- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
-
- Konu Sahibi tourmaline
Rider-Waite destesi orjinal tarot destelerine en yakın olduğu için iyi seçim diyebilirim. Kitap olarakta Sylvıa Abraham ın kitapları işine yarar. Ancak Reiki ile ilgili değilsen evine sokma derim nacizane tavsiyem. Temizlik ve korumayı yapmak için ihtiyacın olacak ve ayrıca reiki haricinde kişisel gelişimin tüm evrelerini yalayıp yutmuş olman gerek ki kartların verdiği mesajları okuyabilesin. Kitapçık çok işe yaradığı söylenemez ayrıca bir kartın anlamını her sitede farklı biçimde bulursun bu da kafa karıştırır. Tarot gelecekten haber vermez yani bir fal değildir. Aksini iddia eden yalan söyler ya da bu yalana önce kendi inanmıştır diyelim. Tarot içinde bulunduğunuz duruma ve geçmişe nokta atışı yapar çekilen kartların mutlaka ama mutlaka sorduğunuz soruyla alakalı olması şaşırtıcı bir gerçektir. Gelecek kısmı sadece ve sadece size bağlıdır. Şunla evleneceksin üç çocuğun olacak gibi söylemler abartılıdır. Olsa olsa sizin bilinçaltınızda bu bir istek olarak koç gibi yatar ve kartlar bu enerjiyi yakalamıştır. Hayat gibi tarot ta değişkendir. Tarot Reiki ile aktive edilerek bakıldığında sorunuzu ve çözüm yolunu ya da başarı için izlenmesi gereken en doğru yolu size kusursuz bi biçimde sunar. Bunun seçimi size aittir , seçtiğiniz yol da sizi sonuca götürür. Kısacası herşey ama herşey için bilinç altınızda neye ihtiyacınız var onu gösterir. E eş açılımı var ordada sevdiğimiz insanın durumu birebir uyuyor bu nasıl olur madem fal değil diyebilirsin. Üst benlikler birbirini tanır ruhlar eşleştirildiğinde yani hayat planımız devreye girdiğinde bizler zaten hayatımıza girecek herkesle çoktan tanışmıştık. Evleneceğin insandan yolda omzuna çarparak geçecek insana kadar. Burdada kartlar bizdeki eşi sevgiliyi hatta daha sonra tanışacağımız partnerin enerjisini yakalar. Tarot bakmak mesele değil tarottan korunmak mesele tekrar söylüyorum korunamayacaksan evine sokma çünkü pozitif kartlar kadar negatif kartlar var ve enerjileri evi , seni , aile fertlerini etkiler , üzülebilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur sevgiler :)
Rider-Waite destesi orjinal tarot destelerine en yakın olduğu için iyi seçim diyebilirim. Kitap olarakta Sylvıa Abraham ın kitapları işine yarar. Ancak Reiki ile ilgili değilsen evine sokma derim nacizane tavsiyem. Temizlik ve korumayı yapmak için ihtiyacın olacak ve ayrıca reiki haricinde kişisel gelişimin tüm evrelerini yalayıp yutmuş olman gerek ki kartların verdiği mesajları okuyabilesin. Kitapçık çok işe yaradığı söylenemez ayrıca bir kartın anlamını her sitede farklı biçimde bulursun bu da kafa karıştırır. Tarot gelecekten haber vermez yani bir fal değildir. Aksini iddia eden yalan söyler ya da bu yalana önce kendi inanmıştır diyelim. Tarot içinde bulunduğunuz duruma ve geçmişe nokta atışı yapar çekilen kartların mutlaka ama mutlaka sorduğunuz soruyla alakalı olması şaşırtıcı bir gerçektir. Gelecek kısmı sadece ve sadece size bağlıdır. Şunla evleneceksin üç çocuğun olacak gibi söylemler abartılıdır. Olsa olsa sizin bilinçaltınızda bu bir istek olarak koç gibi yatar ve kartlar bu enerjiyi yakalamıştır. Hayat gibi tarot ta değişkendir. Tarot Reiki ile aktive edilerek bakıldığında sorunuzu ve çözüm yolunu ya da başarı için izlenmesi gereken en doğru yolu size kusursuz bi biçimde sunar. Bunun seçimi size aittir , seçtiğiniz yol da sizi sonuca götürür. Kısacası herşey ama herşey için bilinç altınızda neye ihtiyacınız