Tarzn ve kendisini en ok beendiiniz nl kim ?

adriana lima yı çok beğeniyorum bende hem masum hem sexy çok değişik bi güzelliği var! ama resim eklemeyi bilmediğim için koyamadım kusura bakmayın:kedi:

adriana lima yı çok beğeniyorum bende hem masum hem sexy çok değişik bi güzelliği var! ama resim eklemeyi bilmediğim için koyamadım kusura bakmayın:kedi:

ben bir tane ekliyeyim bari.. hemde makyajsız ama çok qzl :)

adriana+lima+n%FDn+makyajs%FDz+hali

evet canım katılıyorum çünkü normalde makyajsız insan kötü olmuyrda fotoğraflarda ölü qibi çıkabiliyor ve kötü qörünüyor... ama limada öyle bir sorun yok her haliyle çok duru.. canım hatta bu haliyle daha bi masum daha bir qüzel qörünüyor diymi ?:)

evet canım katılıyorum çünkü normalde makyajsız insan kötü olmuyrda fotoğraflarda ölü qibi çıkabiliyor ve kötü qörünüyor... ama limada öyle bir sorun yok her haliyle çok duru.. canım hatta bu haliyle daha bi masum daha bir qüzel qörünüyor diymi ?:)

aynen öyle valla katılıyorum! zaten gerçek güzellik böyle anlaşılıyor yoksa çoğu kadın iyi makyaj saç ve giyimle çok güzel görünebiliyo

adriana lima ve rihanna, christina aguilera, angelina jolie ve vanessa hudgens'in tarzina bitiyorummmm hihoyyyt

2lc0kur.jpg
blogdar-1526-megan-fox.282.jpg

Liv ben karar veremedim hala ya qüzelmi değilmi :) ilk resminde çok hoş ama ikincisinde erkeksi duruyor.. sanırım doğal hali daha hoşş

Son düzenleme:
catherine zeta jones​

2004153037488476427rsp.jpg

user239455pic7235124251.jpg

catherinezetajones4.jpg

bende bu kadına hastayım..:asigim:​

X