tartışmalı nişan alışverişi..

Evet lafları ayıp olmus ama senin annen başlatmış. Bence sen kendi anneni de uzak tut.kız annesi daha ağır başlı ve daha oturaklı olmalı. Küsüp lavaboya gitmek nedir yani yok yemicem falan. AblaSina "hayır biz burda yemek istedik burada yiyelim" diyebilirdiniz

Herkes kendi masrafini karsilasaydi boyke olmazdi nisan alisverisi erkege ait diye birsey yok bunu insanlar uydurmus neden kendinizi ezik durumuna sokuyorsunuz erkek ailesine aldirarak iste boyle mutsuz olursunuz daha evlenmeden kaynana ve gorumceyle yuz goz oldunuz.Gelin ayakkabisi denildiginde 50 liralik ayakkabiyi 150 ye satarlar ,nisan kiyafeti dersin 200 se 700 der cikar icinden satici acik goz olun su dugun alisverisi demeyi birakin saticilara.

Oralarda pahalı oluyor keşke makyaj marketten alsaydın parfüm bile alırdın cosmohome da yüzde elli indirim vardı çeyizde hem ürünler uzun süre kalmış olabilir
CIMBIZA TÖRPÜYE TAKILANLARA SÖYLÜYORUM:
CIMBIZI TÖRPÜYÜ PAMUĞU BANA ALDIRAN NİŞANLIMIN ANNESİYDİ
BENİM AKLIMDA ONLARI ALMAK YOKTU
KADIN DEDİ BİZDE KOYULUYOR ALMAN GEREKİR DİYE.....!

canım tamam kaynvalide aldırmış sonrada yüksek bulup söylenmiş, o kadar takılma söylensin ne olacak. ama bak annenin yaptıkları hoş değil gerçekten, küsmeler, yüzüğe karışmalar, benim annem sırf huzursuzluk çıkmasın diye tek bir kelime bile etmedi, yapılanları fazla fazla gösterdi, eksikleri kapattı.

bende kayınvalidemle ilk ayakkabıcıya girdiğimizde baktım pahalı bir marka, sandım ki kayınvalide bilmeden soktu, yaşlı kadın ne bilsin dedim içimden, bilerek o mağazada hiçbir şey begenmedim ki sonradan almak zorunda kalmasınlar. hele bir bayram bana bilezik almayı koymuş kafasına zorla kuyumcuya sokuyor, durdum kapıda istemem diyorum kadın zorla sokuyor alıcam da alıcam diye. yani ben utanıyorum niye elin kadını bana alışveriş yapsın kafasındayım. birde 1 kerecik fazla alınsa ne olur eksik alınsa ne olur hiç takılma bence bunlara. o kadar önemsiz detaylar ki, evlenince anlyıorsun.

O eskidendi.marka yerlere gittiğin zaman bütün abiyelerin fiyatı aynı. Ben 70p den aşağı abiye görmüyorum. Umrunda değil ki istersen kardeşinin düğününde giy istersen kendi nisaninda.meselaa benim Nisan kıyafetim kardeşimin mezuniyet kiyafetinden uygundu. Yani illa düğün alış verişi denilince fiyatlar artmıyor. O eskidenmiş. Şimdi belli markalar var fiyatlar standart inmiyorlar

Ya ayrıca 400 lira makyaj alış verişi için cidden az . Ama şunu düşünmelisin herkesin maddi yatı kendine.ben 270 liraya krem aldım başkası 20 liraya başkası 1000 liraya.yani bu önemli değil. Asla ben marka gözetmedim kayinvalidem ile alırken. Mac kullanırım ben genelde. Ama kayinvalidemi asla ve asla mac e sokmam. Onu ne ilgilendirir canım benim fondotenim benim pudram. Ben kendi paramla alırım. Erkek tarafının maddi durumuna bağlı herşey. Yoksa yaptirmayacaksin. 400 liraya söyleniyorsa cidden durumu yok canım. Ona göre davran

Annenin deden konusunda dediği çok saçma olmuş yıllarca o yüzükleri takcaz olan sizlersiniz sonuçta olay orada başlamış.

Görümcen de sert mizaçlı diyorsun e annen öyle başlayınca olaya o da daha sertleşmiş .