var onu gösterir. E eş açılımı var ordada sevdiğimiz insanın durumu birebir uyuyor bu nasıl olur madem fal değil diyebilirsin. Üst benlikler birbirini tanır ruhlar eşleştirildiğinde yani hayat planımız devreye girdiğinde bizler zaten hayatımıza girecek herkesle çoktan tanışmıştık. Evleneceğin insandan yolda omzuna çarparak geçecek insana kadar. Burdada kartlar bizdeki eşi sevgiliyi hatta daha sonra tanışacağımız partnerin enerjisini yakalar. Tarot bakmak mesele değil tarottan korunmak mesele tekrar söylüyorum korunamayacaksan evine sokma çünkü pozitif kartlar kadar negatif kartlar var ve enerjileri evi , seni , aile fertlerini etkiler , üzülebilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur sevgiler :)
Siz bu işten süper anlıyorsunuz bana tarot bakmak ister misiniz
Cakalsin cherry
kiiiimmm ben mi tovbeeeeSen mi ben mi baldannnn muhabbet açıp ortadan dalayım demişsin sen de
kiiiimmm ben mi tovbeeee
Hemen ifsa etmesen olmazdi
tarot kartı almaya niyetlendiğim günden beri geceleri rahat uyuyamıyorum hep uykusuzum sence tarotla bir alakası var mıdır bunun? Henüz kart almadım ama Rider-waite çok hoşuma gitti..Bu arada evet reiki bilmiyorum nasıl başlayabilirim ? Kitap mı kurs mu nasıl öğrenilir? Kişisel gelişimin tüm evrelerini öğrenmek ne anlama geliyor anlayamadım ? Nasıl öğreniliyor?Rider-Waite destesi orjinal tarot destelerine en yakın olduğu için iyi seçim diyebilirim. Kitap olarakta Sylvıa Abraham ın kitapları işine yarar. Ancak Reiki ile ilgili değilsen evine sokma derim nacizane tavsiyem. Temizlik ve korumayı yapmak için ihtiyacın olacak ve ayrıca reiki haricinde kişisel gelişimin tüm evrelerini yalayıp yutmuş olman gerek ki kartların verdiği mesajları okuyabilesin. Kitapçık çok işe yaradığı söylenemez ayrıca bir kartın anlamını her sitede farklı biçimde bulursun bu da kafa karıştırır. Tarot gelecekten haber vermez yani bir fal değildir. Aksini iddia eden yalan söyler ya da bu yalana önce kendi inanmıştır diyelim. Tarot içinde bulunduğunuz duruma ve geçmişe nokta atışı yapar çekilen kartların mutlaka ama mutlaka sorduğunuz soruyla alakalı olması şaşırtıcı bir gerçektir. Gelecek kısmı sadece ve sadece size bağlıdır. Şunla evleneceksin üç çocuğun olacak gibi söylemler abartılıdır. Olsa olsa sizin bilinçaltınızda bu bir istek olarak koç gibi yatar ve kartlar bu enerjiyi yakalamıştır. Hayat gibi tarot ta değişkendir. Tarot Reiki ile aktive edilerek bakıldığında sorunuzu ve çözüm yolunu ya da başarı için izlenmesi gereken en doğru yolu size kusursuz bi biçimde sunar. Bunun seçimi size aittir , seçtiğiniz yol da sizi sonuca götürür. Kısacası herşey ama herşey için bilinç altınızda neye ihtiyacınız var onu gösterir. E eş açılımı var ordada sevdiğimiz insanın durumu birebir uyuyor bu nasıl olur madem fal değil diyebilirsin. Üst benlikler birbirini tanır ruhlar eşleştirildiğinde yani hayat planımız devreye girdiğinde bizler zaten hayatımıza girecek herkesle çoktan tanışmıştık. Evleneceğin insandan yolda omzuna çarparak geçecek insana kadar. Burdada kartlar bizdeki eşi sevgiliyi hatta daha sonra tanışacağımız partnerin enerjisini yakalar. Tarot bakmak mesele değil tarottan korunmak mesele tekrar söylüyorum korunamayacaksan evine sokma çünkü pozitif kartlar kadar negatif kartlar var ve enerjileri evi , seni , aile fertlerini etkiler , üzülebilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur sevgiler :)
Eslerimizle coktan tanismistik derken neyi kastettiniz? Zevkle okudum yazdiklarinizi da merak ettim o konuyu.
