tartısırken cok mu bagırıyorum

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
34
Kızlar bir de siz yorumlayın istedim. Esimle herhangi bir konuda tartısırken mutlaka karsılık veriyorum. Hic bi lafin altinda kalmiyorum. Agır konusursa agir konusuyorum. Bagirirsa bagiriyorum. yani düsünüyorum da bazen de susmalimiyim? o zamanda kendimi ezdirmis hissediyorum. haksizken susmalisin derseniz eger bana hep ben hakliymisim gibi geliyor

Çokmu bağırıyorsun bilmem için önce sizi kavga ederken görmem lazım hatalıysan sus bence

Bağırmadan da kendini savunabilirsin diyeceğim ama karşında bağıran bir insan var ve seni dinlemeyecek hatta duymayacaktır bile.

arkadaşımın bir komşusu vardı.sürekli bağrışırlardı.tabii çocukları da hep bağırmaya başladı

ben tartismaya basladigimiz an tepkisiz kalip ne zaman olay mahalini terkedip gitsem benden kiymetlisi olmaz
bagirdigim zamanda esim yuzume bakmaz..valla ben artik bagirmiyorum,donup gidiyorum maksimum yarim saat sonra burnumun dibinde bitiyor

Bence bir taraf alttan almalı.
Ben de genelde karşılık veririm ama bu şekilde değil.
Önce eşim bağırır çağırır (haklı ise) ben susarım.
Sakinleşince ben konuşurum o şekilde hallederiz.

Bende hic altta kalamam yapi meselesi hatta esim : sizle basa cikilmaz benide doversin der susar

Haksizken niye hakliymis gibi hissediyorsun cok rahatsizlik verici bence..
Ve evet alttan alman gereken zamanlar vardirmutlaka bagir bagir ne gecicek eline

Susunca kendimizi ezdirmis gibi diilde o kendisini hakli sanar diye susmuyoruz bence :) ben iyleyim yani ayni siz gibiyim ama ben lask oldum artik eskiden boyle dgildim susardim oda kendini hakli gorurdu simdi konu komsu duyuyo bazen bu cok fena ama,bilmezlerki niye bagiriyo herzaman diil tabi ama zivanadan cikarttiysa esim tmm yani

Bağırmak hiç hoş bir davranış değil bence. Sakinleşmeyi bekleyip sonrasında konuşarak halledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…