Tarikatlar birbirine girdi: Kimsin ulan sen?

Sizde şikayet edilmişsiniz, siz ceza aldınız mı ? HAYIR
Bu almayacağınız anlamına gelir mi ? HAYIR
Yani henüz şikayetler incelenmemiş yani işlem yapılmamış.
Buradan çıkan sonuç budur. (bakın tek tek yazıyorum)

Bu akşam ceza vermiyor isem bu çifte standarttan değil size karşı ön yargım sebebi ile hareket etmemek içindir.

Bu arada ben, O şikayet et butonunu arkadaş uyardıktan sonra okur okumaz şikayetimi yaptım. Arkadaş uyarmasa o an, aklıma gelmeyecekti.

İşte bende onu diyorum sizin aklınıza gelmiyor. Sorun bizde değil sizde. Biri sizi uyarmasa bak bana neler yazdılar ama ceza yemediler diye düşünüp duracaktınız. lys'ye teşekkür edin...

Ben mi şikayet edilmişim
Bismillah
10 gündür cezalıydım.Bu akşam aktif oldum daha
Çok merak ettim şu beni şikayet eden üyeyi doğrusu,ACABA hangi yorumum onu rahatsız etmiş ki

Bu arada, Ben ASLA şahsıma yapılan hakaret için hiç kimseden şikayetci olmam!..
AMAAAA iş Dini ve Milli Değerlerime hakarete gelince, işte orada işin rengi değişir ve buna ASLA müsamaha gösteremem!...
Bu sanalda veya gerçek hayatta da olsa aynıdır!..

Ne çok tarikat var ya bunları yeni duydum ben
Alt yazından konuya odaklanamadım hanım abla :)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz

Çok teşekkürler canım sağol,sağlıcakla dünyaya gelsin yeterki:))

O fesli Kadirmiydi neydi öyle birini devlet büyükleri birde ziyaret ediyor. Şimdi bu "oh iyi demişsin" demek değilmi?

O kişi evet,devlet erkanıda ziyarette..

Benim derdim ne ki acaba hanımefendi..
Sizin kuruluş dediğiniz tarikatlardır,insanların beynini yıkayan bolcana mürtleri olan yerdir.
Aklı başında tarikat varda biz mi bilmiyoruz acaba..
Ceza demişsiniz yönetime rica ederim sizin için anında cezamı keserler.
Merak etmeyin siyasetten çok cezam vardır hatırlatayım,torpil filanda işlemez kimseye.
Yönetimi zan altında bırakmayın şimdi..

Alıştık artık
Bana karşı bolca ''CÖMERT'' olan yönetimdekiler, neden ise, bazılarını ''GÖRMEZDEN'' Gelebiliyor...
Onlar, Yukarıdan Torpilli, o yüzden ceza yemezler.

Evet torpilliyim kendi adıma!!
Siz ne söylüyorsunuz böyle,ceza alacak mesajım varsa kiblenir değerlendirilir ona göre ceza verilir..

K Kazen günaydın,
Bu arkadaşın ricasını kırmayalım sözde olan torpilimi es geçip cezamı verebilirsiniz ..
Suçum belli aşağılamışım..
Gereken kiblerimi yapacağım şimdi..

Siz hayatınız da, kaç tane tarikata gittiniz acaba?!
Hakkında bilgi sahibi olmadığınız ve sadece görsel ve yazılı basından takip ettiğinizle yetinip de, gerçekten '''EHLİ SÜNNET '' sahibi olan Cemaetler hakkında böyle çirkin bir ithamda bulunamazsınız!!!
Beyin yıkamak nedir Allah Aşkına?!
Yıllardır,sol camianın içinden gelen insanların agzından, bu cümleyi bolca duyuyoruz. Şu Yıkama işini ögretin de, bizlerde ögrenelim
Arkadaşlarımdan edindiğim izlenime bakarak, O ''YOBAZ ve BEYNİ YIKANMIŞ'' Benzetmesi yaptıgınız kurumlardan pırlanta gibi insanların yetiştirildiğine şait oldum
Gereken ''KİBLERİNİ'' yaptığın çok belli
Hala çıkmış burada, Milyonlarca insanımızın gönül verdiği ve gerçekten ''EHLİ SÜNNET'' üzere olan kurumlar hakkında, kendinizce aşağılayıcı! ithamlarda bulunabiliyorsunuz!. Çok ADALETLİSİNİZ BRAVO YA

Hayatımın hiç bir döneminde tarikat nedir bilmedim gitmedim gitmemde...
Sadece giden bir kaç kişiden duydum umarım yeterli olmuştur..
Hayat sizin hanımefendi siz nasıl harika ve mutlu görüyorsanız oraları siz övün..

Evet gereken kibleri yaptım hiç sorun olmadı sizde yapabilirsiniz sorun olmaz..
Haydi selametle size..

Hayatımın hiç bir döneminde tarikat nedir bilmedim gitmedim gitmemde....
Hakkında hiç bilgiye sahip olmadığınız kurumlar hakkında, böyle çirkin ithamlarda bulunmak ne kadar doğru bir karar
Benim ile Sizin aranızdaki fark nedir Biliyor musunuz?!
Ben, bir kurum veya bir kişinin hatasından yola çıkarak tüm kurumları ''ZAN'' Altında bırakıp,çirkin benzetmeye tabi TUTMUYORUM!!!

