• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasarımcı veya Stilistler

serra42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
19
0
86
İstanbul
Merhabalar

Bende moda tasarımcısıyım bir süre sektörde çalıştım tekstil sektörünün şartları çok ağır bir de evli olunca yürütemedim. Daha sonra eğitmenlik yaptım ama aklım kendi işimde kaldı. Şimdi yine iş arıyorum...... :çok üzgünüm: aranızda benim gibi tasarımcı veya stilistle var mı??

ewetttt ailenizin tasarımcısı grafiking geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ahh canım bende modelistim aslında ama iş bulmak problem olunca kendi işimi yapaya karar verdim ve şimd gelinlik tasarlıyorum tasarımı kesimi dikimi herşeyini yapıp satışa sunuyorum tekstil sektöründe çalışmak çok zoorrr

selam...
her sektörün kendine göre zorlukları var.. bende grafik tasarımcıyım şu an çok büyük bir porselen firmasının ambalaj tasarımlarını yapıyorum... mesela 14 şubat için tasarımlar yaptım.... zor bee.. beğendirmek insanlara hitap etmek gerçekten çok zor...

bikaç gün önce mesleklere baktım da bizimki yoktu açıcaktım bölümü vaktim yoktu çıkmak zorundaydım açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum... Modelistlik ve Stilistlik kurslarına gidiyorum ben şuan ayrı ayrı... eşimle aramızda konuşuyoruz kurs bittikten sonra bi yer açmayı planlıyoruz kısmetse ben biraz ilginç biriyimdir tuttuğunu koparan tiplerdenkaydirigubbakcemile3 eşim de destek çıkınca başaracağımı umuyorum lülülülülülü

selam...
her sektörün kendine göre zorlukları var.. bende grafik tasarımcıyım şu an çok büyük bir porselen firmasının ambalaj tasarımlarını yapıyorum... mesela 14 şubat için tasarımlar yaptım.... zor bee.. beğendirmek insanlara hitap etmek gerçekten çok zor...

merhaba arkadaşlar ben gelinlik dikmeyi nerede öğrenebilirim. bana kurs tavsiye edecek biri varmı?

oooo gelinlik dikmek zor zanaat bizim iş o gelinliği tasarlamak çizip kalıbını çıkarmak oldugundan dıkmeyle benım pek bı alakam yok yanı bu eğitimi nerden alabilceğin konusunda sana ben yardımcı olamayacagım:(senağlama ama sağa sola sor gelinlikçilerin yanına gir derim oyle bı kurs var mı bılmıyorum cunku bu yuzden gelınlıkcılere gır

ya allah rızası için gelinlik alcak pek fazla param yok en fazla 200 ytlm var... bilen varmı kadıköy tarafında ucuza beyaz abiye gibi bişey yada gelinlik kiralayan biyer nolur bana yardımcı olun.... jaylan...:(

bayanlar hepiniz burda buluşmuşken sorayım stilistlik ve modelistlik kursları veriliyo ücretsiz.. bunlar amatörce çizip dikmek için yeterli olurmu sizce...

ya allah rızası için gelinlik alcak pek fazla param yok en fazla 200 ytlm var... bilen varmı kadıköy tarafında ucuza beyaz abiye gibi bişey yada gelinlik kiralayan biyer nolur bana yardımcı olun.... jaylan...:(

2011deyiz 2009 da yazmışım bunu kadıköyde 175 liraya beya bi abiye bulmuşum ama fıstıkk gibi arkadaşlar kadıköy modada pasajlara girin harika ve çok uygun abiyeler var:):16::54:

bayanlar hepiniz burda buluşmuşken sorayım stilistlik ve modelistlik kursları veriliyo ücretsiz.. bunlar amatörce çizip dikmek için yeterli olurmu sizce...
tabii canım:98:birasda çalışmaya ve odaklanmaya bağlı tabii:59:

bende stilistim ama mesleğimi normal bi firmada normal bi şekilde calışarak yapmıorum ne yazıkkı gelinlik üzerine calışorum tasarlıorum dikiyorum ama gercekten bıktım 11 saat calışıp bide 1 saat yol cekmek insanı bitirio haftada 1 gün izinli olyorsun ondada ne yapacagını sasırıyorsun üstelik maaşı bile kötü anlayacagınız vasat durumdayım :(

bende stilistim ama mesleğimi normal bi firmada normal bi şekilde calışarak yapmıorum ne yazıkkı gelinlik üzerine calışorum tasarlıorum dikiyorum ama gercekten bıktım 11 saat calışıp bide 1 saat yol cekmek insanı bitirio haftada 1 gün izinli olyorsun ondada ne yapacagını sasırıyorsun üstelik maaşı bile kötü anlayacagınız vasat durumdayım :(

peki bir gelinlikçi dükkanının kazancı nasıl,sence dükkan açmaya değermi

Back