Tarzn ve kendisini en ok beendiiniz nl kim ?

mek6gjme.jpg

3kqxwgve.jpg

Naz da çok hoş kız.. ama azcık zayıf.. liv sanırım oda yüzünden problem yaşıyor:) yani kafası kocaman vücudu küçücük

:çok üzgünüm: uuuuf soyleyecegim bahane kımse satasmasın ama aaaaaaa onceden uyarımı yapayım =)sarısınken beni naza benzetirlerdi o gunden belli cokkkk severim ama ses tonu ve hareketleri cok gıcık

hhhhm evet tatlım biraz kafası buyuk daliah ta boyunun kısa oldugunu soylemısti hatırlıyor musun nette baktım herhangi bir bilgi bulamadım

:çok üzgünüm: uuuuf soyleyecegim bahane kımse satasmasın ama aaaaaaa onceden uyarımı yapayım =)sarısınken beni naza benzetirlerdi o gunden belli cokkkk severim ama ses tonu ve hareketleri cok gıcık

hhhhm evet tatlım biraz kafası buyuk daliah ta boyunun kısa oldugunu soylemısti hatırlıyor musun nette baktım herhangi bir bilgi bulamadım

evet benzetmeleri çok normal ,ama sen daha güzelsin.. bence aslı tandoğana daha çok benziyorsun.. bir tane resmni koydum üstüne saçlarını sana benzettiğimi söyledim ama genel olarakta bana seni anımsatıyor..ben bir tek seni liv tyler a benzetemedim

evet hatırlıyorum.. ztn kızın yüzü güzel, fizik kötü.

ama şunuda eklemeden edemiycem.. aslının ağız ve burun yapısı pek kibar değil.. senin daha kibar olduğunu düşünüyorum yüz hatları olarakta ama genel bi benzeme var..

evet benzetmeleri çok normal ,ama sen daha güzelsin.. bence aslı tandoğana daha çok benziyorsun.. bir tane resmni koydum üstüne saçlarını sana benzettiğimi söyledim ama genel olarakta bana seni anımsatıyor..ben bir tek seni liv tyler a benzetemedim

evet hatırlıyorum.. ztn kızın yüzü güzel, fizik kötü.

sorma daliahta benzetmedi =)erkek arkadasımda pek benzetmez hatta liv den nefret eder ama onun dısındakı arkadaslarım cok benzetir

ciddi olamazsın tatlım aslı tandogana bayılırım sanırsam sadeligini benzetmıssındir sevindim bak gece gece =)

sorma daliahta benzetmedi =)erkek arkadasımda pek benzetmez hatta liv den nefret eder ama onun dısındakı arkadaslarım cok benzetir

ciddi olamazsın tatlım aslı tandogana bayılırım sanırsam sadeligini benzetmıssındir sevindim bak gece gece =)

yok valla sadece sadeliğini değil.genel olarak ben benzettim saçların falan onun gibi çok hoş ya :) bende o renk istiyorum. ama liv ı ıh hiç benzetemedim yani ayrı ayrı hatların livden daha güzel liv :) (cümleye bak )
bu arada beni birine bezettikllerinde sevgilim hep hayr o gzl değil,saçmalamışlar, benzemiyorsun gibi tepkiler veriyor :) seninkide öyle sanırım

yeni basladı tatlım bende sadece aslı tandogan için izliyorum yoksa izlenecek turden degil ...dizinin verdigi mesaj hosuma gitmedi neyse fazla ipucu vermek istemıyorum

mrk ettim bende izleyeyim. Nejat işlerde varmış,severim onu ( eskişehirde yakından görmüştüm cidden çok tatlı ..tv ye pek gitmiyor yüzü ,normalde çok farkllı)

mrk ettim bende izleyeyim. Nejat işlerde varmış,severim onu ( eskişehirde yakından görmüştüm cidden çok tatlı ..tv ye pek gitmiyor yüzü ,normalde çok farkllı)

normalde cok yakısıklı diyorsun yani yanılmıyorsam nejat işler zagaya içkilı ne mı ne cıkmıstı o gunden belli o adamı pek sevmem aslında

bak bende nihalın bu fot.nı sana benzettim(yolladıgın bir resimdekıne cok benziyor degil mı ama sende kırmızı ruj vardı yanılmıyorsam) ama kesinlikle avatardakı kız kımse onada cok benziyorsun ,kım o kuzum ya soylemedin gitti

