- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.096
-
- Konu Sahibi tourmaline
Seyyyy aslindaMissCherryBlossom bahsetmis ya biz mini minnacik ask yorumu isticektik. Ne olcak bizim bu halimiz diyecektik
O da olurKaramsar , korkak , ağlak olurlar
Venüscüm bugün giyindim süslendim işe gittim. Çoook ucundan hoşlandıüım biri var gibi gibi gibi onu görücem diye Zara'dan yeni bluz, küpe aldım herif toplantıya gelmedi iyi mio davetli değilmiş bir halt olmadığı için sadece takım liderleri davetliydi
En güzel en anlamlı kartlar sana çıkmıştı teklif bekleme sen teklif et
Ben de istesem bana da bakabilir misin acaba? Benimle ilgili ne hissediyorsun ? Daha çok aşk , iş merak ediyorum..
Hayır hayır hayırrrr
Bunu bana yapma
Şimdi hikaye tam çıktı ortaya bu adam evli büyük ihtimalle ( evli olan sen değilsen) ve ya evliliğe yakın bağlılıkta bir ilişkisi var ve bir kaç kadın daha havai doyumsuz biri uzaktan anca bu kadar. O seni kedinden üstün para güvencesi olarak görüyor. Sen diğer kadınların varlığını biliyorsun. Onda şu sıralar bir yıkım bir acı keder moral bozukluğu hakim senle uğraşacak kadar aklı yerinde değil başka dertlerle boğuşuyor. Sen de ise bir seçenek daha var. İş adamı , mesleği olan oturduğu koltuk sağlam güvenli , iyi huylu , iyi koca olma özellikli biraz yaşça büyük olabilir. Yoruldum kısa anlatayım bu ilişki her ikinize de büyük zarar verir onarılmaz yaralar açar. Buz dağı nın görünen yüzü çok hoş gibi seni cezbeder ama denizin altındaki kısmı senin titaniği batırır canım. Sen öteki şansa sarıl bence
Höh ne
Dur hele kız adamı daha sadece 1 kere gördümbu da yaramaz çıktı iyi mi
Venus Hanım benim için kart seçmenizi istesem ayıp olur mu acaba?
Venus Hanım benim için kart seçmenizi istesem ayıp olur mu acaba?
Teşekkür ederim. Bu ara yogaya merak sardım nefesle alakalı bu olabilir sanırım. Eğitimle ilgili bir haber bekliyorum eylül içerisinde, kafam da ona takıktı şu sıralar.Şimdi bunu yazarak nasıl anlatayımYapmak istediğin şey sana iyi dönüş getirip getirmeyeceğinden emin değilsin. Güç kazanmak etki altına almak sözünü dinletmek için atmak istediğin adım eror veriyor. Aşkta soğukluk isteksizlik sakinlik bolluk bereket isterken kavga ya da soğukluğa düşme. Güven eksikliği yaşamak bir huzur bir özgürlük arayışı ve para ile ,ilgili konularda da bir takım zorlanmalar hakim . Maddi manevi bolluk getirecek bir fırsat yakalamak istiyorsun sorunlardan kafanı kaldırırsan bu fırsat çok yakında. Nefesle ilgili bir takım sorunların var. Sorunlu giden ama bırakmaktan korktuğun ilişkin varsa unut kurtul hafifle. Sana gelmeyeni beklemeyi bırak ya da. Orman da yapacağın yürüyüş nefes alışlarını düzeltecek ayrıca iç dünyanı düzenlemende çok yardımcı olacaktır
Teşekkür ederim. Bu ara yogaya merak sardım nefesle alakalı bu olabilir sanırım. Eğitimle ilgili bir haber bekliyorum eylül içerisinde, kafam da ona takıktı şu sıralar.İlişki kısmı da zaten fallara vs bulaşma nedenim
Teşekkür ederim. Bu ara yogaya merak sardım nefesle alakalı bu olabilir sanırım. Eğitimle ilgili bir haber bekliyorum eylül içerisinde, kafam da ona takıktı şu sıralar.İlişki kısmı da zaten fallara vs bulaşma nedenim herkes gibi
İyi işte bi daha ki sefere görmezden gelmen için iyi sebeplerin var artık
