Taşındım ama pskolojim bozuldu 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evin içini karısının istediği gibi yaptırmış diye anladım. Her şeyi de yenilemiş. Onu da karısı istemiş diye anladım. Anlattığı gibi lüksü de seviyorsa eşi alabilir. Hiç belli olmaz.
Alınacak herşey için ağlattı beni demiş bir yorumda da. Abi eşyaları değiştirdiyse ev alırken ona karşılık yenilemiş olabilirler, eşinin isteğini düşünen bir eş yok gibi geldi bana.

Abinin eşine araba alınırsa, konu sahibine de alınır ancak.

Son düzenleme:
Istanbul u da pek bilmem söylese de anlamazdım ama:)) Sizin gibi bilenler anlar diye sordum. Ama semti söylemez zaten ne varmış orda gül gibi yer diyeceği için çoğu kişi. Bana nedense gül gibi yermiş gibi geldi
Antalya’da her sene 20-25 gün kalırız ve hiçbir yer uzak değil bence . Antalya öyle kozmopolit bir yer de değil bence . Meltem mahallesine mi taşındı ki ?

Evet oyle gözukmusum biraz ama sizi degersiz hisettren bi insanla yasiyosaniz bu nasil bi durum bilemedim yeri gelip.hakl oldugumda küstügumde be gönül almaya calsmayan bi esim var hersey icin ben cabaliyrmusum gbi geliyir
Diğer yorumda da yazmıştım.
Mutsuz olduğunuz bir evlilik ve sizi sürekli olarak evden kovan eşe karışıklık birşeyler yapmayı düşünüyor musunuz, planınız var mı bununla ilgili?

Boşanmak istemiyorsanız bile kendiniz için birşeyler yapin bence.
Evinizin olduğu yerin avantajlarını kullanmaya çalışın.
Olumsuzu düşünmenin bir manası yok şu durumda. Sorun ev değil çünkü.

Son düzenleme:
Üstünüzden şu olumsuzlukları bi atın. Adam tamam size sevgi göstermiyo gibi halleri var sizden habersiz ev almış ama sizede aldım gidiyoruz dememiş. Oyaladıgınız kadar oyalamışsınız dediklerinizi yapmış yaptırmış. Abi daha lüks semtte ev almış. Ortak işiniz var. Size alınmasa asıl problem olurdu. Boşanmayı düşünmüyorsanız bu adamı idare etmeyi öğreneceksiniz. Mıy mıy yapıp bezdirmeyeceksiniz. Çoluk çocuğun önünde ağlayıp sızlanan anne olmayacaksınız. Daha iyi semt demek çocuklarınız için daha iyi bi ortam daha iyi okul demek. Sırf bunun için ev alamıyo insanlar adres değiştiriyo. Lütfen toparlanın.

Evet oyle gözukmusum biraz ama sizi degersiz hisettren bi insanla yasiyosaniz bu nasil bi durum bilemedim yeri gelip.hakl oldugumda küstügumde be gönül almaya calsmayan bi esim var hersey icin ben cabaliyrmusum gbi geliyir
Derdin ev değil ozaman direk eşinle olan sıkıntını anlatsaydın. Yada fazla üstüne gelindi konuyu farklı yere çevirdin.

Alinacak şeyler için ağlattı dememiş. Evi habersiz alınca ağlamış ve 6 ay boyunca ev boşalmadan istemiyorum diye tartışmış ve ağlamış. Sonra taşınacaklardı zaman eşi evi istediğin gibi yaptır demiş. Onu kendi teklif etmiş. Abisi öyle yaptığı için de olabilir. Eşi tartışmayı bıraksın evi yaptırıp eşya alırken evi istemediğini unutsun diye de olabilir. Ne olursa olsun habersiz böyle bir şeye kalkışması yanlış ama eşini ikna edemeyeceğini anlamış. Belki de çocuklarını düşünerek daha iyi bir semte taşınmak istedi bilemeyiz.

