- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Aynen oyle genel olarak hersey baskalarinin istedigi sekilde gercejlesiyor ben evde oturan bi bireyim sadece
Sizin derdiniz bambaşkaymış zaten, sonraki yorumlarınızı okuyunca anladım. Mesele ev, yeni semt değil ki. Evliliğiniz sıkıntılı.Keske yazdiginiz 3 cumle kdar olsa hersey ben ev istemezken sirf baskalari icin ev alma istegine girip ardindan benim jstedigim degilde aksi yer tercih ettigi aldigi her esya icin 3 ay kavga ettgi yalvarttigi icin sukretmeliyim belkide her tartismamizda evden kovuldugum icinde sukretmeliyim
Bu kadar mutsuz bir evliliğe iki çocuk yapıp neden kendinizi zincirlediniz o zaman? Eleştirmiyorum anlamaya çalışıyorum. Mutsuzsunuz, ilgisiz bir kocanız var, para konusunda sizi kısıtlıyor vs. Bunu düzeltmeni yolu çocuk yapmak değil ki. Bu adam da sonradan böyle olmadı eminim. Ya siz tanımadan paldır küldür evlendiniz ya da değişir dediniz.Zorla tutumadilar tabiki ama sabretmeyi ogrendim 2 kucuk cocugum icin bazen susmayi bosvermeyi bazen de onlarin daha iyi yasamasi icin kabullendim ama hayatimda hersey istemeye istemeye gidiyor bazen bozuk bi arabayi zorla kaktira kaktira itiyormusum gibi geliyor ama nereye kdar bende blmiyorum insnlar icin hayat sartlari iyiyse hersey tamam ama bazi seyler eksikse birde elinizden ufak mutluluklarinizda alininca daha caresiz kaliyosunuz
Benim kendime gore imkanlarim cok degl mesela cocuklarla bi markete gitmeye yetecek kadar para verir esim oyle cok paralar icinde deglim kendimze zor yettigi kadar mesela
Elaleme göre yaşamak konu sahibinin bakış açısı. Adam standartlarını yükseltmeye çalışıyor. İşini kurmuş, güzel para kazanıyor, daha iyi bir semtte daha iyi bir ev alıyor. Çocukların daha yüksek sosyo ekonomik, sosyo kültürel düzeyde arkadaşları olacak, daha iyi okullara gidecekler. Adam bunu başkalarına özenerek bile yapıyor olsa iyi şeyler yapıyor. Bu iyi şeylere karşılık da mutsuz, huzursuz bir eş var karşısında.Eşiniz birilerine göre yaşamayı seviyormuş ya. Diyin bu semtte herkesin arabası var, bir benim yok. Herkes gibi bana da bir araba alinsa. Aldırın bir araba. Semt uzaklığı bile kalmaz. Eşinizin parası var diye diyorum. Bir de elaleme göre yaşadığı için o yönüne oynayın.
Calismiyorum sahip olduklarima tabiki sükrediyorum rabbim tüm isteyen herkese istedigini versin insallah. Ama hani olur ya bazen insanin icine bi öküz oturur sevmez biseyi buda en basindan öyleydi ne blim gozü yüksekte bi insan olmadjm hic fazla şaşalı hayat sevmem bu ortamlarda böyle hani hep ben iyiyim güzelim havasindaki insanlar falan belki bazi insanlarin hayali böyle seyler ama benim yüksek hayalim olmadi hic sadece saglik huzur mutluluk onuda kaybettim
Konuyu ilk okuyunca mızmız, şımarık biri canlandı gözümde ama sorunu başka yerde aradığınızdan oluyor bu.Bi nevi guzel ozetlemissinz mesela ailem cevremi kendime hep yakin gordugum icin kendmi cok yalnz hsediyorum canm sklnca 5 dkda gideblme imkanim oldugu yerlerdi simdi daha zorlasti zaten ev icinde evlilik olarak yanlzm bu ev de ona eklendi
Evet oyle gözukmusum biraz ama sizi degersiz hisettren bi insanla yasiyosaniz bu nasil bi durum bilemedim yeri gelip.hakl oldugumda küstügumde be gönül almaya calsmayan bi esim var hersey icin ben cabaliyrmusum gbi geliyirKonuyu ilk okuyunca mızmız, şımarık biri canlandı gözümde ama sorunu başka yerde aradığınızdan oluyor bu.
Geniş, güzel bir eve taşınmışsınız, bundan mutsuzluk çıkarmayın en azından kendinize.
Eşiniz sizi evden kovuyormuş sürekli, bunun için bir planıniz, düşünceniz oldu mu bu zamana kadar?
Bunlara kafa yorun bence.
Bi nevi guzel ozetlemissinz mesela ailem cevremi kendime hep yakin gordugum icin kendmi cok yalnz hsediyorum canm sklnca 5 dkda gideblme imkanim oldugu yerlerdi simdi daha zorlasti zaten ev icinde evlilik olarak yanlzm bu ev de ona eklendi
Orası öyle biz eşinin motivasyonunu konu sahibinin anlattığı kadarıyla biliyoruz ama konu sahibi tek sıkıntısı buymuş gibi yazdığı için araba baya çözer derdini. Yine mutsuz ve huzursuz devam ederse bilemem tabii.Elaleme göre yaşamak konu sahibinin bakış açısı. Adam standartlarını yükseltmeye çalışıyor. İşini kurmuş, güzel para kazanıyor, daha iyi bir semtte daha iyi bir ev alıyor. Çocukların daha yüksek sosyo ekonomik, sosyo kültürel düzeyde arkadaşları olacak, daha iyi okullara gidecekler. Adam bunu başkalarına özenerek bile yapıyor olsa iyi şeyler yapıyor. Bu iyi şeylere karşılık da mutsuz, huzursuz bir eş var karşısında.
Evin içini karısının istediği gibi yaptırmış diye anladım. Her şeyi de yenilemiş. Onu da karısı istemiş diye anladım. Anlattığı gibi lüksü de seviyorsa eşi alabilir. Hiç belli olmaz.Araba aldır diyenler olmuş, eşine markete gidecek kadar para veren adamdan araba almasını beklemek pek gerçekci değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?