o da dogru. Bagirdigi an bagiriyorumÇokmu bağırıyorsun bilmem için önce sizi kavga ederken görmem lazımhatalıysan sus bence
o da dogru. Bagirdigi an bagiriyorum
Belki yeni yeni taniyoruz birbirimizi. Evlenmeden önce hic tartısmazdikOda bağırmasın zaten bağırmak nedir güzellikle anlatamıyormu
Aynen öyle cnm.Bağırmadan da kendini savunabilirsin diyeceğim ama karşında bağıran bir insan var ve seni dinlemeyecek hatta duymayacaktır bile.
Susunca kendimizi ezdirmis gibi diilde o kendisini hakli sanar diye susmuyoruz bence :) ben iyleyim yani ayni siz gibiyim ama ben lask oldum artik eskiden boyle dgildim susardim oda kendini hakli gorurdu simdi konu komsu duyuyo bazen bu cok fena ama,bilmezlerki niye bagiriyoKızlar bir de siz yorumlayın istedim. Esimle herhangi bir konuda tartısırken mutlaka karsılık veriyorum. Hic bi lafin altinda kalmiyorum. Agır konusursa agir konusuyorum. Bagirirsa bagiriyorum. yani düsünüyorum da bazen de susmalimiyim? o zamanda kendimi ezdirmis hissediyorum. haksizken susmalisin derseniz eger bana hep ben hakliymisim gibi geliyor