya öyle kozmopolit bir yer de değil bence . Meltem mahallesine mi taşındı ki ?Istanbul u da pek bilmem söylese de anlamazdım ama:)) Sizin gibi bilenler anlar diye sordum. Ama semti söylemez zaten ne varmış orda gül gibi yer diyeceği için çoğu kişi. Bana nedense gül gibi yermiş gibi geldi
Diğer yorumda da yazmıştım.Evet oyle gözukmusum biraz ama sizi degersiz hisettren bi insanla yasiyosaniz bu nasil bi durum bilemedim yeri gelip.hakl oldugumda küstügumde be gönül almaya calsmayan bi esim var hersey icin ben cabaliyrmusum gbi geliyir
Evden mi kovuyormuş? :/
Derdin ev değil ozaman direk eşinle olan sıkıntını anlatsaydın. Yada fazla üstüne gelindi konuyu farklı yere çevirdin.Evet oyle gözukmusum biraz ama sizi degersiz hisettren bi insanla yasiyosaniz bu nasil bi durum bilemedim yeri gelip.hakl oldugumda küstügumde be gönül almaya calsmayan bi esim var hersey icin ben cabaliyrmusum gbi geliyir
Alinacak şeyler için ağlattı dememiş. Evi habersiz alınca ağlamış ve 6 ay boyunca ev boşalmadan istemiyorum diye tartışmış ve ağlamış. Sonra taşınacaklardı zaman eşi evi istediğin gibi yaptır demiş. Onu kendi teklif etmiş. Abisi öyle yaptığı için de olabilir. Eşi tartışmayı bıraksın evi yaptırıp eşya alırken evi istemediğini unutsun diye de olabilir. Ne olursa olsun habersiz böyle bir şeye kalkışması yanlış ama eşini ikna edemeyeceğini anlamış. Belki de çocuklarını düşünerek daha iyi bir semte taşınmak istedi bilemeyiz.Alınacak herşey için ağlattı beni demiş bir yorumda da. Abi eşyaları değiştirdiyse ev alırken ona karşılık yenilemiş olabilirler, eşinin isteğini düşünen bir eş yok gibi geldi bana.
Abinin eşine araba alınırsa, konu sahibine de alınır ancak.
Yok yahu , güzel bir semtten geniş ve güzel bir ev almış . Konu sahibesinin annesine uzakmış vs vs
Keske yazdiginiz 3 cumle kdar olsa hersey ben ev istemezken sirf baskalari icin ev alma istegine girip ardindan benim jstedigim degilde aksi yer tercih ettigi aldigi her esya icin 3 ay kavga ettgi yalvarttigi icin sukretmeliyim belkide her tartismamizda evden kovuldugum icinde sukretmeliyimAlinacak şeyler için ağlattı dememiş. Evi habersiz alınca ağlamış ve 6 ay boyunca ev boşalmadan istemiyorum diye tartışmış ve ağlamış. Sonra taşınacaklardı zaman eşi evi istediğin gibi yaptır demiş. Onu kendi teklif etmiş. Abisi öyle yaptığı için de olabilir. Eşi tartışmayı bıraksın evi yaptırıp eşya alırken evi istemediğini unutsun diye de olabilir. Ne olursa olsun habersiz böyle bir şeye kalkışması yanlış ama eşini ikna edemeyeceğini anlamış. Belki de çocuklarını düşünerek daha iyi bir semte taşınmak istedi bilemeyiz.
Kafayi yemek üzereyim içimi dökmek birileriyle dertleşmek istedim kendimi çok yalnz caresiz gibi hissediyorum...
8 yillik evliyim 2 oglum var 8senedir ayni evde yasiyoruz annemlere yakin cocuklarin okuluna yakin fakat evimz biraz kücüktü artik sigmamaya basladik falan hep bi tasinma istegimiz vardi ama...
Esim ve abisi ortak is yapiyorlar esimin abisi 3 yil once iyi bi semte tasindi ev aldi daha lüks yasamaya basladi derken tabi bizde esit olmak icin bizde tasinalim fikirleri basladi esim israrla hep onlarin oturdugu semte tasinmak istedi ben ise sadece evin biraz dar geldigini yine oldugumuz semtde daha genis bir eve tasinabilecegimizi soyledim durdum.