Ben bir açıklama daha yazayım da ister kabul görür, ister görmez.

Altını çize çize yazayım, "Konuyu okumadım"
Gelen birkaç kötü içerik vardı, kötü içerikteki yorumları okudum, yani konudan değil kötü içeriklerden gördüğüm yorumlara göre cevap yazdım, çünkü şikayet edilen bu tip konuların neden açıldığıydı.

Buraya kadar net anlaşıldı mı? Kusura bakmayın, yönetimdeki kimsenin tüm konuyu okumaya vakti yok, tek bakmamız gereken burada açılan konular değil çünkü.

Bakın bu cevabı gelen kötü içeriklere göre yazıyorum, yani konuyu yine okumadım.
Okumak gibi bir yükümlülüğümde yok.

Kötü içerik yaparsınız bakar değerlendiririz, kötü içerik yapmıyorsanız da yöneticileri suçlayamazsınız, her dakika sizin peşinizde dolaşacak imkanımız yok zira.

HanımKelesimiGetir torpilli mi? El insafffff daha geçenler de burada bir üyeye yazdığı yorum nedeniyle uyarı almış birisi.
Sizlerin hehehe yönetim tarafsız tabi tabi diye dalga geçtiğiniz, uyarı almadığını ima ettiğiniz kim varsa uyarı almış kişilerdir.

Dini diyorum cemaatler diyorsunuz, hanımefendiler site kurallarına cemaatler, dernekler, vakıflar diye ayrı ayrı başlıklar mı açalım, e o zaman kilise, Papaz, Haham, sinagoglar içinde kurallar istenecek, budistlere de özel kurallar koyalım.

Rica ediyorum herkes kendine gelsin ve kurallara uysun, uygun olmadığını düşündüğü yazıları da kötü içerik yapsın.
Şimdi yönetimi suçlamaya devam edecekseniz buyurun devam edin.

O bazı görmezden gelinenlerden birisi benimdir kesin..
Kaç tane cezam oldu buradan,bir gün çıkıp neden dedimmi müdürüm demedim..
Hatta o mesajdan direk banlandım 3 gün kadar ...
Hatta bu konuda direk kazene yazdım bana ceza verin diye..
Daha ben ne yapayım kendi ipimi kendim çekiyorum..

Hanım,
sitenin her yerindeki genel kanı samimi konuştuklarımıza uyarı vermediğimiz yönünde :)) bakınız şu dilden söyleyeyim, kul bilmiyorsa Allah biliyor.
Sen, philly ve imada kimler varsa uyarı verildi, uyarıyı veren çoğunlukla benim, vermediğim uyarıyı verdim gibi gösterip üyeleri kandırsam K Kazen 'i kandırabilir miyim?
Ceza panolarınızı görüyor adminler, görebildikleri şeyin kandırmacası mı olur?

Kötü içerik yapılmıyorsa kusura bakılmasın cidden, ben kimsenin peşinde nöbet tutamam, dün geceden beri girmedim 80 küsür kötü içerik olmuş konularda, sağolsun patron bakmış çoğuna, işi gücü bırakıp burayla ilgilenmem bekleniyorsa yapamam.

İş particilik oldu mu kimsenin dili durmuyor maşallah, öyle olunca kötü içerik yapılan herkese uyarı veriyoruz ama verilen uyarılar görülmüyor, hep biz uyarı alıyoruz diye savunuluyor, senelerdir bu hep böyle.

Müdürüm samimi olunca uyarı almıyoruz zannediliyor demekki
Ne kadar yanlış bir düşünce bu,hak ettiysem almışımdır bunu.
Aynen alınan cezalar belli kaçış yok,şimdi buradan açık açık yazamamki ben uyarı cezası aldım bakın torpil bile işlemedi diyebilirmiyim hiç..
Hak eden bu cezayı alıyor,dilimiz durmuyor maalesef ama iş uçlara gelince kimse tutamıyor kendini...

Sevgili Mune vallahi sizin kurallar olmasa, ben epey yazarım da , zaten ilgi alanım hakkında okuyorum da, ama hem yazarsam buralar karışır hem de beni bir banlıyorsunuz, Sibirya' ya sürgüne gidiyor gibi hissediyorum:))

Bu reformu Atatürk yıllar evvel laiklik ilkesi olarak bize sundu da onu da laik dinsiz demek diye çarpıtıp duruyorlar. Aaa bak yine Ataturk dedim yine birilerinin zoruna gidecek. Tarikat cemaat deyince akla laiklik ilkesinin ne kadar önemli olduğu geliyor ne yapayım...

Kimin zoruna giderse gitsin uygar medeni insan olmanın yolu laiklikle doğru orantılıdır

Sen buradaki üyelerin aklıyla alay ediyorsun sırf seninle aynı görüşte değiller diye. Eğer sen çok akıllıysan icat yap, buluş bul, Nobel ödülü al, füze uçur. Bizde diyelim ki çok akıllıymış. Kaç tana hakaret yazısı yazmışın, bir de mazlum türevinden laf salatası yapmaktasın.
Lütfen insanların akıllarıyla alay etme. Bir gün biri ters bir cevap verir, hakkını avcuna verir, üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…