Tarot kitabı tavsiyesi

Keşke bana da kart seçseniz. :) Ben fal bakamıyorum ama kişilik analizinizi yapabilirim isterseniz karşılıklı müsait olduğumuz bir zamanda. (Bunu herkese yapmıyorum bu arada meşakkatli bir iş olduğu için )

Bu gün gücün , zekanın ve yüksek bilincinin en üst seviye de olduğunu hissediyor olabilirsin. Kişilik analizi dediğin yeteneğinle ilgili olabilir. Bu yetenek sende doğuştan var sezgilerin kuvvetli ve konuşarak insanları manüpüle etme , yönlendirme kabiliyetinle birleştiğinde tam bir büyücüye dönüşebiliyorsun. Bu işin abartı kısmı tabi. Düşündüğünü yaratma yeteneğin iyi yönde kullanırsan hayatını dilediğin gibi yaşayabileceğinin farkındasın. Beklediğin haberler mesajlaşma ve yüz yüze konuşma gerçekleşiyor. İlk başlangıç heyecanı, hem parasal hem duygusal sevinci bir arada yaşayacaksın. Sabırsızlanmaman , sonucu görememekten doğan sıkıntıya düşmemen konusunda uyurı kartın da var. Ektiğini biçememek endişesine düşme yarı yolda vazgeçersen tüm kazanımların boşa gider doğal olarak. Kayıtsız şartsız evet denilecek seçim yakın. Ara ara yanlızlık duygusuna kapılsanda koltuğunda güvenle oturduğunu bilmelisin. Maddi manevi güvenlik beklentin var. Üçüncü kişilerle mücadele , dedikodulara maruz kalma kendini savunmak zorunda hissetme gibi bazı can sıkıcı olaylarda da kazanan taraf sen olacaksın. Sessiz kalman ya da taraflara ait olmaman seni haklı çıkaracak . Yeniden doğum iş ya da aşk sen hangini istiyorsan ona yorumla genel olarak güzel sanırım

Süpersiniz yahu, bu kadar mı tutar düşündüklerimle. Dediğim analiz olayının detaylarını hemen yazıyorum özelden. :)

Eşimle tartışmalarımız oluyor genellikle çocuk üstüne.Ben daha ilgiliyim o pek ilgisiz çocuğumuzla.Ama çok seviyor o ayrı. Değişik bir yapısı var.Oğlumun özel durumu var.Her hareketi davranışlarıyla itina ile ilgilenip doğruyu yanlısı göstermeye çalışıyorum.İkinci kadın olmadigindan eminim.Olursa da yolu açık olsun.Tekrar çocuk istiyoruz ama olacak mı bilmiyorum.Tedavi gördüm.Anlatmakla bitmez yani.

Tesadüfen yazışmalırınızı okudum bana da müsait bir zamanda bakabilir misiniz acaba Venusxx

Dilerim herşey gönlünce olur canım benim.

Deme öyle çocuk iyi çocuk. Sadece Annesinin çok etkisinde kalıyor[/QUOTE]
ama etki altında kalmak çok kötü bir özellik, hele de bu nedenle nişanlından ayrılmak..sevgisinin arkasında duramamak..adamın kendine bile faydası yok bana nasıl olsun

ama etki altında kalmak çok kötü bir özellik, hele de bu nedenle nişanlından ayrılmak..sevgisinin arkasında duramamak..adamın kendine bile faydası yok bana nasıl olsun [/QUOTE]

Yoo adam olmaz demene o cevabı verdim. Belki anacı adam seven vardır ona yarar. Sana iyi olur dön demedim. Seviyor mu seviyor ama bu yeterli değil. Zaten söyledim ikiniz sevsenizde ufak sorunlardan kafa kaldıramayacaksınız. Ufak sorunlar birleşe birleşe dağ olurlar. Her kartın kestirmeden en özet haliyle yorumunu yapmaya çalışıyorum yoksa bir okuma şöyle iki satıra sığmaz Daha ayrıntılı anlatımı var da neyleyim o kadar yazamam Neyse çocuk belki adam olur da o ana onda olduğu sürece bunu sen göremezsin. İlerde düzelir demekte sana gençliğini harcatmaktan başka bir şeye yaramaz. Hayatımızda sadece doğum anımızı bir de ölüm anımızı değiştiremeyiz diğer herşeyin yazarı sensin. Seçimlerin kaderini yaşatır. İyisini yazmak varken kötüyle ne işin olsun. Evet üzgün , evet özlüyor ama seni suçlu görmekten geri kalmıyor boşver. Tek bir hayaın var , tek bir gençliğin var Evren de tek ve özelsin en iyisini hakediyorsun. Öyleyse seç ve yaşa

ama etki altında kalmak çok kötü bir özellik, hele de bu nedenle nişanlından ayrılmak..sevgisinin arkasında duramamak..adamın kendine bile faydası yok bana nasıl olsun

