Merhabalar 2 aydir duzensizde adetlerim gecen ay tarlusal verdi dr kullandim 3 gün lekeler geldi regl oldum 3 gun dr gittim dr tekrar atrlusal verdi 10 gun kullan denk getirelim 28 gunu 10 gun kullan birak 3 4 gun ocinde regl olucaksin dedi bu arada tup bebek tedavisine baslicaz regl olirsam ama ilacı birakali 5 gün oldu halen regl olmadim dr aradim çarşambaya kadar olmazsan persembbde mutlaka gel dedi neden ol.adim hamile olma şansım varmi kafamda deli sorular boyle seyler yasayan bilgisi olanlar ne olur yazarmisiniz
Cevap için teşekkürler. Benim ilaçtan sonraki 7.günüm ama hiç belirti yok malesef. Aşırı rahatsız hissediyorum. Dr 10 gün içinde regl olursun demişti ama ilaçtan sonraki 10 gün mü yoksa kullanmaya başladıktan sonraki günler dahil mi, sormak hiç aklıma gelmemiş.
Cevap için teşekkürler. Benim ilaçtan sonraki 7.günüm ama hiç belirti yok malesef. Aşırı rahatsız hissediyorum. Dr 10 gün içinde regl olursun demişti ama ilaçtan sonraki 10 gün mü yoksa kullanmaya başladıktan sonraki günler dahil mi, sormak hiç aklıma gelmemiş.