- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Ben merak edip baktım da 2010 yılından evliliğin ilk haftası şiddet gördüğüne dair konusu var ama 11 sene öncesi. 8 yıllık evliyim demiş, aynı kişi mi bilemedim.Bunu görmedim. Ilk mesajında öyle yazmıyor. Herkes buna mı takildin deyince yeni yeni şeyler yazmış. Pek inanamadım. Her eşya için 3 ay kavga edecek de... Abartıyor sanırım biraz da çok üstüne gidildiği için.
eşim benden gizli ev alsa adamı öper başıma koyarım konuyu okudum param olsa yapardım bende dedi hemen trip atayım adamaYer değiştirebiliriz istersen
eşim benden gizli ev alsa adamı öper başıma koyarım konuyu okudum param olsa yapardım bende dedi hemen trip atayım adama
eşim benden gizli ev alsa adamı öper başıma koyarım konuyu okudum param olsa yapardım bende dedi hemen trip atayım adama
Mantıken aynı kişi olmaması lazım arada 3 sene var çünkü.Ben merak edip baktım da 2010 yılından evliliğin ilk haftası şiddet gördüğüne dair konusu var ama 11 sene öncesi. 8 yıllık evliyim demiş, aynı kişi mi bilemedim.
Ne bileyim bazen böyle ifşa olmayım diye sayıları değiştirip yazıyorlar ya acaba öyle mi dedim. Çünkü 25 yaşındayım dediğine göre 14 yaşında evlenmiş olması gerekMantıken aynı kişi olmaması lazım arada 3 sene var çünkü.
İyi de bu yaşadıklarınız evle alakalı değil tamamen sizle alakalı.Kafayi yemek üzereyim içimi dökmek birileriyle dertleşmek istedim kendimi çok yalnz caresiz gibi hissediyorum...
8 yillik evliyim 2 oglum var 8senedir ayni evde yasiyoruz annemlere yakin cocuklarin okuluna yakin fakat evimz biraz kücüktü artik sigmamaya basladik falan hep bi tasinma istegimiz vardi ama...
Esim ve abisi ortak is yapiyorlar esimin abisi 3 yil once iyi bi semte tasindi ev aldi daha lüks yasamaya basladi derken tabi bizde esit olmak icin bizde tasinalim fikirleri basladi esim israrla hep onlarin oturdugu semte tasinmak istedi ben ise sadece evin biraz dar geldigini yine oldugumuz semtde daha genis bir eve tasinabilecegimizi soyledim durdum.
Ve ben o semtten hic hoslanmiyordum bilmiyorum.bana samimi gelmiyor soguk geliyordu hep yasadigm semt daha sicak cevrem oldugu icin annemlere cok yakin oldugum icin vs daha seviyordum mutluydum orda
1 sene ev maceramiz oldu oraya bak buraya bak esim israrla abisigilin oturdugu semti istedi bende nasil olduysa birgun tamam dedim ev bakmaya basladik begendik falan benim istedigim ev olmadi derken esim birgun kendi kafasina gore gidip bi ev aldi benim.aldiktan sonra haberim oldu cok kavgalar ettik istemedigim icin cok cabalar verdim ben 6 ay o evi goremedim icjnde oturduklari icin ama heyecanimda olmadigi icin israrda etmedim 6 ay tartistik neler yasadik neler.
6 ay sonunda evi bosalttilar ve geldik ev fena degildi ama semt ortam blmiyorum bana alsk olmadm yerler.
Icini istedn gibi yaparim dedi ve icini tadilat yaptik herseyiyle yeni esylar falan aldik vs.
2 3 aydirda eksikler var ama surekli tasinalim tasinalim baskisi ama hep diyordum oraya gidince bliyorum.ben mutlu olmayacagim o tarafa gidice oküz oturuyor icime diye hep kaciyordum sunuda alalim oyle tasniriz su gecsin ozaman diye diye yolun sonuna geldim.
En sonunda istemeye istemeyede olsa tasindim dün tamamen geldim ve yerlestik ufak tefek ama gel gor ki icim icimi yiyor evin ici esyalar her sey cok güzel ama buralar bana cok soguk cok sıkıcı ne gece uyuyabuldim ne yatabiliyorum sanki buraya ait deglmisim.gibi okdar cok mutsuzum ki sabahtan beri agliyorum hic bisey yapmiyorum.