Hiçbir şey yememek olmamış buraları siz daha biliyorsunuz sizin istediğiniz yere gitmekte sorun yok denebilirdi

Oradakiler fırsatçı olduğu icin sana kamyon tekeri bile lazım deyip aldırırlar sen günlük hayatında ne kullanıyorsan onu alsaydın

Nişan alışverişine mi harp yapmaya mı gitmişsiniz.yani sizin ihtiyaçlarınızı başkaları neden belirliyor anlamadım???süz ve nişanlınız bu işi kafa rahatlığı ile hallederdiniz ayrıca kafanız bu kafe da şişmezdi yazık

CIMBIZA TÖRPÜYE TAKILANLARA SÖYLÜYORUM:
CIMBIZI TÖRPÜYÜ PAMUĞU BANA ALDIRAN NİŞANLIMIN ANNESİYDİ
BENİM AKLIMDA ONLARI ALMAK YOKTU
KADIN DEDİ BİZDE KOYULUYOR ALMAN GEREKİR DİYE.....!

nişanlının annesi pazen don alcan dese alacak mıydın?

Ben yine fransız kaldım
Nişan alışverişi nedir? Neden topluca çıkılır? Neden 400 lira kozmetik harcaması yapılır?

Bunları bi bilen açıklayabilir mi acaba?

400 liraya ne aldiniz yahu hazir bulmusken soymussunuz adami.

E fondöten 100 civarı
Pudra 100 civarı
Allık 100 civarı
Daha göz kalemi var, rimeli var, ruju, dudak kalemi, parlatıcısı, göz altı kapatıcısı

400 iyi değil mi???
Parfüm filan da alınır bohçaya normalde...

Biz nişan düğün kına mobilya yüzük takı vs aklınıza gelebilecek her alışverişe sadece eşimle çıktık. Ailelerimiz evi yerleştirmeye geldiklerinde gördüler herşeyimi. Gelinlik provaları da bile sadece ikimizde ve sorunsuz geçti. Sizede tavsiye ederim.
Gelelim makyaj malzemesi parfüm vs konusuna ben onları kendi kullandıklarımdan aldım evet yüksek ücret ödedim ama zaten kullandığım malzemeler markalardı ekstra hiç birşeye para vermedim. zaten evlendikten sonrada ne eksikse aldık. Keşke o anda kafanı toplayıp buna gerek yok şunu kullanmıyorum diyebilseydiniz. Annenizin tavrını hoş bulmadım damadın takacağı yüzüğün sadece parasını verirsin hangisini beğenirse onu alır. olan olmuş Annen annem gibi konulara girip sıkıntı çıkmasına izin vermeyin hiç

ordakiler derler sizin almanız doğru mu? ben bu olaya şu açıdan bakıyorum eğer bu bir gelenek ve erkek tarafının hediyesiyse onların bütçesini aşmamalısınız. ayrıca illa ki cımbızınız vardır sembolik daha az eşyayla bitirebilirdiniz. ben şuan nişanlıyım bohça yapmıycam . şuan ev eşyası alıyorum . bana da mağazada şunlar şunlar alınır diye neler deniyor . onlar diyebilir ben neden onların lafıyla iş yapayım onlar elbet satmak ister . ayrıca yüzük konusunda anneniz çok haksız. genç insanların yüzük hevesine karışıp neden illa bu olcak diye tutturuyor . kimse de anlamaz emin olun . size eş adayınızın annesi beğenmediğiniz yüzük için diretse hoş mu? günaydın bence de ramizden iyi bir mekan . iyilik yapmak istediğini düşünüyorum ben . anneniz hiç olgun davranmamış sizi de dolduruyor . nişanlınız maşallah iyi idare ediyor.

kayinvalideniz varken gorumcenin gelmesinin sebebini anlayamadim ben.
annenizin yuzuge ksrismasi sacma olmus dedeniz takmayacak sonucta gorumceniz hakli bende kardesimi gelin alisverisine gotursem self servis olmayan bi yerde agirlamak isterdim acikcasi anneniz biraz fazla hassas sanirim tabi uslupta onemli gorumcenizin cevap verirkenki mimikleri falan birde aglayip gitmek ne yani colukla cocukla is yaparlarsa olacagi bu kaynananiz gelmeliydi alisverise

birde her al dediklerini almayin ben kayseriye gelin gittim onlarda duzen diye bir sey var gelinin dolabini a dan z ye dizerlermis ben istemedim kimsenin fazladan alacagi cula caputa ihtiyacim yok sonucta yanlis anlamayin ama bunuda al dedikleri her seyi almaniz gerekmiyo cokmu lazim onlarin aldigi fondoten cart curt cimbizina varana kadar birde buldumcuk muamelesi yapmis kadin size siz kabindeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…