- 26 Ağustos 2010
- 1.921
- 977
- 33
- Konu Sahibi salincaksevdam
Arkadaşlar konu biraz acil kusura bakmayın. 1999 doğumlu bir kız kardeşim var. Bu sene sınıfta kaldı devamsızlıktan. Yani haziranda mezun olacaktı olamadı. Şimdi bu dönem tekrar okula gidecekti ama okulları ayırdılar başka okula nakil olacaktı. Okul devamsızlıktan kaldığı için diğer okula nakil yapmamış. Geçen perşembe günü okula gittiler babamla. Konuştular nakil için tamam demiş müdür yardımcısı ama biraz uzun sürer demiş. Bugün tekrar gittiler ne oldu diye daha nakil işlemi olmamış. Biraz müdür yardımcısı ileri geri konuşmuş. Bizimkilerde sinirlenip tasdiknamesini alıp gidip açıköğretim lisesine kayıt yapmışlar daha doğrusu para yatırmışlar. Bugün oluyor yani bunlar. Acaba geri dönüşü var mı bunun yarın gidip konuşsam. Tasdikname hemen sisteme işlenmiş midir?
Ben babama dedim ki öğrenin nakil uzun sürer hadi bi haftayı alsın. Bu sürede okula gitsin mi sorun dedim onlar uzun sürecek dediler diye açıköğretim kaydını da kaçırmamak için kayıt olmuşlar. Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Ben babama dedim ki öğrenin nakil uzun sürer hadi bi haftayı alsın. Bu sürede okula gitsin mi sorun dedim onlar uzun sürecek dediler diye açıköğretim kaydını da kaçırmamak için kayıt olmuşlar. Bilgisi olan yardım edebilir mi?