• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşındım ama pskolojim bozuldu 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normal bi aileden geldim suan ailem kit kanar geciniyor ve onlar bu haldeyken ben keyif yapamiyorum

Benim kendime gore imkanlarim cok degl mesela cocuklarla bi markete gitmeye yetecek kadar para verir esim oyle cok paralar icinde deglim kendimze zor yettigi kadar mesela

E o zaman siz de kit kanaat geciniyorsunuz zaten. Keyif yapacak durumunuz yokmus ki. 😐

Keşke bir gün benim eşim de çıkıp gelse lüks bir semtte güzel bir ev aldım içini istediğin gibi yaptır, yeni eşyalar al dese 😄
Fazla dram yaşamıyor musunuz sizce de? 8 sene istediğiniz semtte yaşamışsınız, bırakın biraz da eşiniz istediği semtte yaşasın. Sanki alıp dünyanın bir ucuna götürmüş.

E o zaman siz de kit kanaat geciniyorsunuz zaten. Keyif yapacak durumunuz yokmus ki. 😐
24 pati olarak duzelteyim 🤭Kocası o kadar lutfediyor hanıma...
Adamın kendi halinde durumu iyi ama evdekilere canı isterse ,istediği kadar lutfediyor her şeyi .
Para, ilgi, sohbet ..

Eşiniz evle, sizinle,çocuklarla ilgilenmiyormuş, genel anlamda yalnız hissettiğinizden ailenize yakın, bildiğiniz bir yerde yaşamak istemeniz normal geldi bana ama artık taşınmışsınız.

Sorun ev değil eşinizle olan ilişkiniz esasen.
Taşınmayı, gece uyuyamacak kadar büyütmeniz genel anlamda mutsuz olmanızdan kaynaklı geldi bana. Asıl sorunları çözmeye çalışın 🤷

E çekip gitseydin o zaman. Zorla mı tuttular seni? 17 yaşında silah zoruyla evlendirip iki çocuk mu yaptırdılar?
Zorla tutumadilar tabiki ama sabretmeyi ogrendim 2 kucuk cocugum icin bazen susmayi bosvermeyi bazen de onlarin daha iyi yasamasi icin kabullendim ama hayatimda hersey istemeye istemeye gidiyor bazen bozuk bi arabayi zorla kaktira kaktira itiyormusum gibi geliyor ama nereye kdar bende blmiyorum insnlar icin hayat sartlari iyiyse hersey tamam ama bazi seyler eksikse birde elinizden ufak mutluluklarinizda alininca daha caresiz kaliyosunuz

Eşiniz evle, sizinle,çocuklarla ilgilenmiyormuş, genel anlamda yalnız hissettiğinizden ailenize yakın, bildiğiniz bir yerde yaşamak istemeniz normal geldi bana ama artık taşınmışsınız.

Sorun ev değil eşinizle olan ilişkiniz esasen.
Taşınmayı, gece uyuyamacak kadar büyütmeniz genel anlamda mutsuz olmanızdan kaynaklı geldi bana. Asıl sorunları çözmeye çalışın 🤷
Bi nevi guzel ozetlemissinz mesela ailem cevremi kendime hep yakin gordugum icin kendmi cok yalnz hsediyorum canm sklnca 5 dkda gideblme imkanim oldugu yerlerdi simdi daha zorlasti zaten ev icinde evlilik olarak yanlzm bu ev de ona eklendi

Esinizin sizin fikrinizi almadan ev almis olmasi ve evi otel gibi kullanmasi evliliginizin nasil bir dinamige sahip oldugunu gosteriyor. Ev, semt falan bahane.