Neyse Kartların enerjisine inanıyorum ama yine de senin için üç kart seçtim. Yeni bir başlangıç aşamasında olduğunu adım atmakta korkuların olduğunu görüyorum. İnsanlar seni yargılayabilir eleştirebilir tüm bunlardan çekinmeden yapmak istediğin her ne ise adım at incinmekten korkarak ancak yaşanacakları geciktirirsin. Çünkü kadersel önlenemez bir baŞlangıç bu. Harekete geçmekten çekinme yolunda güvendesin bırak akış seni mutlu sona taşısın. Son kartın ise şafak çok anlamlı. İş ya da aşk seçimin neyse bunun şafağında olduğunu havanın aydınlanmaya başlamasına rağmen hala kısım kısım karanlığın hala yıldızların bir kaçının varlığı seni bu gece ya bitmezse ya aydınlığı göremezsem korkuna rağmen sabah ın çok yakın olduğunu görüyorum. Mutlu sonu pırıl pırıl aydınlığa giden bir başlangıç. Üç kartının içinde de korku hakim korku enerjisini kendine düşüncelerinle fazlasıyla çektiğini düşünüyorum. Başak mısın yengeç mi
Hiçbiri kız balık
O da olurKaramsar , korkak , ağlak olurlar
O da olurKaramsar , korkak , ağlak olurlar
Seyyyy aslindaMissCherryBlossom bahsetmis ya biz mini minnacik ask yorumu isticektik. Ne olcak bizim bu halimiz diyecektik
Desemde yine de sanada üç kart çektim ve ilk çıkan İç güdüsel hasaasiyetlerinle bağlantını kaybettiğin. İçgüdüsel olan herşeyin tehtitkar olduğunu ,onları kontrol altına alman hatta kurtulman gerektiğini söyleyen kültürel ya da dini bir takım baskıların bir sonucu. Karın bölgende ki hastalıkların ortaya çıkabilir. Zihnin bedeninin arzularına bedenin zihninin kısıtlamalarına ters düşüyor. Meditasyon özellikle kök çakra dengelemesini tavsşye ederim. İlişkinde biçim değiştirme isteğin ön plana çıkıyor köklü bir değişim dönüşüm sürecinin başındasın diyebilirim.Canım benim uzaktan çok sağlıklı olduğuna inanmıyorum kartlar enerjinizi görmeli.
Desemde yine de sanada üç kart çektim ve ilk çıkan İç güdüsel hasaasiyetlerinle bağlantını kaybettiğin. İçgüdüsel olan herşeyin tehtitkar olduğunu ,onları kontrol altına alman hatta kurtulman gerektiğini söyleyen kültürel ya da dini bir takım baskıların bir sonucu. Karın bölgende ki hastalıkların ortaya çıkabilir. Zihnin bedeninin arzularına bedenin zihninin kısıtlamalarına ters düşüyor. Meditasyon özellikle kök çakra dengelemesini tavsşye ederim. İlişkinde biçim değiştirme isteğin ön plana çıkıyor köklü bir değişim dönüşüm sürecinin başındasın diyebilirim.