Tarot kitabı tavsiyesi

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
Merhaba, faydasını gördüğünüz sizi uzmanlaştıran tarot kitabı tavsiye edebilir misiniz rice etsem?
Başlangıç olarak Rider-Waite kartlarını almayı düşünüyorum sizce yeni başlayan biri için uygun mudur?
Bir de kendimi bu konuda nasıl geliştirebilirim tarot nasıl öğreniliyor?

Rider-Waite destesi orjinal tarot destelerine en yakın olduğu için iyi seçim diyebilirim. Kitap olarakta Sylvıa Abraham ın kitapları işine yarar. Ancak Reiki ile ilgili değilsen evine sokma derim nacizane tavsiyem. Temizlik ve korumayı yapmak için ihtiyacın olacak ve ayrıca reiki haricinde kişisel gelişimin tüm evrelerini yalayıp yutmuş olman gerek ki kartların verdiği mesajları okuyabilesin. Kitapçık çok işe yaradığı söylenemez ayrıca bir kartın anlamını her sitede farklı biçimde bulursun bu da kafa karıştırır. Tarot gelecekten haber vermez yani bir fal değildir. Aksini iddia eden yalan söyler ya da bu yalana önce kendi inanmıştır diyelim. Tarot içinde bulunduğunuz duruma ve geçmişe nokta atışı yapar çekilen kartların mutlaka ama mutlaka sorduğunuz soruyla alakalı olması şaşırtıcı bir gerçektir. Gelecek kısmı sadece ve sadece size bağlıdır. Şunla evleneceksin üç çocuğun olacak gibi söylemler abartılıdır. Olsa olsa sizin bilinçaltınızda bu bir istek olarak koç gibi yatar ve kartlar bu enerjiyi yakalamıştır. Hayat gibi tarot ta değişkendir. Tarot Reiki ile aktive edilerek bakıldığında sorunuzu ve çözüm yolunu ya da başarı için izlenmesi gereken en doğru yolu size kusursuz bi biçimde sunar. Bunun seçimi size aittir , seçtiğiniz yol da sizi sonuca götürür. Kısacası herşey ama herşey için bilinç altınızda neye ihtiyacınız var onu gösterir. E eş açılımı var ordada sevdiğimiz insanın durumu birebir uyuyor bu nasıl olur madem fal değil diyebilirsin. Üst benlikler birbirini tanır ruhlar eşleştirildiğinde yani hayat planımız devreye girdiğinde bizler zaten hayatımıza girecek herkesle çoktan tanışmıştık. Evleneceğin insandan yolda omzuna çarparak geçecek insana kadar. Burdada kartlar bizdeki eşi sevgiliyi hatta daha sonra tanışacağımız partnerin enerjisini yakalar. Tarot bakmak mesele değil tarottan korunmak mesele tekrar söylüyorum korunamayacaksan evine sokma çünkü pozitif kartlar kadar negatif kartlar var ve enerjileri evi , seni , aile fertlerini etkiler , üzülebilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur sevgiler :)

Eslerimizle coktan tanismistik derken neyi kastettiniz? Zevkle okudum yazdiklarinizi da merak ettim o konuyu.

Siz bu işten süper anlıyorsunuz bana tarot bakmak ister misiniz

tarot kartı almaya niyetlendiğim günden beri geceleri rahat uyuyamıyorum hep uykusuzum sence tarotla bir alakası var mıdır bunun? Henüz kart almadım ama Rider-waite çok hoşuma gitti..Bu arada evet reiki bilmiyorum nasıl başlayabilirim ? Kitap mı kurs mu nasıl öğrenilir? Kişisel gelişimin tüm evrelerini öğrenmek ne anlama geliyor anlayamadım ? Nasıl öğreniliyor?
Kartlardan nasıl korunuyor bu konuda da bilgi verebilirsen çok memnun olurum..Uzun uzun yazdığın için çok teşekkürler..

