Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapyrm her zaman oturup birlikte yemek yiyoz. Başta yemeğe oturmak istemyo ama zorla oturtyrm o yemek o masada her zaman birlikte yenecek diorum. Sabahlarıda küs kalkma durumu olmuyo çünkü kavga etsek bile yatakları ayrmyoz gecenin sonunda het zaman barışmış oluyoruzMerhaba kızlar. Eşimle dün aksam tartıştık sonra yemek yiyecek misin diye sordum ama yuzune dahi bakmayarak. O da hayır istemez dedi. Bugun de aç gitti işe. Boyle olunca içime hiç sinmiyor. Siz napiyorsunuz kavgaliyken bu yemek işini ya![]()
Çok doğru bende sormam zaten her zaman yemeğim hazrdr ben her öğündeMerhaba; bekar biriyim ama naciazene fikrimi belirtmek isterim.
Yemek yer misin sorusuna gıcık kapıyorum; eğer yemek saatleri belli ise sofra kurulur.
Yiyen yer, yemeyen yemez.
Kaldı ki sofraya bir şekilde oturur.
Yani formül bu; sizin sormamanız hazırlamanız.
Valla belki ben gaddarım ama. Bi defa küsken yaptım yemedi. Bi daha da ben yapmadım 5 gün küs kaldık 5 günde yapmadım. 5 gün geldi yumurta haşladı yedi kendisi. Bak şimdi üzüldüm amaMerhaba kızlar. Eşimle dün aksam tartıştık sonra yemek yiyecek misin diye sordum ama yuzune dahi bakmayarak. O da hayır istemez dedi. Bugun de aç gitti işe. Boyle olunca içime hiç sinmiyor. Siz napiyorsunuz kavgaliyken bu yemek işini ya![]()
Ya gece birlikte uyuduk ama sarilmadan ayri kutuplarda sabah da bebegi sevdi ondan sonra gitti. Icime sinmedi hic ama bi dr esim kendi acikinca biseyler hazirlayn biri degil illa ben hazirliycam onune gelecek. Beni de boyle vicdan yaptiriyo yaaaBen yapyrm her zaman oturup birlikte yemek yiyoz. Başta yemeğe oturmak istemyo ama zorla oturtyrm o yemek o masada her zaman birlikte yenecek diorum. Sabahlarıda küs kalkma durumu olmuyo çünkü kavga etsek bile yatakları ayrmyoz gecenin sonunda het zaman barışmış oluyoruz
Ya bizim soyle bi durumumuz var esim asiri zayif (60kg) kilo almak icin geç saatte yiyor ben coktan yemis oluyorum o saate o yuzden o ne zaman derse o zaman hazirliyorum mecbur soruyorum yoksa dediginiz cok dogruMerhaba; bekar biriyim ama naciazene fikrimi belirtmek isterim.
Yemek yer misin sorusuna gıcık kapıyorum; eğer yemek saatleri belli ise sofra kurulur.
Yiyen yer, yemeyen yemez.
Kaldı ki sofraya bir şekilde oturur.
Yani formül bu; sizin sormamanız hazırlamanız.
