hersey olur canıım ben günlerce at kuyrugu yapıp cıkıveren ufacık bir rahatsızlık hissetmeyen insandım bu birazda zamanla oturuyor önce kilon senin için ideal mi değilmi vermek mi almak mı istiyorsun onu düşün sonra ayakkabı ile başlayabilirsin acaip renk uyumuna takılma mesela ben 3 ay boyunca dünya kdr ayakkabı aldım herşeyin altına şimdi hepsini siyah alıyorum herseyle kullanıyorum ama kimi keten oluyor kimi deri kimi topuklu sende acık renklerde bir ayakkabı çanta ile başlayabilirsin sonra şifon bluzları saten kumaş pant ile kullanabilirsin aynaya bak mutluysan aldıgın parça kaliteliyse hiç düşünme
bu kdr takılma sen bu işi becerirsiin
Bazı markaların internet sitesine bakarak moda hakkında fikir sahibi olabilir ve ona göre secimlerini yapabilirsin bence mango, zara , pull and bear in sitelerine bakarsan senin için yararlı olabilir :)
Ben anlarım gibi bu işlerden:) bende dikkatli giyinirim çünkü . Şöyle yapsak evden çıkmadan bir boydan fotoğraf çeksen buraya koysan . Hem vücut ölçülerini görsek hem saçlarını ona göre yorumlar yapsak nasıl olur?:)
öncelikle giysi dolabının vazgeçilmez parçalarını belirle..siyah sade elbise (her zaman kurtarıcıdır) klasik orta boy topuklu ayakkabı, basic tişört gömlek vs. sonra bu çerçeveyi tarzına göre yönlendir ve genişlet..belli bir tarz oturttuktan sonra diğer parçaları tek görüşte anlarsın :)
Yüzünü karala canım nolcak :)
Saçların uzunmuş güzel ama keskin değişiklikler saçlardan başlar :)
Yeşil göz süper kızıl çok yakışır . Arkadan öne doğru uzayan modelden kestirebilirsin ( benimki de öyle ve kızıl :)) . Kuaförde yaptırırsan tam istediğin tonu tuttururlar kızılda da . Evde zor kızıl .
İşe gömlekle başla bence kot pantolonun içine sokulan gömlek . Şık güzel bir kemer aynı renk çanta ve yine aynı renk topuklu ayakkabı muazzam bir kombin bence:)
öncelikli saç modelınden kesımınden başlayabılrsın hafif önden oynamalar hava katıcaktır.
Daha sonra temızlık ve mıs gıbı kokan parfum kadını kadını yapan bnce...
Kıyafet ve makyaja gelınce vucudunu tanımalısın neyın sana yakışıp yakısmadıgını bılmelısın mesela bunun ıcın bugun ne gıysemı ızlemenı
tavsıye ederım çok yararlı . makyaj ıcnde mac markasının pudra ve fondt maybelıne 2000 mascarasını tek gecerım.