Bi nevi guzel ozetlemissinz mesela ailem cevremi kendime hep yakin gordugum icin kendmi cok yalnz hsediyorum canm sklnca 5 dkda gideblme imkanim oldugu yerlerdi simdi daha zorlasti zaten ev icinde evlilik olarak yanlzm bu ev de ona eklendi

Bakin cok haklisiniz ancak sorununuz coook baska sizin.
Aldatilinca kocasini aklayip diger kadini suclayan kadinlara benziyor bu tutum.
Sizi umursamayan, maddi manevi sizi zorda birakan bir adamlasiniz. Ama sorun semtmis gibi davraniyorsunuz.

Keşke bir gün benim eşim de çıkıp gelse lüks bir semtte güzel bir ev aldım içini istediğin gibi yaptır, yeni eşyalar al dese 😄
Fazla dram yaşamıyor musunuz sizce de? 8 sene istediğiniz semtte yaşamışsınız, bırakın biraz da eşiniz istediği semtte yaşasın. Sanki alıp dünyanın bir ucuna götürmüş.
Keske yazdiginiz 3 cumle kdar olsa hersey ben ev istemezken sirf baskalari icin ev alma istegine girip ardindan benim jstedigim degilde aksi yer tercih ettigi aldigi her esya icin 3 ay kavga ettgi yalvarttigi icin sukretmeliyim belkide her tartismamizda evden kovuldugum icinde sukretmeliyim

Esinizin sizin fikrinizi almadan ev almis olmasi ve evi otel gibi kullanmasi evliliginizin nasil bir dinamige sahip oldugunu gosteriyor. Ev, semt falan bahane.
Aynen oyle genel olarak hersey baskalarinin istedigi sekilde gercejlesiyor ben evde oturan bi bireyim sadece

Kafayi yemek üzereyim içimi dökmek birileriyle dertleşmek istedim kendimi çok yalnz caresiz gibi hissediyorum...
8 yillik evliyim 2 oglum var 8senedir ayni evde yasiyoruz annemlere yakin cocuklarin okuluna yakin fakat evimz biraz kücüktü artik sigmamaya basladik falan hep bi tasinma istegimiz vardi ama...
Esim ve abisi ortak is yapiyorlar esimin abisi 3 yil once iyi bi semte tasindi ev aldi daha lüks yasamaya basladi derken tabi bizde esit olmak icin bizde tasinalim fikirleri basladi esim israrla hep onlarin oturdugu semte tasinmak istedi ben ise sadece evin biraz dar geldigini yine oldugumuz semtde daha genis bir eve tasinabilecegimizi soyledim durdum.
Ve ben o semtten hic hoslanmiyordum bilmiyorum.bana samimi gelmiyor soguk geliyordu hep yasadigm semt daha sicak cevrem oldugu icin annemlere cok yakin oldugum icin vs daha seviyordum mutluydum orda 😭😭😭
1 sene ev maceramiz oldu oraya bak buraya bak esim israrla abisigilin oturdugu semti istedi bende nasil olduysa birgun tamam dedim ev bakmaya basladik begendik falan benim istedigim ev olmadi derken esim birgun kendi kafasina gore gidip bi ev aldi benim.aldiktan sonra haberim oldu cok kavgalar ettik istemedigim icin cok cabalar verdim ben 6 ay o evi goremedim icjnde oturduklari icin ama heyecanimda olmadigi icin israrda etmedim 6 ay tartistik neler yasadik neler.
6 ay sonunda evi bosalttilar ve geldik ev fena degildi ama semt ortam blmiyorum bana alsk olmadm yerler.
Icini istedn gibi yaparim dedi ve icini tadilat yaptik herseyiyle yeni esylar falan aldik vs.
2 3 aydirda eksikler var ama surekli tasinalim tasinalim baskisi ama hep diyordum oraya gidince bliyorum.ben mutlu olmayacagim o tarafa gidice oküz oturuyor icime diye hep kaciyordum sunuda alalim oyle tasniriz su gecsin ozaman diye diye yolun sonuna geldim.
En sonunda istemeye istemeyede olsa tasindim dün tamamen geldim ve yerlestik ufak tefek ama gel gor ki icim icimi yiyor evin ici esyalar her sey cok güzel ama buralar bana cok soguk cok sıkıcı ne gece uyuyabuldim ne yatabiliyorum sanki buraya ait deglmisim.gibi okdar cok mutsuzum ki sabahtan beri agliyorum hic bisey yapmiyorum.