Ve ben o semtten hic hoslanmiyordum bilmiyorum.bana samimi gelmiyor soguk geliyordu hep yasadigm semt daha sicak cevrem oldugu icin annemlere cok yakin oldugum icin vs daha seviyordum mutluydum orda
1 sene ev maceramiz oldu oraya bak buraya bak esim israrla abisigilin oturdugu semti istedi bende nasil olduysa birgun tamam dedim ev bakmaya basladik begendik falan benim istedigim ev olmadi derken esim birgun kendi kafasina gore gidip bi ev aldi benim.aldiktan sonra haberim oldu cok kavgalar ettik istemedigim icin cok cabalar verdim ben 6 ay o evi goremedim icjnde oturduklari icin ama heyecanimda olmadigi icin israrda etmedim 6 ay tartistik neler yasadik neler.
6 ay sonunda evi bosalttilar ve geldik ev fena degildi ama semt ortam blmiyorum bana alsk olmadm yerler.
Icini istedn gibi yaparim dedi ve icini tadilat yaptik herseyiyle yeni esylar falan aldik vs.
2 3 aydirda eksikler var ama surekli tasinalim tasinalim baskisi ama hep diyordum oraya gidince bliyorum.ben mutlu olmayacagim o tarafa gidice oküz oturuyor icime diye hep kaciyordum sunuda alalim oyle tasniriz su gecsin ozaman diye diye yolun sonuna geldim.
En sonunda istemeye istemeyede olsa tasindim dün tamamen geldim ve yerlestik ufak tefek ama gel gor ki icim icimi yiyor evin ici esyalar her sey cok güzel ama buralar bana cok soguk cok sıkıcı ne gece uyuyabuldim ne yatabiliyorum sanki buraya ait deglmisim.gibi okdar cok mutsuzum ki sabahtan beri agliyorum hic bisey yapmiyorum.
Esim is keyfi yerinde erkek milleti otel gibi kullandiklari icin evi aksamdan aksama kafayi yicem artikkk
Bunu görmedim. Ilk mesajında öyle yazmıyor. Herkes buna mı takildin deyince yeni yeni şeyler yazmış. Pek inanamadım. Her eşya için 3 ay kavga edecek de... Abartıyor sanırım biraz da çok üstüne gidildiği için.Keske yazdiginiz 3 cumle kdar olsa hersey ben ev istemezken sirf baskalari icin ev alma istegine girip ardindan benim jstedigim degilde aksi yer tercih ettigi aldigi her esya icin 3 ay kavga ettgi yalvarttigi icin sukretmeliyim belkide her tartismamizda evden kovuldugum icinde sukretmeliyim
Bu yorumu yazmış kendisi, çocuklarıyla ilgilenmediğini yazmıştı başka bir yorumda. Onlari düşünerek ev almış olması da pek olabilir gelmedi bana ama netice itibariyle çocuklarin yararına olur elbette orası ayrı.
Evden öte, sorunları için çözüm bulmaya çalışmalısi lazım zaten konu sahibinin.
Soğuk semtten meraklı komşular yok çatkapı gelen yok. Günaydın, iyi akşamlar yeterli komşularla. Kimse kimseye karışmıyor gibi bir şey de. En sevdiğim semttir kendileri.
Olması düşük olasılıktır diye düşünüyorum. Atmak isteyenler olsa bile ayak uydurmak zorunda kalır bir şekilde yaşadığı yere. Nasip olur inşallah. Ben de soğuk severim herkes en güzel benim en iyi benim diye dolaşabilir:)kafandan aşağı çöp atan da yoktur di mi. Ben de soğuk semtten ev almak istiyorum
Biraz oyle sanirim bende bi baslik bulamiyorum aslinda bazen nereye kdar gider sonu nereye gelir diye dusundugum oluyo ama.bazen zor geliyo yasim kücük 25 yasindaym 17imde evlendim 18imde anne oldum kucuk yasta biraz cocuktum hala oyle saylir cocuklarimla buyuyorum ama bazen agir geliyor herseyi tek cabalamak surekli kendimi anlatmak zorunda kalmak sevdirmek konsumak icin ugrasmak
Zorla tutumadilar tabiki ama sabretmeyi ogrendim 2 kucuk cocugum icin bazen susmayi bosvermeyi bazen de onlarin daha iyi yasamasi icin kabullendim ama hayatimda hersey istemeye istemeye gidiyor bazen bozuk bi arabayi zorla kaktira kaktira itiyormusum gibi geliyor ama nereye kdar bende blmiyorum insnlar icin hayat sartlari iyiyse hersey tamam ama bazi seyler eksikse birde elinizden ufak mutluluklarinizda alininca daha caresiz kaliyosunuz
Keske yazdiginiz 3 cumle kdar olsa hersey ben ev istemezken sirf baskalari icin ev alma istegine girip ardindan benim jstedigim degilde aksi yer tercih ettigi aldigi her esya icin 3 ay kavga ettgi yalvarttigi icin sukretmeliyim belkide her tartismamizda evden kovuldugum icinde sukretmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?