• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tasarim Harikasi bir Ev...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Tasarım harıkası bır ev, ev demek hakaret olcak ama :)) ayh bıttım ya manzarasına ve geometrık tasarımına bıttım ..

ama hepsı bu :) ev gibi değil ki buz gibi bu ne boyle .. yaşamalık deıl bakmalık sadece ..

Ev hakkinda bi kac bilgi:

Ismi " The Razor Residence"
Mimari Wallace E. Cunningham
Ev Californiada (La Jolla)da ve degeri yaklasik 32 Milyon Dolar.

Ev bombos olsa ne fark eder, o muhtesem manzara bile insani kendinden gecirir.
Her sabah o yatak odasinda, o manzaraya karsi uyandiginizi düsünsenize?

Düşünemiyorummm :9: harikaa,muhteşem.. :69:

bu şimdi ev mi??? :19: hiç beğenmedim yürü yürü bitmez bu ev zayıflama merkezlerine gitmeye gerek yok böyle bir evin varsa..:60: beğenmedim yok küçük ev daha sıcakkk:51:

Evin değeri 32 milyon dolarmış.Bu evi oturmak şartıyla bana 32 bin ytl ye verecekler wallahi oturmam.Herşeyden önce evi ev yapan sıcaklık yok.Cam ve beton yığını.Eşya ve renk yok.O doğanın içinde,dibi görünmeyen havuzunun içinden neler çıkar kimbilir...düşünmesi bile ürküttü.

futbolcu ronaldinho'nun evine benziyor
cidden güzel olduğu kesinde
bende çoğu arkadaşım gibi korkutucu buluyorum biraz
evet evimin ferah olmasını isterim ama sanki hakimiyetin sizde olmadığı bu derece büyüklük biraz ürkütücü

yorumlariniz icin tskler kizlar.

ben tasarimi paylasmak istedim sadece.
valla cogu kisi yasayamam demis ama
bana böyle bi teklif gelse bi salise bile düsünmem.

kocisim yanimdayken korkmam
o nerdeyse orasi sicacik olur zaten :69:

tasarım güzel ama ı ııhh ben beğenmedim çok büyük :19:

benim evim küçük olsun herşey elimin altında olsun :D bu evde aradığımı bulamam ben :37:

tasarım harikası gerçektennnn.... çok şıkk ve muhteşemm bi manzaraya karşıı daha ne olsun... :69: :69: :69: :69: ohh o denize karşı yemek yemek , uyumakk ahh ahh :16:

Back
X