Esim ise keyfi yerinde erkek milleti otel gibi kullandiklari icin evi aksamdan aksama kafayi yicem artikkk
Tamam da senin yaptigin hissettiğinle aynı değil. Memnuniyetsizlik yapıyorsun. İyi bı yerde yaşarken kötü eski köhne bı ev almış gibi davranıyorsun. Sonra ailem et yemezken ben yiyemiyorum diyosun. Ne alaka yani gercekten. Benim ailem her zaman et almamiyor ben alabilir durumdaysam şunu yapıyorum. Yemeğe davet edip bol etli yemek yaparım. Yada giderken maliyeti yüksek yicekler alırım. Oturup eşimle hayatımı zehir etmem . Neyse moralini bozma bence. Hayır gördüğünde şer, şer gördüğünde hayır vardır. Belkiide çok mutlu bı hayat yasicaksniz o evde. Unutma huzuru kendinizle beraber goturceksiniz gittgniz yere.Cok skur oyle bi imkanimz var ama mesela soyle soyliyeyim esmin durumu allaha skur iyi ama ben oyle cok zengin bi ailede büyumedim ve suandada belki cok luks degl ama iyi bi hayatim var ama ailem kit kitanat gecinen insanlar ben yeri gelip evimde bi et yerken onlar aklima geliyor yiyemiyorum onlar zorla bi yasam surerken ben keyif yapamiyorum
Amin inşallah benimde eşim yapar umarım. Ama önce para lazım bunun için. Tez zamanda size de bizede nasıp olsun inşallahAllahım inşallah bir gün benim eşim de benden habersiz soğuk fakat lüks semtten bir ev alır, üstüne istediğim gibi tadilat da yaptırırsa dünyanın en mutlu insanı olmazsam ne olayım
kesinlikle bir de şu var, konuyu silmişsiniz ama alıntılayan bir üye olmuş çok şükür,şöyle yazmışsınız : ''Esim ve abisi ortak is yapiyorlar esimin abisi 3 yil once iyi bi semte tasindi ev aldi daha lüks yasamaya basladi derken tabi bizde esit olmak icin bizde tasinalim fikirleri basladi''.Bence sizin evden daha büyük sertleriniz var. Sizi dikkate almayan, sohbet etmeyen kafasına göre davranan eş, para vermeyen...
ben de buna irite oluyorum... hanımefendi ne yazarsanız ona yorum yapıyoruz, sonradan ne yaşadığımı bilmiyorsunuz vb diye kızmanın anlamı yok ki.Hayatimi biraz daha eskiden anlatsam boyle dusunmezdiniz gercekten neden sen cekip gtmiyorsun derdiniz.
Aynen ve evle ilgili olayını anlatan biri eşinin habersiz ev aldığını 6 ay tartıştığı halde vazgeçmediğini söyleyen biri, aldığı eşyaları yaptığı tadilatı da ağlayarak yaptırdığını niye söylemez başta. Konu onunla ilgili çünkü. Biz de diyoruz adam her şeyi yapmış yine de. Ama sonra da yazıyor ki eşyaları da ağlayarak aldırdım falan. Başta anlaşılır yazılsa diğer yazılan her yorumla ilgili bilgi sahibi olmak zorunda kalmayız. ya da acaba mı denmez.kesinlikle bir de şu var, konuyu silmişsiniz ama alıntılayan bir üye olmuş çok şükür,şöyle yazmışsınız : ''Esim ve abisi ortak is yapiyorlar esimin abisi 3 yil once iyi bi semte tasindi ev aldi daha lüks yasamaya basladi derken tabi bizde esit olmak icin bizde tasinalim fikirleri basladi''.
yani sizi kırmak istemem ama çok avam bir düşünce yapısı.. evden ziyade kocanızla ilgili dert etmeniz gereken şeyler var bence
ben de buna irite oluyorum... hanımefendi ne yazarsanız ona yorum yapıyoruz, sonradan ne yaşadığımı bilmiyorsunuz vb diye kızmanın anlamı yok ki.
eğer durumunuzu tamamıyla idrak edip yorum yazmamızı istiyorsanız, her detayı baştan yazacaksınız. biz konuda ne görürsek ona yorum yapıyoruz
Yav ağlayarak aldırdığı falan yok. Haksız bulununca kocayı kötülemek için yazdı onları.Aynen ve evle ilgili olayını anlatan biri eşinin habersiz ev aldığını 6 ay tartıştığı halde vazgeçmediğini söyleyen biri, aldığı eşyaları yaptığı tadilatı da ağlayarak yaptırdığını niye söylemez başta. Konu onunla ilgili çünkü. Biz de diyoruz adam her şeyi yapmış yine de. Ama sonra da yazıyor ki eşyaları da ağlayarak aldırdım falan. Başta anlaşılır yazılsa diğer yazılan her yorumla ilgili bilgi sahibi olmak zorunda kalmayız. ya da acaba mı denmez.
Yav ağlayarak aldırdığı falan yok. Haksız bulununca kocayı kötülemek için yazdı onları.
Icini istedn gibi yaparim dedi ve icini tadilat yaptik herseyiyle yeni esylar falan aldik vs.
Bu cümleyi yazmış konuyu açarken. Ağlatarak alacak adam baştan içini istediğin gibi yaparım der mi?
Konuyu silmişti ondan uçtu muhtemelen.Güldürdün yine de konu sahibi niye uçtu bilen var mı
Kadını soğuk semtte , ben güzelim diye dolasanlarin içine bıraktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?