tarzımı değiştirmek istiyorum, modadan anlayanlar?

Sisline diye bir marka var onun sitesine gir modellere bak ben bu markaya bayılıyorum sıkı takipçisiyim bende eskiden senin gibiydim şimdi birde gör beni eski beni tanıyanlar şimdiki bana hayret ediyorlar...tabi şimdi tanıyanlarda eski halimi anlatıyorum inanmıyorlar:)

Sisline diye bir marka var onun sitesine gir modellere bak ben bu markaya bayılıyorum sıkı takipçisiyim bende eskiden senin gibiydim şimdi birde gör beni eski beni tanıyanlar şimdiki bana hayret ediyorlar...tabi şimdi tanıyanlarda eski halimi anlatıyorum inanmıyorlar:)

hemen bakıyorum canım sağol :) sen nasıl değiştirdin kendini önce neyden başladın mesela?

hemen bakıyorum canım sağol :) sen nasıl değiştirdin kendini önce neyden başladın mesela?

canım öncelikle hiç etek giymezdim hemen kendime diz hizası yada biraz üstü dar teklar aldım işe siyah lacivert ve bej rengiyle başladım.Onların üstüne de gömlek bluz tarzı aldım ve bunları genellikle etek içine sokarak kullandım.Aslında değişime ilk başladığımda koton un ürünlerini tercih etmiştim.Bu markanın elbiseleri de çok güzel bol bol da elbise almıştımkendime. 22 yaşına kadar topuğun t sini bilmezdim şimdi topuklularla ip bile atlayabilirim:) Ama işe dolgu topuklarla başlamıştım:) Şimsi ise platformlar var onlardan yararlanabilirsin.birde takılar çok önemli gerçekten en basit kıyafete bile apayrı bir hava veriyor bol bol takı al bence. Vizon rengi topuklu ayakkabı her kıyafetin kurtarıcısı kış içinde siyah tabi...

Bende tarz değiştirmek isteyenlerdenim :)
Öncelikle kendimden ve tarzımdan bahsedeyim :)
1.57 boyunda 49 kilodayım.
Buğday tenliyim.
Saçlarım koyu kahveye boyalı ama siyah gibi duruyor:)Ve uzun biraz daha uzatma çabası içindeyim ve kestirmeye niyetim yok :)
Kaşlarım normalde kalındır şimdiye kadar abartısız 5-6 kere şekli ve kalınlığı değişmiştir.
Gözlerim kahverengi ama bazen yeşil(aslında sarı :) )lens kullanırım.
Fazla makyaj yapmam dicem ama herşeyden sürüyorum :)
O zaman şöle diyelim fontoden allık ruj eyeliner ve rimel sürmeme rağmen görünüşte çok hafif bi makyajı tercih ederim.Gören boya küpüne düşmüşün demez:KK70:
Gelelim giyim konusuna...
Erkek arkadaşım dekolte şort elbise giymemi istemediği için bende giymedim çook uzun bi süredir...
Ve önceki elbiselerimide artık beğenmediğim için attım...
Şu an dolabımda normal kalın askılı badiler bi kaç tişört. Bi kaç uzun salaş etek bi eşorfman ve kotlar var...Ve her dolabı topladığımda illa bi kaç şey ayırırım. Ve git gide dolabımda bir şey kalmayacak sanırım :)))
Ayakkabı olarakta yazın babet tercihimdir...Topuklu ayakkabıyıda gunluk hayatta tercih etmiyorum. Ancak düğünlerde... Rahatlık benim için ön planda.. Aslında hem rahat hem şık güzel giyinmek önemli ama bazen olmuyor işte:)
Ne demiştik babet ve convers giyiyorum...
Hadiyin bakalım bana nasıl yadımcı olucak kk bayanları :)
Biraz değişim iyidir:)

tarzsız bi insanım ben de okula giderken de kot tişört veya kazaktım şimdi işe başladım yine öyle.. lakin ilk maaşımı giysi ve çantaya yatırıp güzel bir tarz edinmek için oliviumun altını üstüne getirmeyi planlıyorumm

