- 17 Nisan 2014
- 258
- 167
Tarotta az çok tarih bulabiliyoruz. Belki tam gün olarak değil ama gün hafta ay yıl şeklnde olarak anlayabiliyoruz. Ayrıca üzerine gelen karta göre süreç uzayıp kısalabiliyor. Yabancı bir siteden çevirimdir. Tarotta zaman belirttiğini düşündüğünzüz yerlere göre yorumlayaınız.
Değnekler: Gün ile hafta arası. Ayrıca yaz mevsimini de gösterebilir.
Kılıçlar: Hafta ve ay arası. Önüne gelebilecek değnek kartı zamanı kısaltabilir. İlkbaharı da gösteriyor olabilir.
Kupalar: Genellikle ay olarak yorumlanır. Süreç yavaş ilerler. En fazla 6 ay olabilir yada sonbahar ayları.
Tılsımlar: En yavaş kartlardan biridir. Yıl veya kış ayları olarak yorumlanır.
Şuan açtığınız fallarda örneğin kupa geldiğinde sonbahar olarak düşünebiliriz çünkü sonbahar içersindeyiz ve zaten ayla hesap ediliyor. Aynı şekilde tılsımlarda kış aylarını temsil eder. Bu yıl içinde açtığınız tılsım kartları kış dönemini temsil edebilir.
Ayrıca kart numaraları da gün hafta ay sayılarını belirtebiliyor. Ama benim bulduğum siteler 7 sayına kadar yorum yapmış. Mesela değnek 7 yedi gün , kupa 7 yedi ay 7 , kılıç 7 yedi hafta gibi tabi önceki gelen sayılar süreyi kısaltıyor. 8,9,10 için ise ay içersinde bulunan 30-31 günden kart sayısını çıkartmamızı söylüyor ama bu konuyu net kavrayamadım siz isterseniz deneyebilirsiniz.
Ayrıca yavaş ve hızlı olan kartlara örnekler vermek isterim;
Araba, değnek 8 hızlı
Asılan Adam her zaman bekleyiş ve zamanın uzamasıdır.
Umarım işinize yarar sorunuz olursa buyrun.
Değnekler: Gün ile hafta arası. Ayrıca yaz mevsimini de gösterebilir.
Kılıçlar: Hafta ve ay arası. Önüne gelebilecek değnek kartı zamanı kısaltabilir. İlkbaharı da gösteriyor olabilir.
Kupalar: Genellikle ay olarak yorumlanır. Süreç yavaş ilerler. En fazla 6 ay olabilir yada sonbahar ayları.
Tılsımlar: En yavaş kartlardan biridir. Yıl veya kış ayları olarak yorumlanır.
Şuan açtığınız fallarda örneğin kupa geldiğinde sonbahar olarak düşünebiliriz çünkü sonbahar içersindeyiz ve zaten ayla hesap ediliyor. Aynı şekilde tılsımlarda kış aylarını temsil eder. Bu yıl içinde açtığınız tılsım kartları kış dönemini temsil edebilir.
Ayrıca kart numaraları da gün hafta ay sayılarını belirtebiliyor. Ama benim bulduğum siteler 7 sayına kadar yorum yapmış. Mesela değnek 7 yedi gün , kupa 7 yedi ay 7 , kılıç 7 yedi hafta gibi tabi önceki gelen sayılar süreyi kısaltıyor. 8,9,10 için ise ay içersinde bulunan 30-31 günden kart sayısını çıkartmamızı söylüyor ama bu konuyu net kavrayamadım siz isterseniz deneyebilirsiniz.
Ayrıca yavaş ve hızlı olan kartlara örnekler vermek isterim;
Araba, değnek 8 hızlı
Asılan Adam her zaman bekleyiş ve zamanın uzamasıdır.
Umarım işinize yarar sorunuz olursa buyrun.