Tarot Baktırmak İsteyen..?

Gönül ister hepinize bakayım ama gün içinde başka bakımlarım da oluyor.. Buraya vakit kalmıyor çoğu zaman..

Çok talep oldu bu kadar fazla olacağını tahmin etmemiştim ben.. Şimdi ise nasıl başa çıkacağımı düşünüyorumm:KK53:

Gönül ister hepinize bakayım ama gün içinde başka bakımlarım da oluyor.. Buraya vakit kalmıyor çoğu zaman..

Çok talep oldu bu kadar fazla olacağını tahmin etmemiştim ben.. Şimdi ise nasıl başa çıkacağımı düşünüyorumm:KK53:

Haklısın canım,belki şansıma sıra gelir diye yazmıştım.. Gelmezse de canın sağolsun :KK54:

canım rahatsız ettiysem kusura bakma.sacede bu aralar canım sıkkında baktırmak istedim.baksanda cok sagol bakmasanda.ben kendimle ilgili bilgileri bırakayım ne zaman vaktın olsa bakrsın tatlım.ben ofeliya 28.08.1988 bşak.eşim 04.10.1979.oglum 09.05.2010.şimdiden cok teşekkurler.kolay gelsın

bugünlük de bu kadar arkadaşlar. Bekleyenler beklemessin diye söylüyorum... Kıyamam :KK34:

Müsait olunca bana da bakar mısın canım
Adım Merve D.T 02.10.1992 Anne a. Devran
Sıkıntılar dertler biticek mi, Üniversiteyi kazanabilicek miyim, ufukta aşk gözüküyor mu? :) şimdiden teşekkürler :KK34:

arkadaşlar acil bir sorunu olup bakım yaptırmak isteyenler face den tarot bakımınız sayfasından da ulaşabilirler bana.

gamze
07,08,1988
anne adı ayşe
kocam mesut
18,07,1973
anne adı fevziye
hamileyim iş ve gelecekle ilgili bi bakım yapabilirsen sevinirim

duygu 25.04.1986 tülin annemin adı..
sağlık için bakarsan çok sevinirim :) şimdiden teşekkürler..

merve

26.08.1992(başak kızı) yükselen(aslan)

anne adı:arzu

aşk hayatım nasıl olucak birini çook seviyorum:) merak ettim şimdiden teşekkürlerr:)))

evet nazlanıyorum bunda seni bağlayan ne var.... Canım nazlanmak istiyorrr..

Kendin yorum yapacağına nazikçe ne zaman bakabıleceğimi sormandı normal olanı bilmem farkında mısın?

Arkadaşlar bilgilerini gönderiyor bende vaktım oldukça bakıyorum. çok merak ettıysen..

sen bana cevap yazana kadar iki arkadaşa baksan daha iyi.tabi vaktin varsa :KK23:

sen bana cevap yazana kadar iki arkadaşa baksan daha iyi.tabi vaktin varsa :KK23:

senin başka işin yok mu allah aşkına... Bu konuda biraz bilgin olsaydı ardarda 10 kere açılım yapılmayacağını bilirdin...

Sende o guzel vaktını benımle harcaycağına daha yararlı şeyler yapsan diyorum..

ayy çok hoş bende baktırmak istiyorum :KK34:

ayten
27-09-1984
fatma
terazi

sağlık için bakar mısın caanım :KK19: genel bakımda olabilir:KK1:ne meraklıyım yaa:KK9:

merhaba arkadasım .,
ben sekiz aylık hamileyim ve maddı sıkısık bir durum yasıyoruz..
yani cok kötü durumdayız ve dogum yapmak üzeriyim..
dogum tarihim 22.03.1986 adım türkan anne adım fatma
eşimin adı fikret cemal 17.12.1986 anne adı kimlikte cemile ama herkes gülcan der..
ben koç eşim yay burcu
bana bakarsan cok seviniirim simdiden tşkler

X