canım öncelikle hiç etek giymezdim hemen kendime diz hizası yada biraz üstü dar teklar aldım işe siyah lacivert ve bej rengiyle başladım.Onların üstüne de gömlek bluz tarzı aldım ve bunları genellikle etek içine sokarak kullandım.Aslında değişime ilk başladığımda koton un ürünlerini tercih etmiştim.Bu markanın elbiseleri de çok güzel bol bol da elbise almıştımkendime. 22 yaşına kadar topuğun t sini bilmezdim şimdi topuklularla ip bile atlayabilirim:) Ama işe dolgu topuklarla başlamıştım:) Şimsi ise platformlar var onlardan yararlanabilirsin.birde takılar çok önemli gerçekten en basit kıyafete bile apayrı bir hava veriyor bol bol takı al bence. Vizon rengi topuklu ayakkabı her kıyafetin kurtarıcısı kış içinde siyah tabi...

ya topuklularla ip atlayabilme aşamasına gelmeyi ben de çoook istiyorum :) aynen ben de dolgu topukla başladım, kotun altına giyince bile kıyafetin havasını değiştiriyor çok hoşuma gidiyor :) etek giymeyi ben de çok istiyorum çok güzel şeyler görüyorum ama şu an bakma aşamasındayım, şu spora başlayayım istediğim kiloya bi geleyim de :)) bi de lazere gitmeyi planlıyorum bacaklarım için. çok sağol ilgin için canım :KK31:

Bende tarz değiştirmek isteyenlerdenim :)
Öncelikle kendimden ve tarzımdan bahsedeyim :)
1.57 boyunda 49 kilodayım.
Buğday tenliyim.
Saçlarım koyu kahveye boyalı ama siyah gibi duruyor:)Ve uzun biraz daha uzatma çabası içindeyim ve kestirmeye niyetim yok :)
Kaşlarım normalde kalındır şimdiye kadar abartısız 5-6 kere şekli ve kalınlığı değişmiştir.
Gözlerim kahverengi ama bazen yeşil(aslında sarı :) )lens kullanırım.
Fazla makyaj yapmam dicem ama herşeyden sürüyorum :)
O zaman şöle diyelim fontoden allık ruj eyeliner ve rimel sürmeme rağmen görünüşte çok hafif bi makyajı tercih ederim.Gören boya küpüne düşmüşün demez:KK70:
Gelelim giyim konusuna...
Erkek arkadaşım dekolte şort elbise giymemi istemediği için bende giymedim çook uzun bi süredir...
Ve önceki elbiselerimide artık beğenmediğim için attım...
Şu an dolabımda normal kalın askılı badiler bi kaç tişört. Bi kaç uzun salaş etek bi eşorfman ve kotlar var...Ve her dolabı topladığımda illa bi kaç şey ayırırım. Ve git gide dolabımda bir şey kalmayacak sanırım :)))
Ayakkabı olarakta yazın babet tercihimdir...Topuklu ayakkabıyıda gunluk hayatta tercih etmiyorum. Ancak düğünlerde... Rahatlık benim için ön planda.. Aslında hem rahat hem şık güzel giyinmek önemli ama bazen olmuyor işte:)
Ne demiştik babet ve convers giyiyorum...
Hadiyin bakalım bana nasıl yadımcı olucak kk bayanları :)
Biraz değişim iyidir:)

vaay sen de oldukça ilgilisin bence güzel bi tarz oluşturacaksın. ben de şu an converse ve dolgu topuk giyiyorum, alışma amaçlı :) aynen ben de pudra rimel eyeliner allık kullanırım ama sade renkleri tercih edince boya küpü gibi görünmüyor :KK31:

kızlaaaar saçlarım çok uzadılar acaba omuz hizasında kestirsem miii? bana yardım edin azıcık :26::26:

X