Rica ederim. Adı kişisel gelişim olarak adlandırıldığı için mecburen o terimi kullandım. Aslı ruhunu tanımak , anda kalmak ( Eckhart Tolle nin Şimdi nin Gücü şiddetle tavsiye ederim ) , yaşanılanı kabul ve sonuç olarak Allah ın sana verdiği nimetlere de elinden aldıklarına da şükür. Her şekilde şükür. Hangi dine inandığının pek bir önemi yok sonuçta hepimizi var eden yüce yaratıcıya bağlıyız. Louise L. Hay kitapları ve destek olarak Frank Kinlow un kuantumla yaşamanın sırrı kitapları yeterli olacaktır. Louise Hay i tek geçerim. Türk yazarların da kitaplarının hepsini okudum ve asla tavsiye etmiyorum taklitten başka hiçbirşey bulamazsın içlerinde. İçerikte biraz oynama yapılıp piyasaya salınmış. Dolayısıyla asılları varken taklitler zaman kaybından başka hiç bir şey olmaz Tarot için neden kişisel gelişim gerek diyorum onu da şöyle söyliyeyim. Ruhunu bilmeden başkalarının ruhlarını göremezsin. Tarot için doğuştan telekinetik bir yeteneğin yoksa Reiki şart ki öyle bir yeteneğin olsa bu kez de Tarot kartı gibi materyallere ihtiyaç duymadan okuma yaparsın. Anlatması çok uzun ama herşeyde olduğu gibi Reiki gibi bir hazine ( ki Reiki Tasavvuf tan başka bişey değildir ) ayağa düşürülmüş para tuzağı haline gelmiştir. Al parayı yolla enerjiyi ardından bir de hep aynı ingilizce metinden çevirilmiş bir pdf dosyası yolla sonra sırra kadem bas Türkiye de sistem bu. Ay yok hocam çok ilgili ne zaman arasam ulaşıyorum diyenler de olabilir bu da sizden şu sistem bu sistem deyip alabileceği para bitmemiştir net En ünlülerinden eğitim almış biri olarak söylüyorum bunu aksini iddia eden çıksın karşıma beni de utandırsın. İyileri de mutlaka vardır ama saysan üç etmez o kadar. Reiki mucizesi diyenlerden ise kaçabildiğin kadar uzağa kaç. Reiki gerçekte Yaratıcının varoluş sisteminde yani Evren denen bütünün ki hepimiz bir parçasıyız , sonsuz enerji bütünüyle tamamlanma halidir. Mucize tanımlamasıyla evet enerjiyi alıcam ve uçuşa geççem sanıp dibe batıp bunalıma düşenleri tanıyorum o yüzden mucize falan demek vicdansızlıktır. Neyse Reiki yi tam özümsemeyi becerebilenler yılmayanlar için yapabileceklerinin sınırı yoktur. vs vs vs bu üstüne saatlerce konuşmakla bitirilemeyecek kadar uzun bi konu daha daha fazla uzatmayayım. Soruna geleyim az çok neden kişisel gelişim fikrin olmuştur. Karar vermekle bi bağ olmaz sanmıyorum ama internette ya da kitapçılarda kart destelerine çok bakıp bildiğin niyet ettiysen olabilir. Al o zaman ve kartlarını sev. Kartların her birinin enerjisi vardır ve sevilmediklerini hissederler. Saf ipek kumaş içinde tut kutusunda olsunlar kullanmadığın zaman. Dua ile niyet ile kendini korumaya al
. Reiki bilen negatifi temizler koruma yapar bilmeyen Allah tan diler. Kendini hangi şekilde rahat hissediyosan , hangi sözlerle ifade etmek kolayına geliyosa basit cümlelerle kendi korunmanı geliştir. Hoca lar bana kızacak ama Reiki ye uyumlanmış olmak şart değildir her insan Reiki herhangi bir sistemini çağırdığı anda bağlanır KALBİ açıksa bunu kolay yapar değilse zor ama bağlanır. İnandığı anda iş bitmiştir :) Al sana bedava uyumlama

Eslerimizle coktan tanismistik derken neyi kastettiniz? Zevkle okudum yazdiklarinizi da merak ettim o konuyu.