42741064512098552139848.jpg

normalde cok yakısıklı diyorsun yani yanılmıyorsam nejat işler zagaya içkilı ne mı ne cıkmıstı o gunden belli o adamı pek sevmem aslında

bak bende nihalın bu fot.nı sana benzettim(yolladıgın bir resimdekıne cok benziyor degil mı ama sende kırmızı ruj vardı yanılmıyorsam) ama kesinlikle avatardakı kız kımse onada cok benziyorsun ,kım o kuzum ya soylemedin gitti

42741064512098552139848.jpg

Nihali benzetiyorlar ama ben kendimi hiç benzetmiyorum.. yüz şeklimiz benziyor sanki biraz bide çıtı pıtı oluşumuz onunda yüzü kibar..
avatardaki kızı bende bilmiyorum ki livim, deviantarttan bulmuştum ,banada yakın geldiği için koymuştum ztn :))) resmin büyük halide gitti bulamadım . daliahta beni iki isme benzetti ben bi tanesne biraz benzettimde ,diğer kıza pek benzetemedim arkadaşlara sordum alakan yok dediler :) benzetilenlere ekleme oluyor hergün ama biri birini tutmuyor

bende nihalın sadece bu fot.na benzettim tatlım dedigin gibi cıtı pıtı kıbar olmandan kaynaklanıyor olabilir ...

daliah kıme benzetti soyle lutfennnnnnnnnn merak ettim

ilki bu kız ama alakam yok ya :) arkadaşlarada sordum işte alakan yok dediler.. normalde kibirli yada kendini beğenmişliği sevmem ama bu kızdan çok daha gzl olduğumu düşünüyorm kuzum yaa :p :)

Ashley_Tisdale_344235.jpg

diğeride bu kız az biraz anımsatıyor:) tatlım beni yasemin ergeneye benzettiklerini söylemiştim sana hatırlıyorsan ,bende bu hatunu ona benzettim kendimden ziyade:)

leighton-meester-400ds0905.jpg
Leighton+Meester+Launches+Top+Down+New+Face+5zjP2TjKt0Nl.jpg

kızın kirpiklere bak :/ takma kirpik aklıma geldi :) istiyorummm

ilki bu kız ama alakam yok ya :) arkadaşlarada sordum işte alakan yok dediler.. normalde kibirli yada kendini beğenmişliği sevmem ama bu kızdan çok daha gzl olduğumu düşünüyorm kuzum yaa :p :)

Ashley_Tisdale_344235.jpg

diğeride bu kız az biraz anımsatıyor:) tatlım beni yasemin ergeneye benzettiklerini söylemiştim sana hatırlıyorsan ,bende bu hatunu ona benzettim kendimden ziyade:)

leighton-meester-400ds0905.jpg
Leighton+Meester+Launches+Top+Down+New+Face+5zjP2TjKt0Nl.jpg

kızın kirpiklere bak :/ takma kirpik aklıma geldi :) istiyorummm

ya cnm sen bu kızlardan 10 kat daha guzelsin sondakı hatunun sagdakı fot.ına benzettim cnm ama senin cene yapının yuz hatların milyon kat daha guzel

ya cnm sen bu kızlardan 10 kat daha guzelsin sondakı hatunun sagdakı fot.ına benzettim cnm ama senin cene yapının yuz hatların milyon kat daha guzel

canım benimmmm :1hug: ilk kızdan bende öyle olduğunu düşünüyorum :p paris hilton bir bu iki :)))))
diğeri hoş kız ama onun hatları çok yuvarlak benim daha oval sanki ..

angelinada takıyor göz uçlarına.. çekik ve seksi duruyor gözleri. bu kızda öyle takmış ...bu arada deniycektim benim revlon kirpikleri tekrardan annem atmış ): sinir oldum dün :))

hadi ya tuh =(

angelina dedigin gibi tam kırpık bitimine takıyor ben meganın kırpıklerini daha cok begeniyorum baksana suna cnm

megan-fox-photo-1.jpg

bu meganda her fot.da farklı cıkıyor burada harika cıkmıs anlamadım gitti neyse bak burada takma kırpık kullanmamıs galiba

megan.fox-lips.jpg

X