Esim ise keyfi yerinde erkek milleti otel gibi kullandiklari icin evi aksamdan aksama kafayi yicem artikkk
Bence cok fazla takmissiniz. Sartlandirmissiniz kendinizi. Bu kadar onyargili olmamak gerek. Biraz yasayin belki semti ve insanları daha cok seveceksiniz. Degisime ayak dirememek gerek. Hayatta her sey insanlar icin. Bir seye tutunup kalmak iyi bir sey degil bence.
Yepyeni esyalar, yeni bir baslangic ne guzel..gule gule oturun. Negatif enerji yaymayin bence yeni evinize. Imkaniniz var, iyi bir semtte bir ev almissiniz. Sagliginizda yerindeyse bence mutlu olun.

Bakin cok haklisiniz ancak sorununuz coook baska sizin.
Aldatilinca kocasini aklayip diger kadini suclayan kadinlara benziyor bu tutum.
Sizi umursamayan, maddi manevi sizi zorda birakan bir adamlasiniz. Ama sorun semtmis gibi davraniyorsunuz.
Blmiyorum bende bi baslik ariyorum kendime suan bu ev olayi sanirim benim patlamama sebep oldu gibi

Annem de ilk tasindiginda yeni tasindigi semti sevmemisyi. Eski komsularini ozluyordu. Simdi ise o kadar cok seviyor ki... merak eymeyin burada da cevre edinirsiniz. Bu kadar onyargili olmayin.

Eşiniz birilerine göre yaşamayı seviyormuş ya. Diyin bu semtte herkesin arabası var, bir benim yok. Herkes gibi bana da bir araba alinsa. Aldırın bir araba. Semt uzaklığı bile kalmaz. Eşinizin parası var diye diyorum. Bir de elaleme göre yaşadığı için o yönüne oynayın.

Zorla tutumadilar tabiki ama sabretmeyi ogrendim 2 kucuk cocugum icin bazen susmayi bosvermeyi bazen de onlarin daha iyi yasamasi icin kabullendim ama hayatimda hersey istemeye istemeye gidiyor bazen bozuk bi arabayi zorla kaktira kaktira itiyormusum gibi geliyor ama nereye kdar bende blmiyorum insnlar icin hayat sartlari iyiyse hersey tamam ama bazi seyler eksikse birde elinizden ufak mutluluklarinizda alininca daha caresiz kaliyosunuz
Kendine yatırım yap ..
Sana verebileceğim tek akıl ve öneri bu .
Eğer kendine yatırım yapmazsan ailenin yaşadığı kıt kanaat hayata sende dahil olacaksın gibi geldi bana ..
Bu adam seninle ilgilenmiyor yarın öbür gün ben başkasına aşık oldum deyip seni bıraksa kendine ait hiçbir şeyin yok farkında mısın ?
O yüzden yok semtti , yok evdi , yok guzelim diye geziyolardiyi bırak kendini kurtar.
Okur Musun , çalışır mısın bılmem çocuklarım küçük bahanesini de bırakmalisin bence ..

Keske yazdiginiz 3 cumle kdar olsa hersey ben ev istemezken sirf baskalari icin ev alma istegine girip ardindan benim jstedigim degilde aksi yer tercih ettigi aldigi her esya icin 3 ay kavga ettgi yalvarttigi icin sukretmeliyim belkide her tartismamizda evden kovuldugum icinde sukretmeliyim
O zaman bence dert etmeniz gereken daha ciddi sorunlarınız var. Ev ve semt dert degil her tartismada evden kovulmanin yaninda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back