Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakabilirsen sevnirim bende..
FİRDEVS SİBEL
04.10.1983
TERAZİ
SEVİM
BEBEĞİM OLACAK MI NE ZAMAN
şimdiden teşekkürler...
sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..
bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Ad -d.tarihi-burç -anne adı ve ne için bakılacağı?
Eşli bakılacaksa erkeğin de bilgileri..
Bakım yaptığım arkadaşlar okuyup çıkıyorlar,en azından bir teşekkürü çok görmeyin isterim..
Birde memnun kalıp kalmadığınızı belirtin lütfen. Bu benim için öneemlii.
banada bakarmısınız rıca etsem nurcan 04.09.1982 basak burcuyum aysel
erkeğin bilgileri de gerekli cnm
sevda
15.01.1987
oğlak burcu
gülsüm
iş,aile ve bebek ?
Benim bilgilerim parca parca oldu bastan yazaym
tugce 13.07.1991 yengec anne adi hatice
sevgilim iskender 07.07.1991 yengec behiye
Bi sorunumuz yok aramızdada biri yok ama tesekkur ederim baktigin icin...cnm sen çok duygusal birisin..
sevgilinee kartşı bazı mutsuzlukların var. yeterli gelmiyor sanki,bir tatminsizlik yaşıyorsun cnm.
onun haberi olmadığı bir erkek var etrafında sen bu kişiyi ardına atmışsın..
bir erkekle ilgili de bir sorunun var cnm. geleceğinle ilgili bazı zıtlıkara düştüğün biri olabilir bu.
hep güçlü olma isteğin var. kontrol sende olsun istiyorsun. Dayanıklı bir kızsın.. Bazı korkuların var yok da değil.. bunlardan kurtulmak istiyorsun..
halletmen gereken acil sorunun seçim yapmak duygusal anlamda. cnm bence sen iki arada kalmışsın. senin kafanı kurcaaalayan başka biri de var. bununla ilgili bir karar vermen gerekli...
erkek ise;
sana karşı temkinli davranıyor. sen ondan uzaklaşıyorsun o da bunun farkında gibi..
heran bişey olacakmış gibi bekliyor...
onunda senden sakladığı bir bitiş var. kötü bir döenmmm,sıkıntılar.. bunu sana yansıtmıyor..
ağzı laf yapan dugusal biri..
inançsızlık problemi var. bunu halletmesi gerekiyor.. biraz zevkine eğlenceye düşkün biri bundan vazgeçmesi gerekiyor..
ilişkinizin sonucu olarak daa,
ilişkide sorunlar var.. ve siz bunu görmezden geliyorsunuz. o ssenden bekliyor çöz diye,sen ondann... ben
bu ilişkinin sonu yok görüyorum cnm malesef... Hakkında hayırlısı ne ise o olsunn inş..
sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..
bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Ad -d.tarihi-burç -anne adı ve ne için bakılacağı?
Eşli bakılacaksa erkeğin de bilgileri..
Bakım yaptığım arkadaşlar okuyup çıkıyorlar,en azından bir teşekkürü çok görmeyin isterim..
Birde memnun kalıp kalmadığınızı belirtin lütfen. Bu benim için öneemlii.