Taşındım ama pskolojim bozuldu 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size hak verdim konu sahibi. Evi otel gibi kullanan adam evi yasayan fikrini bile sormadan böyle Bi konuda emrivaki yapıyor büyük haksızlık. Ama olan olmuş bence alışın.
Bir günde bisey anlasılmaz en az 6 ay gecmeli.

Ben merak edip baktım da 2010 yılından evliliğin ilk haftası şiddet gördüğüne dair konusu var ama 11 sene öncesi. 8 yıllık evliyim demiş, aynı kişi mi bilemedim.

Bence tek derdiniz esinle olan inatlasmaniz senin değil benim dediğim olacak kavgası ayrıca 21 yaşında evlendim ailemden 8 saat uzakta bi yere taşındım bilmediğim kültür tanımadığım insanların içine girdim sende artik ailenden kop bence seninde esin çocuğun var onlara vakit ayır biraz..yeni evinin ve ortamın tadını çıkarmaya calis

Mantıken aynı kişi olmaması lazım arada 3 sene var çünkü.
Ne bileyim bazen böyle ifşa olmayım diye sayıları değiştirip yazıyorlar ya acaba öyle mi dedim. Çünkü 25 yaşındayım dediğine göre 14 yaşında evlenmiş olması gerek

Konu sahibi kendini iyi ifade edememiş bence sıkıntısı ev değil,evi kendine dar eden eşi..Allah yardımcınız olsun..

İyi de bu yaşadıklarınız evle alakalı değil tamamen sizle alakalı.
Siz en başından kendinizi bu şekilde şartlamışsınız.
"Biliyorum mutlu olmayacağım.
Biliyorum sevmeyeceğim" vs.
Daha bir gün olmuş eve taşınalı sıkıcılığını ne zaman keşfettiniz? Partilerle mi karşılanacaktınız?
Aynı şehirdeyseniz ha orası ha burası kendi eviniz ne fark eder?
İnsanın en büyük düşmanı kendisi gerçekten.
Mutlu olmanız gerekirken burnunuzdan getiriyorsunuz.
Ama evin değil suç sizin.

Tamam da senin yaptigin hissettiğinle aynı değil. Memnuniyetsizlik yapıyorsun. İyi bı yerde yaşarken kötü eski köhne bı ev almış gibi davranıyorsun. Sonra ailem et yemezken ben yiyemiyorum diyosun. Ne alaka yani gercekten. Benim ailem her zaman et almamiyor ben alabilir durumdaysam şunu yapıyorum. Yemeğe davet edip bol etli yemek yaparım. Yada giderken maliyeti yüksek yicekler alırım. Oturup eşimle hayatımı zehir etmem . Neyse moralini bozma bence. Hayır gördüğünde şer, şer gördüğünde hayır vardır. Belkiide çok mutlu bı hayat yasicaksniz o evde. Unutma huzuru kendinizle beraber goturceksiniz gittgniz yere.

Allahım inşallah bir gün benim eşim de benden habersiz soğuk fakat lüks semtten bir ev alır, üstüne istediğim gibi tadilat da yaptırırsa dünyanın en mutlu insanı olmazsam ne olayım
Amin inşallah benimde eşim yapar umarım. Ama önce para lazım bunun için. Tez zamanda size de bizede nasıp olsun inşallah

Bence sizin evden daha büyük sertleriniz var. Sizi dikkate almayan, sohbet etmeyen kafasına göre davranan eş, para vermeyen...
kesinlikle bir de şu var, konuyu silmişsiniz ama alıntılayan bir üye olmuş çok şükür,şöyle yazmışsınız : ''Esim ve abisi ortak is yapiyorlar esimin abisi 3 yil once iyi bi semte tasindi ev aldi daha lüks yasamaya basladi derken tabi bizde esit olmak icin bizde tasinalim fikirleri basladi''.

yani sizi kırmak istemem ama çok avam bir düşünce yapısı.. evden ziyade kocanızla ilgili dert etmeniz gereken şeyler var bence
Hayatimi biraz daha eskiden anlatsam boyle dusunmezdiniz gercekten neden sen cekip gtmiyorsun derdiniz.
ben de buna irite oluyorum... hanımefendi ne yazarsanız ona yorum yapıyoruz, sonradan ne yaşadığımı bilmiyorsunuz vb diye kızmanın anlamı yok ki.

eğer durumunuzu tamamıyla idrak edip yorum yazmamızı istiyorsanız, her detayı baştan yazacaksınız. biz konuda ne görürsek ona yorum yapıyoruz

Aynen ve evle ilgili olayını anlatan biri eşinin habersiz ev aldığını 6 ay tartıştığı halde vazgeçmediğini söyleyen biri, aldığı eşyaları yaptığı tadilatı da ağlayarak yaptırdığını niye söylemez başta. Konu onunla ilgili çünkü. Biz de diyoruz adam her şeyi yapmış yine de. Ama sonra da yazıyor ki eşyaları da ağlayarak aldırdım falan. Başta anlaşılır yazılsa diğer yazılan her yorumla ilgili bilgi sahibi olmak zorunda kalmayız. ya da acaba mı denmez.

Yav ağlayarak aldırdığı falan yok. Haksız bulununca kocayı kötülemek için yazdı onları.

Icini istedn gibi yaparim dedi ve icini tadilat yaptik herseyiyle yeni esylar falan aldik vs.

Bu cümleyi yazmış konuyu açarken. Ağlatarak alacak adam baştan içini istediğin gibi yaparım der mi?

Güldürdün yine de konu sahibi niye uçtu bilen var mı
Kadını soğuk semtte , ben güzelim diye dolasanlarin içine bıraktınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…