tarnsfer sonrası ilk hormon tahlili sonuçlarım normalmi sizce kızlar?????????????????

meleklerim benim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
3
0
kızlar transferim 13 haziranda yapıldı ve bu gün ilk hormon tahlilimi yaptırdım sonuçlarımE2-ESTRADİOL 1382,34p/ml,PROGESTERON büyüktür 80,00.Sizin tahliller nasıldı?Moralim çok bozuk!! Sizce hamilemiyim? senağlama

Valla canım bi yorum yapamıycam bu sonuçlarla ilgili bilmiyorum ama transferden sonra niye hormon testi yaptılar ki onu anlamadımCADIARZU

canım valahi bende bilmiyorum bu testleri birer gün arayla istediler pazartesi tekrar çarşamba gebelik testi artı bunlar offfffffff offffffffffff cok kötüyüm

Allah Allah ya benim bildiğim bu testleri yumurtalar toplanmadan önce daha yumurta geliştirme aşamasında iki günde bir yaptırıyolar, hiç böyle bişi duymadım valla, neyse canım bi bildikleri vardır elbet diyelim, anormallik olsa doktor söylerdi ama canım sıkma kendini sen, inşallah tutunmuştur bebişlerin stres yapma bu dönemde rahat ve huzurlu ol

kızlar dayanamadım dok aradım sonuçlarımı değerlendirmesi için düşük değil orta dedi ama şu an gebe olup olmadığını söyleyemem daha erken dedi ama tabi bu saatte niçin bu hormanları istediniz diye soramadım ortaymış eğer düşük olsaydı acıkca söylerdim ümitlenmeyin diye dedi pazartesi günü bu tahlilleri tekrarlıyacaktım gerek yok dedi carşambaya gebelik testini yaptırsan yeter dedi kızlar banada iğneler esnasında yapılmıştı bu testler o zaman herşey mükemmeldi şu an ki e 2 hormonum o zamankinden biraz düşük çıkmış ama progestonum yüksek yok yok kesin yerim kafayı ayrıca kızlar bu ikinci denemem ilkim tutmuştu 5 buçuk aylık erken doğum yaptım ilki tutupta ikinci tutmassa düşünün halimi ilkinde böyle tahliller yapılmamıştı KIZLAR İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN COK TEŞEKKÜRLER DEDİĞİNİZ GİBİ STRES YAPMADAN TAHLİL GÜNÜMÜ BEKLEMELİYİM GALİBA BAŞKA ÇAREM YOK ha birşey daha sizce evde gebelik testi yapsam çıkarmı yoksa daha erkenmi acaba yapanlar varmikiTEKRAR TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH :emir_bebek:

X