Keske yazdiginiz 3 cumle kdar olsa hersey ben ev istemezken sirf baskalari icin ev alma istegine girip ardindan benim jstedigim degilde aksi yer tercih ettigi aldigi her esya icin 3 ay kavga ettgi yalvarttigi icin sukretmeliyim belkide her tartismamizda evden kovuldugum icinde sukretmeliyim

Bu yorumu yazmış kendisi, çocuklarıyla ilgilenmediğini yazmıştı başka bir yorumda. Onlari düşünerek ev almış olması da pek olabilir gelmedi bana ama netice itibariyle çocuklarin yararına olur elbette orası ayrı.

Evden öte, sorunları için çözüm bulmaya çalışmalısi lazım zaten konu sahibinin.

Bence bu durumu sorun haline getirmekten vazgeçin..Alışmış olduğunuz semtten taşınmış olmanız zor bir süreç olabilir.Ama durumu iyi tarafından ele alın.. Bakın ne güzel size ev ve güzel güzel eşyalar alınmış.Bu bir nimettir huzurunuzu daha fazla kaçırmayın...

Bunu görmedim. Ilk mesajında öyle yazmıyor. Herkes buna mı takildin deyince yeni yeni şeyler yazmış. Pek inanamadım. Her eşya için 3 ay kavga edecek de... Abartıyor sanırım biraz da çok üstüne gidildiği için.

Soğuk semtten meraklı komşular yok çatkapı gelen yok. Günaydın, iyi akşamlar yeterli komşularla. Kimse kimseye karışmıyor gibi bir şey de. En sevdiğim semttir kendileri.

kafandan aşağı çöp atan da yoktur di mi. Ben de soğuk semtten ev almak istiyorum

kafandan aşağı çöp atan da yoktur di mi. Ben de soğuk semtten ev almak istiyorum
Olması düşük olasılıktır diye düşünüyorum. Atmak isteyenler olsa bile ayak uydurmak zorunda kalır bir şekilde yaşadığı yere. Nasip olur inşallah. Ben de soğuk severim herkes en güzel benim en iyi benim diye dolaşabilir:)

Her alınan için 3 ay kavga eden adam herşeyi değiştirmez.evin içini istediğin gibi yaptır demez.adami aylarca ozaman bu zaman diye oyalamissiniz taşınmak için.esiniz cizdiginiz profilde olsa kamyonu kapıya dayar taşınıyoruz der.bence siz ilk istedihiniz ev olmadı diye böyle davraniyorsunuz.orasi olsaydı sıkıntı yoktu.orayi siz istemissiniz cunku.eger ki konu ilk mesajinizdaki gibiyse hatalisiniz.eger konu daha sonra anlattığıniz gibiyse yine siz hatalisiniz.cunku ortalık yangın yeri siz evin semtinden dert yaniyorsunuz derler adama.

Allah aşkıma başka dersiniz kalmamış sizin. Adam çalışmış didimmiş ev almış içinide yaptırmış. Şükredin azcık mutlu olmaya çalışın. Öteki taraf ailenize yakım diye sıcak geliyor. Alışırsınız zamanla. Semt önemli mi bu kadar. İyi bir semt ise ailenize uzak olsun huzurunuz olsun mutlu olun.

Şu mesajlardaki gibiyse sizin evliliğiniz, ki fazlasında var muhtemelen, evin içinde huzur yok ki. O zaman yalıya tasinsaniz da mutlu olamazsınız zaten.

Niye konu sahibinin üzerine bu kadar gidildi ki? Belli ki aslinda mutsuz bi evliligi var ve evliligindeki sorunlari ailesiyle görüştüğünde ya da en azindan sevdiği benimsedigi semtteyken tolere edebiliyordu. Tek tesellisi ailesine yakin olmakti. Simdi o da gitti diyor bence. Zaten kocamla mutsuzum simdi oturdugum yerde de mutsuzum diyor.
Ayrica bu nasil bir emrivaki. Habersiz domates alır gibi ev alinir mi? Ev bu ya. Böyle önemli bi konuda bile insan yerine konmuyorsa ev sahibi diger konularda nasildir acaba
Aslinda kocanizla mutlu olsaydiniz muhiti pek onemsemezdiniz diye düşünüyorum ben.

Kusura bakmayın ama şımarıklık yaptığınız. ‘hep diyordum oraya gidince bliyorum.ben mutlu olmayacagim o tarafa gidice oküz oturuyor icime’ yazmışsınız. Kendinizi şartlamışsınız zaten o yüzden evet mutlu olamazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…