tarzımı değiştirmek istiyorum, modadan anlayanlar?

canım maşam var hatta wag maşa bile almıştım :) maşa yapıyorum ama ben tepeden itibaren kıvır kıvır olsun istiyorum, maşa ile kulak hizasından kıvırcık oluyor, tepeden başlayınca da olmuyor düğün saçı gibi filan ya da ben beceremiyorum, üstte link ekledim bak o saç gibi istiyorum, o da bi tek balıksırtı örüp açtığımda oluyor birazcık :) ama saçlarım da bayaa uzadı, bukleler düşüyor sanki, kestirsem mi ki azcık.. ama yüzümde yuvarlak olduğu için uzun saç daha iyi gidiyor.. ay bilemiyorum :)

Ben yeşil göze sadece siyah eyelineer ın bile yeterli olduğunu düşünüyorum bence far falan kullanma bu arada:)
Benimde yeşile çalıyor gözlerim eladan . Bende eyelinner ve kırmızı bir ruj sürüp çıkıyorum :)

saçlarım ince, bir de düz, öyle olunca yüzümün yuvarlaklığı daha da belirginleşiyor, işte o yüzden kabarsın istiyorum.. krepe nasıl yapılır ki, netten bakmıştım ama.. ?
wellanın şampuanını görmüştüm işe yarıyor mu ?

Benim arkadaşımın da hep böyledir saçları Deli gibi saatlerce uğraşır ama ince maşayla ince ince en tepeden sarıyordu .
Bende yapıyordum böyle ama son 3 yıldır kısa saçlarım olduğu için tekniği unutmuşm Kuaföre sorsana onlar gösterirler belki

aynen ben de eyeliner çok seviyorum, 1 yıl sonunda eyeliner çekmeyi öğrendim :)) ya makyajı artık az çok öğrendim ama saçlarım pırasa gibi inince o makyaj filan göstermiyor kendisini saç da çok önemli yaa
kabarsın diye 2 yıl önce katlı kesim yaptırayım dedim, emo gibi kesti saçımı kuaför, hani tepeden kabartıyorlar ya? onun gibi kuaförler de bi garip

ince saç çok dert yaa, ben en iyi sonuçu saçlarımı balıksırtı örüp açarak elde ettim, ama saçım uzayınca sanki daha az hacimli oldu. saç kendisini aşağı çekiyor gibi..

john frieda'nın thickening lotion diye bi ürünü var, saçının dibine sıkıyosun, yağlandırmadan hacim veriyo ben kullandım memnun kaldım. konum var bakabilirsin resmine.

topuklu ayakkabı sormuşsun, bambi'nin tam yaşına uygun şirin mi şirin rengarenk topukluları var, dar kotun altına güzel oluyor, fiyatları da makul.

trendyolda, limangoda falan sık sık kampanyası oluyor

o john frieda ürünlerini duymuştum ben de çok merak etmiştim işe yarıyorsa ben de alayım o zaman teşekkürler :) konuna bakacağım şimdi

Ankara'daysan sana şahane bir kuaför önerebilirim:)
Bugüne kadar ben gık demeden harika modeller çıkardılar:)

Ankara'daysan sana şahane bir kuaför önerebilirim:)
Bugüne kadar ben gık demeden harika modeller çıkardılar:)

malesef istanbuldayım canım ya

öncelikle şu saçlarımın koyu boyasından kurtulmam lazım ama korkuyorum yanacak diye. ünlüler saçlarını bir sarı yapıyorlar, bi siyah yapıyorlar falan, onların saçlarını nasıl yapıyorlar öyle anlamadım valla. şu küçük sırlardaki kız mesela, kuzey güney dizisine geçti kızıl saçla. onun siyah saçını nasıl açmışlar hiç de yanmamış, pehh :44: :)

Allah canını almasın 1 kereden kolay kolay bir şey olmaz .
Bak saç rengini ayda 3 4 sefer değiştiren bi genç kızımız vardı yeni açılan konulardan birinde Ona yıllardır bir şey olmamış sana da olmaz bakımını yaparsın:)

ben şanssızım ya kimsenin saçı yanmaz benimki yanar ama mecburum bu saçla durulmaz illa ki açtıracağım. şu dolgunluk veren spreyi araştırıyorum bakalım yarın forum istanbula gideceğim orada bulursam alayım

bence saclarini su dalgasi perma yaptir makineye sokmadiklari icin yanmiyor..bide onun ilaci sac renginide aciyor dogal bi acilma oluyor bence guzel durabilir..tabi kuaforune danis ama olrsa bi tasla iki kus..benimde saclarim dalgali ama cabuk sonuyor bende bayiliyorum kabarik saclara tatile gidip dondukten sonra mutlaka su dalgasi perma dusunuyorum:) kolay gelsin sana canim

Ben de senin gibiyim,şu an 26 yaşındayım,çalışıyorum,işe hale converse lerle geliyorum mesela,gerçi bizim ofiste çok sıkı giyim kuralları yok kot t-shirt ooh mis :)
Hayatım boyunca mezuniyetler ve düğünler hariç hiç topuklu ayakkabı giymedim,kazık kadar oldum hala yürüyemiyorum hala yürüyemiyorum :)
Saçımı bile 2 ay önce boyattım :) Neredeyse hiç makyaj yapmam,sürersem bir fondöten belki bir allık dünya kadar da makyaj malzemem var oysa ki :)
Erkek arkadaşım bana kızla mı çıkıyorum erkekle mi belli değil der

Ama bazen özenmiyor değilim şöyle topuklularla salına salına yürüyen etekleri saçları uçuşan ablalara

Babet falan giymekle başlayabilirsin bence işe,sonra az topuklu,sonra bir bakmışsın platform topuklarla maraton koşuyorsun :)

Arada bir içimden geliyor normal bir bayan gibi giyinmek :) diz üstü eteklerle şifon bluzler çok hoş oluyor mesela(yaz için konuşuyorum)ya da aynı şifon bluzu şık bir kotla da giyebilirsin,illa topuklu giymen şart değil,rengi uyan bir babet veya şık ama sade bir sandaletle kombinledin mi,saçına başına uygun renk toka taktın mı hooop günü kurtarmış olursun :)

Ben de sıklıkla takip edeceğim bu başlığı,bakalım nasıl fikirler çıkacak ortaya :)

Markasını not al da bende kullanayım gür ama daha gür olsun

john frieda canım marka, ben bugün forum istanbula gidip baktım gratiste her ürünü vardı ama o sprey yoktu bakacağım yine başka yerlere. wellanın şampuanları çıktı ya hani hacim veren falan filan çeşitleri var, hacim verenini aldım bugün deneyeceğim bakalım saçlarımı balıksırtı örüp açtım bugün kabarık oldu böyle iyi oldu :) ama kestireceğim azcıık

ay ne güzel çalışan bir kadınsın ben daha öğrenciyim seneye inşallah ben de işe girerim, asıl senin topuklular giymen lazım ne güzel tık tık tık yürürsün :) sağol tavsiyelerin için sen de takip et tabi arkadaşlar sağolsun yardımcı oluyorlar :)

boyun ve kilon çok orantılı sana en büyük moda takibi yapabileceğin yolu söyleyeyim, güzel giyinen ve bu işten anlayan biriyle arkadaş ol, öyle dergiyle falan olmuyor :))

teşekkürler melis :) evet arkadaşların da çok etkisi oluyor tabi, üniversitede kız arkadaşlarımdan çok şey gördüm öğrendim denedim vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…