Bizler yaratılmadan çok önce Allah bütün ruhları bir araya topladı ve kendini gösterdi. Tüm ruhlar Allah ın varlığını ve birliğini kabul ettiler. Ben sizin Rabbiniz değil miyim ? dedi ve tüm ruhlar tek tek bela dediler. Evet Rabbimizsin. İlk evet diyenin Hz Peygamberimiz olduğu da söylenir bazı kaynaklarda ama bazı kaynaklarda bu doğru değil der emin değiliz zaten de pek bi önemi yok sonuçta hepimiz bela dedik. Kalu bela sözleşmesi Allah a kulluk etme ahti diyelim. İşte bu kalu bela da Allah ı apaçık görmüş olmanın aşkıyla evet dedik. O nun kulu olmak için yanıp tutuştuk Bize izletilen dünya hayatımızı kayıtsız şartsız kabul ettik sözleştik. Doğumdan ölüme kadar yolda ayağına takılacak taştan kolunu bacağını koparacak kazaya kadar razı olduk. Hayat planımız boyunca tanıyacağımız her kesle ama herkesle tanıştık kabul ettik. İşte üst benlikler birbirlerini ordan tanırlar. Dünya hayatımızda ise her of her yine mi ben ya da neden benler Evren havuzundaki bolluk bereket rızık kapımızı kapatır. O yüzden yaşanılan herşeyi kabul ve ne olursa olsun şükür hep şükür inşaallah

Siz bu işten süper anlıyorsunuz bana tarot bakmak ister misiniz

Neyse Kartların enerjisine inanıyorum ama yine de senin için üç kart seçtim. Yeni bir başlangıç aşamasında olduğunu adım atmakta korkuların olduğunu görüyorum. İnsanlar seni yargılayabilir eleştirebilir tüm bunlardan çekinmeden yapmak istediğin her ne ise adım at incinmekten korkarak ancak yaşanacakları geciktirirsin. Çünkü kadersel önlenemez bir baŞlangıç bu. Harekete geçmekten çekinme yolunda güvendesin bırak akış seni mutlu sona taşısın. Son kartın ise şafak çok anlamlı. İş ya da aşk seçimin neyse bunun şafağında olduğunu havanın aydınlanmaya başlamasına rağmen hala kısım kısım karanlığın hala yıldızların bir kaçının varlığı seni bu gece ya bitmezse ya aydınlığı göremezsem korkuna rağmen sabah ın çok yakın olduğunu görüyorum. Mutlu sonu pırıl pırıl aydınlığa giden bir başlangıç. Üç kartının içinde de korku hakim korku enerjisini kendine düşüncelerinle fazlasıyla çektiğini düşünüyorum. Başak mısın yengeç mi

Hiçbiri kız balık

Canım benim uzaktan çok sağlıklı olduğuna inanmıyorum kartlar enerjinizi görmeli.
Desemde yine de sanada üç kart çektim ve ilk çıkan İç güdüsel hasaasiyetlerinle bağlantını kaybettiğin. İçgüdüsel olan herşeyin tehtitkar olduğunu ,onları kontrol altına alman hatta kurtulman gerektiğini söyleyen kültürel ya da dini bir takım baskıların bir sonucu. Karın bölgende ki hastalıkların ortaya çıkabilir. Zihnin bedeninin arzularına bedenin zihninin kısıtlamalarına ters düşüyor. Meditasyon özellikle kök çakra dengelemesini tavsşye ederim. İlişkinde biçim değiştirme isteğin ön plana çıkıyor köklü bir değişim dönüşüm sürecinin başındasın diyebilirim.

Cok tesekkur ederim insallah hastalik filan cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…