selam...
her sektörün kendine göre zorlukları var.. bende grafik tasarımcıyım şu an çok büyük bir porselen firmasının ambalaj tasarımlarını yapıyorum... mesela 14 şubat için tasarımlar yaptım.... zor bee.. beğendirmek insanlara hitap etmek gerçekten çok zor...
ya allah rızası için gelinlik alcak pek fazla param yok en fazla 200 ytlm var... bilen varmı kadıköy tarafında ucuza beyaz abiye gibi bişey yada gelinlik kiralayan biyer nolur bana yardımcı olun.... jaylan...
ya allah rızası için gelinlik alcak pek fazla param yok en fazla 200 ytlm var... bilen varmı kadıköy tarafında ucuza beyaz abiye gibi bişey yada gelinlik kiralayan biyer nolur bana yardımcı olun.... jaylan...
tabii canım:98:birasda çalışmaya ve odaklanmaya bağlı tabiibayanlar hepiniz burda buluşmuşken sorayım stilistlik ve modelistlik kursları veriliyo ücretsiz.. bunlar amatörce çizip dikmek için yeterli olurmu sizce...
bende stilistim ama mesleğimi normal bi firmada normal bi şekilde calışarak yapmıorum ne yazıkkı gelinlik üzerine calışorum tasarlıorum dikiyorum ama gercekten bıktım 11 saat calışıp bide 1 saat yol cekmek insanı bitirio haftada 1 gün izinli olyorsun ondada ne yapacagını sasırıyorsun üstelik maaşı bile kötü anlayacagınız vasat durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?