Ya esim bide asiri zayif o yuzden icime sinmiyor minik minik zaten adam diyeValla belki ben gaddarım ama. Bi defa küsken yaptım yemedi. Bi daha da ben yapmadım 5 gün küs kaldık 5 günde yapmadım. 5 gün geldi yumurta haşladı yedi kendisi. Bak şimdi üzüldüm ama![]()
Ohoooo kız o zaman yap yemek ne soruyonnn kıyamıyon senYa esim bide asiri zayif o yuzden icime sinmiyor minik minik zaten adam diye![]()
Evet sanrm sana vicdan yaptryo:) keşke hazrlasaydn beraber yiyelim deseydn belki oturur yerdi. Benm eşim yatakta hep sarılır kavga bitsin diye. Olmadı siz sarlsaydnz o an biterdi küslük. Bide kavga çıkarmak etmek en kolayı ben anladm ki kavga etmekle bi yere varlmyo biz eşimle konuşarak herşeyi halletmeyi öğrendik kimin neyden yana sıkıntısı varsa konuşarak söylüyo o an çözüyoruz orta yolu buluyoroz bulmak zorundayz aynı evdeyz sonucta bide küs kalmaktan kendimiz zarar görüyoruz üzülyrz hiç gerek yok ne olursa olsun karşıdaki eşiniz olunca kalbnzn bi köşesinde ona karşı hep yumuşak bi taraf kalıyo. En azından akşama güzel bi yemek yapın barışın hatta arayp ne yaptn ne yedin diye sorun ben arardmYa gece birlikte uyuduk ama sarilmadan ayri kutuplarda sabah da bebegi sevdi ondan sonra gitti. Icime sinmedi hic ama bi dr esim kendi acikinca biseyler hazirlayn biri degil illa ben hazirliycam onune gelecek. Beni de boyle vicdan yaptiriyo yaaa
Hain gariiValla belki ben gaddarım ama. Bi defa küsken yaptım yemedi. Bi daha da ben yapmadım 5 gün küs kaldık 5 günde yapmadım. 5 gün geldi yumurta haşladı yedi kendisi. Bak şimdi üzüldüm ama![]()
Sürekli küs olursan kalaman zatiİşte bundan hamile kalamıyorum![]()
Aynen gııSürekli küs olursan kalaman zati![]()
Hadi baglimm o zaman güzel haberlerini beklüyürümAynen gııaklım başıma geldi
![]()
Aynen az once aradim sabahda bisey yememeis simdi ogle arasina cikmis yiyecekmis biraz duzeldi gibi aramiz. Cok dogru soyluyorsunuz ayni evde küs kalinmiyor yaEvet sanrm sana vicdan yaptryo:) keşke hazrlasaydn beraber yiyelim deseydn belki oturur yerdi. Benm eşim yatakta hep sarılır kavga bitsin diye. Olmadı siz sarlsaydnz o an biterdi küslük. Bide kavga çıkarmak etmek en kolayı ben anladm ki kavga etmekle bi yere varlmyo biz eşimle konuşarak herşeyi halletmeyi öğrendik kimin neyden yana sıkıntısı varsa konuşarak söylüyo o an çözüyoruz orta yolu buluyoroz bulmak zorundayz aynı evdeyz sonucta bide küs kalmaktan kendimiz zarar görüyoruz üzülyrz hiç gerek yok ne olursa olsun karşıdaki eşiniz olunca kalbnzn bi köşesinde ona karşı hep yumuşak bi taraf kalıyo. En azından akşama güzel bi yemek yapın barışın hatta arayp ne yaptn ne yedin diye sorun ben arardm
Ya benim eşim yanaşir gelir falan ama ozur dilemez hic bi zaman yani sarilir oper bu onun ozur dileme sekli bende hep o kelimeyi duymak istiyorum dun yanasir gibi oldu kavgadan sonra git ya ne sarilcam sana falan dedim orda da hata ettim sanirim. Ideal eş diye bisey yok ya hepsi farkli farkli yonlerden sorunluBen de yemek hazırlardım. "Yer misin" diye sorardım. "hayır" der, kalkar, kendine yemek pişirir / yumurta kırar / ekmek arası bir şeyler yerdi.
Baktım bu durum her tartışmada böyle gidiyor, bana vicdan yaptırmaya çalışıyor, ben de sormayı bıraktım. İsteyen yer, istemeyen yemez.
Asla da kavgalarımız öyle 1 gecede bitmez. Ben uyur uyanır unuturum, o sürdürür. Günlerce konuşmaz, yatakları ayırdığı olur, 1,5 ay ayrı odalarda uyumaya devam edebilir. Kendi ne zaman yumuşarsa geri döner.
Ben de artık onun kurallarıyla oynuyorum. Bir keresinde yatağa geldiğinde "hayırdır" dedim. "burası senin istediğin zaman gelip gidebileceğin bir yer değil" "ya hiç gitmeyeceksin ya da haddini bileceksin."
Ne oldu, zamanla ben vicdan yapmayı bıraktım. madem değer göremiyorum, o zaman değer de göstermem konumuna geldim.
daha saçma sapan bir sürü garip hal ve davranışlar silsilesi.... Anlatılmaz yaşanır.
İnşallahHadi baglimm o zaman güzel haberlerini beklüyürüm![]()