doğum saatimi tam olarak hatırlayamıyorum ama yükselen burcum ya terazi ya da yay..muhtemelen de terazi heralde.. bunu nerden bildin çok şaşırdım etkiledin beni..İyi şans , para konusunda güvende olacağın bir dönem bekliyor seni. Kararsızlıklardan kurtulman gerektiği konusunda uyarılıyorsun. İş ya da aşk hangi konu olursa olsun bu her ikisinde de çok güzel fırsatların sana sunulacağı fakat bunları ancak dikkatini verirsen yakalayacağının habercisidir. Geçmiş yaşananların etkisi gece uykusuzlukları , sık sık uyanmalar hatta göz yaşı dökmene sebep olacak kadar devam ediyor . Geçmişte kendi krarların yüzünden kaybettiğini düşünüyor bu yanlızlığın sorumluluğunu birazcıkta kendine yüklüyorsun. Bu yanlızlık döneminin kendini tanımak , ne istediğini bilip geleceğini yönlendirmek adına aslında ihtiyacın olan şey olduğunu bilirsen bundan keyifte alırsın. Para konusunda güvende olmak , paralı biriyle evlilik yapmak , aileden para desteği almak , paralı pullu iyi bir iş sahibi olmak vs vs güvende olma rahat etme arzuların arasında. Terazi burcu yada yükselenin terazi ya da duygularını yöneten ay burcun sanırım terazi hakettiğini almadığını düşündüğün ne varsa alacağın bir döneme giriyorsun. İyilik yaptıysan iyilik kötülük yaptıysan kötülük göreceksin. İlahi adalet ödülünü verecek bolluk bereket iyi seçimler iyi ortamlar. Sahip olduklarına sıkı sıkı bağlı olduğun paylaşmaktan korktuğunu görüyorum. Para yatırımları karlı kazanç getirir param eksilir diye korkarak atmaktan korktuğun adımlar bir kazanç sağlamaz. Ya da açıklamaktan çekindiğin duyguların, göstermekten sakındığın sevgin aşkta mutluluk getirmez. Ani ve yoğun haberleşme watsup yazışmaları , telefon mesajları aşk teklifi başını döndürebilir yeni bir aşk ve ya küs olduğun biri ile barışma ile sonuçlanabilir. Kendini olduğundan farklı tanıtma , duygularını saklamaktan doğan yanlış tanınma riski var dikkat et. Sonuç kafan çok karışık ilk önceliğin doğru karar vermek kararsızlıkladan seçimler arasında bocalamaktan çıkmalısın
burcum ya terazi ya da yay..muhtemelen de terazi heralde.. bunu nerden bildin çok şaşırdım etkiledin beni..bir de yalnız olduğumu da bilmişsin..kararsızlığım şu an tatille ilgili..bir taraftan bayramda tatile gideyim 10 gün evde sıkılırım diyorum diğer taraftan da içimden gelmiyor canım istemiyor adım atamıyorum..yalnızlık uzun mu sürecek acaba çok sıkıldım yalnızlıktan duygularımı yöneten ay ?? bilmiyorum walla
Şimdi hikaye tam çıktı ortaya bu adam evli büyük ihtimalle ( evli olan sen değilsen) ve ya evliliğe yakın bağlılıkta bir ilişkisi var ve bir kaç kadın daha havai doyumsuz biri uzaktan anca bu kadar. O seni kedinden üstün para güvencesi olarak görüyor. Sen diğer kadınların varlığını biliyorsun. Onda şu sıralar bir yıkım bir acı keder moral bozukluğu hakim senle uğraşacak kadar aklı yerinde değil başka dertlerle boğuşuyor. Sen de ise bir seçenek daha var. İş adamı , mesleği olan oturduğu koltuk sağlam güvenli , iyi huylu , iyi koca olma özellikli biraz yaşça büyük olabilir. Yoruldum kısa anlatayım bu ilişki her ikinize de büyük zarar verir onarılmaz yaralar açar. Buz dağı nın görünen yüzü çok hoş gibi seni cezbeder ama denizin altındaki kısmı senin titaniği batırır canım. Sen öteki şansa sarıl bence