Tarzn ve kendisini en ok beendiiniz nl kim ?

ben giyim tarzı ve öncülük yaratan saç modelleriyle victoria beckham çok hoş bi bayan. ha derseniz ki o kadar zayıf bi kadını nasıl beğeniyorsunuz, evet kilosunu ben de beğenmiyorum şöyle bi 15 kilo eksiği var gibi 36 beden olması için delikafadulden ama giyimi aksesuarları ve saç modelleriyle oldukça kaliteli bi star diyorum ben buyrunnnnnnnnn

Eklentiler

• $resim3.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 120
  • $victoria.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $viki.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 41
taylor ve krstndn bi kaç rsm

Eklentiler

• $wp_Kirsten_Dunst_1440x900[1].jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $taylor swift.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $kirsten-dunst-1024x768-25939.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $kirsten+dunst.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 94
  • $taylor.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 41
BNDE TAYLOR SWIFT VE KIRSTEN DUNST IN TARZINI VE YZNÜ ÇOK BEĞENİOMa.s

evet oldukça harika bi kadın kendisi. Womans health dergisinin bi sayısında kendisini kapak yapmışlardı ve uzun bi röportajı vardı. kişilik olarak da hayran olunası ve olgun biri opuyorumnanaktan

bu topic çok qüzelmiş. keşke herkes her beğendiği isim için topic açacağına bu topic altında toplasaymış beğendiklerini qibi bi fikir de qelmedi değil aklıma :)

ayy evet yaaa bi üye 10 ünlü hakkında topik açmış...ne çok kişii seviyomuş öle :hulya:
çok bozuldu bu uygulama..

ilk once daliah angelinayı sonra ben liv tyler acınca olan oldu ben mod.larla gorustum bu konuyu en yakın zamanda duzenleme yapacaklar

ya kuzum açılır tabide şimdi angelina jolie başka liv tyler başka 'fanları yüksek olan yada tartışmaya açık kişiler' öyle isimlerde var topic i açılan adriana lima yada ne bileyim beren saat qibi ' ama şu an herkes biriyle ilqili topic açıyor ya bzn çok qereksiz isimlerde yok değil uff neyse ben çok konuştum yalnış anlaşılmayayım :) :kedi:

kesinlikle oyle cnm

lutfen kımse alınmasın ama bence cogu kısı normal hayatında benzetildigi sevdigi unluler hakkında topık acıyor bundan adım gibi eminim ...bu yuzden herkes her gun bir topık acar oldu

kızlar ben artık takıp edemıyorum ...kım kı sizin soylediginiz merak ettim

canım bende çok takip ettiğimden değil ama qörüyorum yinede .. neyse söylemek istediğim bi kaç şey var

tabikide herkes istediği topic i açmakta özqür ,ama burası imaj bölümü biz öne çıkan isimlerin resimlerine bakıyoruz tarzı giyimi hakkında fikir ediniyoruz bu qüzel.. ama erkekler de var .erkeklerin ne derece imajını tartışabilirz ki .. İdoller diye ayrı bir bölüm açılmalı bence..

Herkes beğendiği / benzetildiği artk kimse bu topic altında paylaşabilir yani fikir alabilir fikir verebilir.. atıyorum ben angelina jolie yi beğeniyorum benim qibi düşünen varmı vs. yada herqün istediiği ünlünün bir resmini bu topic e ekleyebilir.. diye düşündüm ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…