- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
kızda sıfır kompleks.. Kristen 'in dişleri fotojenik bulunmuyor, bir kaç haberdede geçiyordu ama o doğallıktan yana sürekli gülümsüyor fotoğraflara:)
Beni bu kadına benzetenler oluyordu ama ben kendimi hiç benzetemedimcok asil kadın
Kesinlikle saçları siyah olmalı çok ama çok yakışıyorrAslı Tandoğan yine saçlarını siyaha boyasın çook yakışıyor yahu :)
Bu kadını bana benzetiyordun ya prensesim cidden benziyomu bu ya ben sadece gözlerini biraz benzettim kendime çok güzel maşallah
Lens kullanıyormuş :) yeni farkettim
Bu kadını bana benzetiyordun ya prensesim cidden benziyomu bu ya ben sadece gözlerini biraz benzettim kendime çok güzel maşallah
hadi ya tuh =(
angelina dedigin gibi tam kırpık bitimine takıyor ben meganın kırpıklerini daha cok begeniyorum baksana suna cnm
bu meganda her fot.da farklı cıkıyor burada harika cıkmıs anlamadım gitti neyse bak burada takma kırpık kullanmamıs galiba
saça bakın kızlar yaaaa :asigim:
harika aslının sacları gercek mı tatlım
awake filmiyle fethetmişti gönlümüsengözlerimebaksanab
Jessica yı bende The Eye filminde farketmiştim, çok hoştu gerçekten ama ağır makyaj ve kıvırcık sarı saçlarılya hiç beğenmiyorum açıkcası
Haklısın livim burda daha çok benziyo bana kaydirigubbakcemile3kedim bence amy cok benziyorsun baksana helede su fot.na
ben çok benzettim resmini görünce kedi.. güzelsin tabikide fıstık gibisin.. (kristen deyince aklıma hemen sen geliyorsun mesela) :))
kızlar benim için de resim ekleyin ekleyemedim ben Micha Barton a tarzına kendisine herbişeyine hayranım müthiş giyiniyor bence ve cok güzel bir kız
fot.larda nasılda farklı cıkmıs