Tarot Falıma Bakar mısınız ?

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
1- ölüm ters
2- kupa şovalyesi
3- kupa beşlisi (ters )

boğa burcuyum. hayat bana neler getirecek ?

1- ölüm ters
2- kupa şovalyesi
3- kupa beşlisi (ters )

boğa burcuyum. hayat bana neler getirecek ?

yasamnda bi degisiklik olacak ölüm kartı degisikligi , vedayı suanki hayat tarzındaki bi degiskligin olcagını temsil eder.
kupa besliside ayrılık bitiş hüzün kartıdır tersi baslangıc sevncle sonuclanacak bi iş demektir.
kupa sovalyeside kavgalı birisyle barısma anlamındadır barıs kartıdır.sana gelen bi erkek demektir.

1- kupa kralı
2- mahkeme kartı (uyanış )
3- kılıç onlusu (ters )

peki bu kartlar ne anlama geliyor ? yardımcı olabilir misin ?

irade dısı istemeyerek bi karar vermek istyiyorsan eger vermeyeceksn ayrılık hüüzn keder istem dısı hareket etme ,hislerini istemeyerek kendi açtıgın mezara koymaktan vazgeçeceksn nasi dıyım sevglndn ayrlmak istiosndr vazgececeksn olmucak .bunun yerine içtenliklee bi karar alacaksın bişeyi içtenlikle yapcaksn artık neye göre seçmissen kartları içtenlkle gerçeklestireceksn.Mhkeme kartıda basarı elde etmek mutlu son la kurtulmak demek cnm

teşekkür ederim canım .peki kupa kralı ne oluyor ? yüreğine sağlık.

teşekkür ederim canım .peki kupa kralı ne oluyor ? yüreğine sağlık.

o düsüncelerini duygularından ayırmakta zorlanan duygusal kararlar düsünceler demek sanrm ilerde veya bu aralar bi karar alıcaksn fakat önüne gelen bi teklifte veya karar vermen gereken yerde duygularınla harket ediceksn mantıgın yerinee hislerini sezgilerini duygularını kullanark hareket ediceksn.

Aaa bana da bakar mısınız?Fakat tarotla ilgili hiç bir bilgim yok..

Ters Gelen Yıldız
Değnek İkilisi
Değnek Onlusu
Değnek Beşlisi
Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
Değnek Sekizlisi
Ters Gelen Değnek Altılısı
Değnek Kraliçesi
Ters Gelen Değnek Şovalyesi
Ters Gelen Kılıç Şovalyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…