- 3 Ekim 2009
- 3.308
- 5.526
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Çok doğru söylüyorsunuz. Ruhban sınıfı olmayan dine ruhban sınıfı getirirsen cübbelisi, entarilisi, şortlusu , mayolusu dolar; dini rant kapısı haline getirir.Ne alakası var acaba. Çok şükür Allah akıl fikir vermiş. Kuranı açıp okuyabiliyorum... Onun bunun demesiyle değil. Ayrıca cübbeli denen şahsi günahım kadar sevmem....
İyi ki de, bana ceza vermediniz!Sizde şikayet edilmişsiniz, siz ceza aldınız mı ? HAYIR
Bu almayacağınız anlamına gelir mi ? HAYIR
Yani henüz şikayetler incelenmemiş yani işlem yapılmamış.
Buradan çıkan sonuç budur. (bakın tek tek yazıyorum)
Bu akşam ceza vermiyor isem bu çifte standarttan değil size karşı ön yargım sebebi ile hareket etmemek içindir.
İşte bende onu diyorum sizin aklınıza gelmiyor. Sorun bizde değil sizde. Biri sizi uyarmasa bak bana neler yazdılar ama ceza yemediler diye düşünüp duracaktınız. lys'ye teşekkür edin...
İyi ki de, bana ceza vermediniz!Maşallah, ceza vermeyecegim dediniz gün ve saatte,10 gün ceza verdiniz
Ceza vermemiş haliniz buysa, ceza vermiş haliniz nasıl olurdu acaba çok merak ettim!..
Yahudi malındaki bazı tehlikelere dikkat çekmek amaçlı açtığım bir konudan dolayı, Ceza yedim ve konum kapandı. Sebep olarak da, hiç bir dinin mensubunu ''ZAN'' Altında bırakamazsınız denildi!.
Peki soruyorum size, ''Azınlık olan yahudi milletini bile düşünen sizler, nüfusun yüzde 90 Müslüman olduğu bu ülkede, İSLAM dini için, geçmişi Kan ve Savaş doludur diyerek iftira atan üyeyi, şikayet ettiğim halde, neden görmezden geldiniz?!''
Hani sizler ADALETLİ ve EŞİTLİKTEN yanaydınız ya, işte sizin o ADALETİNİZE Binayen bu soruyu soruyorum!
Bundan sonra, sizden ''EŞİTLİK ve ADALET'' Bekleme GAFLETİNDE Bulunmayacağım
"Hangi din olursa olsun" demiş..Bak bize yaptığın kötü içerik ekranını aynen buraya ekliyorum.
Kadın İslam demiş mi ? Müslümanlık demiş mi ?
Sizin gibiler var ya adamı ipe götürür .....
Eki Görüntüle 2119101
İyi ki de, bana ceza vermediniz!Maşallah, ceza vermeyecegim dediniz gün ve saatte,10 gün ceza verdiniz
Ceza vermemiş haliniz buysa, ceza vermiş haliniz nasıl olurdu acaba çok merak ettim!..
Yahudi malındaki bazı tehlikelere dikkat çekmek amaçlı açtığım bir konudan dolayı, Ceza yedim ve konum kapandı. Sebep olarak da, hiç bir dinin mensubunu ''ZAN'' Altında bırakamazsınız denildi!.
Peki soruyorum size, ''Azınlık olan yahudi milletini bile düşünen sizler, nüfusun yüzde 90 Müslüman olduğu bu ülkede, İSLAM dini için, geçmişi Kan ve Savaş doludur diyerek iftira atan üyeyi, şikayet ettiğim halde, neden görmezden geldiniz?!''
Hani sizler ADALETLİ ve EŞİTLİKTEN yanaydınız ya, işte sizin o ADALETİNİZE Binayen bu soruyu soruyorum!
Mağdur edebiyatından vazgeçin yemiyoruz artıkİyi ki de, bana ceza vermediniz!Maşallah, ceza vermeyecegim dediniz gün ve saatte,10 gün ceza verdiniz
Bak bize yaptığın kötü içerik ekranını aynen buraya ekliyorum.
Kadın İslam demiş mi ? Müslümanlık demiş mi ?
Sizin gibiler var ya adamı ipe götürür .....
Eki Görüntüle 2119101
kardelen bir troll,her lafı kelimeyi belli bir maksatla kullanıyor.onun yazdıklarını önemsemiyorum ve bir mesajından sonra okumuyorum.Her ne kadar aynı görüşte olmasak da; ceza almana üzüldüm. Bir an önce aramıza gelmeni isterim.
Çoğu yazdıklarında üslubun çok kötü. Hakaret edici yazılarınla burdaki üyelerin kalbini kırıyorsun. Siz dindar birisiniz. Ve Yüce dinimizin felsefesinde ''Kalp kırmak; kabeyi yıkmak gibidir.'' der. O nedenle biraz dikkatli olursan bizi de Allah ı da mutlu edersin. Çünkü biz seni seviyoruz.
Her ne kadar aynı görüşte olmasak da; ceza almana üzüldüm. Bir an önce aramıza gelmeni isterim.
Çoğu yazdıklarında üslubun çok kötü. Hakaret edici yazılarınla burdaki üyelerin kalbini kırıyorsun. Siz dindar birisiniz. Ve Yüce dinimizin felsefesinde ''Kalp kırmak; kabeyi yıkmak gibidir.'' der. O nedenle biraz dikkatli olursan bizi de Allah ı da mutlu edersin. Çünkü biz seni seviyoruz.
Neden İslam ile ilgili bir konu açıldığında İslama inanmayan veyahut inansa da çok bağlılığı olmayanlar yorumlaşıyor anlamış değilim.
Bilgi yok fikir çok maşallah...
Ahh gece gece niye okudumsa.
*İslam İslam İslam deyip durdum, malum, 'din' deyince hemen akla o gelmemeli.
Hangi konuda bilgisizmişiz hanımefendi?Neden İslam ile ilgili bir konu açıldığında İslama inanmayan veyahut inansa da çok bağlılığı olmayanlar yorumlaşıyor anlamış değilim.
Siz kimseyi "inanmayanlar yada inansa da bağlı olmayanlar" diye yaftalayamaz, yargılayamazsınız.Neden İslam ile ilgili bir konu açıldığında İslama inanmayan veyahut inansa da çok bağlılığı olmayanlar yorumlaşıyor anlamış değilim.
Çok ayıp gerçekten ve bu arkadaştan bu yorumu hiç beklemezdim..Burada ibadetimiz irdelendi, örttüğümüz başörtü irdelendi,şimdi de imanımız mı irdeleniyor birileri tarafından
Sanki tek doğru kendileri
Burada ibadetimiz irdelendi, örttüğümüz başörtü irdelendi,şimdi de imanımız mı irdeleniyor birileri tarafından
Sanki tek doğru kendileri
Çok ayıp gerçekten ve bu arkadaştan bu yorumu hiç beklemezdim..