Taşınacagım ...

Nefretediyorumherseyden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
207
150
23
3 yildir bi evde oturuyorum üstte ev sahibinden alttan komsumdan biktim artik tasinmak istiyorm simdi ev bakiyoruz ama evin bi tane balkonu var oda salonda buyuk ihtimal camasirlika orda kuruturum ama mutfagin balkonu yok bakliyatlari koydugum.bi dolabim.var oturdugum evde onu 2. Bir balkonum oldugu icin orda muhafaza ediyordum hersey o dolapta dururdu menemenler kurutmalar falan ee simdi napicam tek balkon var mutfak o kadar da buyuk degil fazlaliklari nasil sakliyosunuz nasil kullaniyosunuz fikrinize ihtiyacim var salonun balkonuna o dolabi koysam sacma mi olur eltim gorumcem pek bi sosyetikdir begenmez falan bide ugrasmiyim onlarla

Ya 2 balkonlu ev bulacaksiniz ya da dolabi kullanmayacaksiniz eltiniz ve gorumceniz sosyetik oldugu icin...
Bu arada istif olayini ben de sevmem yiyecek bile olsa sosyetiklikten degilde oyle biyerlere birseyler tıkıştırmak özellikle gorunecek yerde hoş durmuyor ama illa kullanacaksaniz ev sizin sonucta.

En alakasız konular bile eltiye görümceye bağlanıyor ya pes.. Ne istiyor bu kadınlar bizden ya :KK70:
Balkon büyükse balkona atın gitsin. Ayda yılda 1 gelecek insanlar için sıkıntıya girmeye gerek yok.

Bende bi elti bi gorumceyim kimsenin evine birnumu sokmuyorum ama oyle insanlar varki milletin icinde laf soyluyo direk bana soylese umrumda olmaz herkesin icindee ayy bunu niye boyle yaptn ki ayy bu hic olmamis yada daha farkli soyper soylenmesini midem almiyo

Back
X