Yoo adam olmaz demene o cevabı verdim. Belki anacı adam seven vardır ona yarar. Sana iyi olur dön demedim. Seviyor mu seviyor ama bu yeterli değil. Zaten söyledim ikiniz sevsenizde ufak sorunlardan kafa kaldıramayacaksınız. Ufak sorunlar birleşe birleşe dağ olurlar. Her kartın kestirmeden en özet haliyle yorumunu yapmaya çalışıyorum yoksa bir okuma şöyle iki satıra sığmaz Daha ayrıntılı anlatımı var da neyleyim o kadar yazamam Neyse çocuk belki adam olur da o ana onda olduğu sürece bunu sen göremezsin. İlerde düzelir demekte sana gençliğini harcatmaktan başka bir şeye yaramaz. Hayatımızda sadece doğum anımızı bir de ölüm anımızı değiştiremeyiz diğer herşeyin yazarı sensin. Seçimlerin kaderini yaşatır. İyisini yazmak varken kötüyle ne işin olsun. Evet üzgün , evet özlüyor ama seni suçlu görmekten geri kalmıyor boşver. Tek bir hayaın var , tek bir gençliğin var Evren de tek ve özelsin en iyisini hakediyorsun. Öyleyse seç ve yaşa [/QUOTE]
çok teşekkür ederim, umarım karşıma uygun sevebileceğim biri çıkar..o kadar umutsuz hissediyorum ki şu an..sanki bir daha kimseyle evlenemiycem, kimse hayatıma girmeyecekmiş gibi..

çok teşekkür ederim, umarım karşıma uygun sevebileceğim biri çıkar..o kadar umutsuz hissediyorum ki şu an..sanki bir daha kimseyle evlenemiycem, kimse hayatıma girmeyecekmiş gibi..[/QUOTE]

Bi süre öyle hissedersin hiç kimse aşktan ölmemiş aşktan değil aptalıktan ölür anca ölen de az bi beklese başkasını bulacağını görecekte bekleyemiyor
Biri gider biri gelir giden gittiyse ölecek değilsin . Her zaman iyi insanlar çıkabilir karşına sevgiyi hakeden unutma. sana layık olduğun mutluluğu yaşatmaya gönüllü biri
Youtube Kuantum Enerji Tarot kanalıma gel kendinden bişey bulursun. Burayı biraz ihmal ettim o yüzden

çok teşekkür ederim, umarım karşıma uygun sevebileceğim biri çıkar..o kadar umutsuz hissediyorum ki şu an..sanki bir daha kimseyle evlenemiycem, kimse hayatıma girmeyecekmiş gibi..

Bi süre öyle hissedersin hiç kimse aşktan ölmemiş aşktan değil aptalıktan ölür anca ölen de az bi beklese başkasını bulacağını görecekte bekleyemiyor
Biri gider biri gelir giden gittiyse ölecek değilsin . Her zaman iyi insanlar çıkabilir karşına sevgiyi hakeden unutma. sana layık olduğun mutluluğu yaşatmaya gönüllü biri
Youtube Kuantum Enerji Tarot kanalıma gel kendinden bişey bulursun. Burayı biraz ihmal ettim o yüzden [/QUOTE]

merhaba ,rica etsem bana da tarot bakar mısın lütfen

Youtube Kuantum Enerji Tarot kanalıma gel kendinden bişey bulursun. Burayı biraz ihmal ettim o yüzden [/QUOTE]
youtube kanalını öğrenebilir miyim? nasıl bulucam seni youtubeda ?

Kızlar kendi burcunuzu biliyorsanız yükselen ve ay burçlarınızı takip edin kanaldan tek tek bakmaya hiç gerek yok

Venüs seni gördüğüme çok sevindim.Tarot destem var.Çok yeniyim acemiyim.reiki 1e inisiyeyim.senden bilgilenmek istiyorum reikiyi nasıl kullanabilirim bu konuda.

Venüs seni gördüğüme çok sevindim.Tarot destem var.Çok yeniyim acemiyim.reiki 1e inisiyeyim.senden bilgilenmek istiyorum reikiyi nasıl kullanabilirim bu konuda.

Canım Kuantum Enerji Tarot facebook sayfam bul takip et arkadaş ekle :) Yeni yeni notlar bilgilendirme yazıları paylaşıyorum yakında ders ders hazırlayacağım vakit buldukça . Sahte hoca hatta hoca geçinen gerçekte kendi bile bi halt olmayan çok insana para kaptırdım kimse aynı hataya düşmesin diye yazılması anlatılması gereken ne varsa yazıp anlatıcaz inş .

Evet canım ay burcun ve yükselen burcuna göre de izleyebilirsiniz :)

Üç videonuzu dinledim ikisi benim güneş burcumla ilgili diğeri başkasının ve bir çok o burca sahip kişiye hitap etmenize rağmen kendimi buldum gerçekten, diğer kişiyle ilgili olan da uyuyor. Beğendim ve belirtmek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…