Tarikatlar birbirine girdi: Kimsin ulan sen?

Ne çok tarikat var ya bunları yeni duydum ben
Alt yazından konuya odaklanamadım hanım abla :)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz

Önce şunu söyleyim..
Atatürk lafı ediliyorsa bu kesinlikle bazı kimselerin kışkırtmasından kaynaklı oluyor..
Belli olaylara tepki verenler oluyor,mesela hala Cumhuriyet'i hazmedemeyenler var.
Laiklik örneğin bunun gibi konuşarı açıp direk sataşıyorlar..
Örnek istersen fesli deli biri varya,adam saat 9'5 geçe kenefe gidin dedi..
Şimdi bunu duyunca biz sessiz kalamayız demi buna.....

Diğer konuda her imam sanırsın ki hoca,her hocada sanırsın ki dini doğru düzgün anlatıyor..
Örnekler çok aslında..
O fesli Kadirmiydi neydi öyle birini devlet büyükleri birde ziyaret ediyor. Şimdi bu "oh iyi demişsin" demek değilmi?

Bence asıl istedikleri din adı altında koşulsuz itaatin olduğu iktidar gücü.

Evet aynen müridlerin onlara koşulsuz şartsız itaat etmesini istiyorlar
Misal mürit kalkıp soramaz bu hadis sahih mi nerede geçiyor? Diye
Koşulsuz şartsız itaat istiyorlar ismail ağa yi ıyi bilirim cemaat-ini de
Ama bana göre müslüman herşeyi araştırmalı dinini yaşayan
Bi hadis duyduğunda onun kaynağını bulmalı ve kuran a tabi olmalı..
Tarkatleri yavaş yavaş bozuyorlar tarikatın aslı bu değildi..

Hanımlar,
şuraya bir açıklama bırakayım.
Sitenin diğer bölümlerinde dini konu ve mesajlar yasak, burada "haber içerikli" kaynak linkli konular açılıyor, paylaşılan haberler zaten medyada yer alan, bu bölümde görüldüğü üzere hepsinde hangi haber sitesinden alındığı belirtilen konular, bir kısım haberler x hoca, x ilahiyatçısı, x tarikatı, x cemaati üzerine olabiliyor, haber paylaşımı olduğu için konuların açık kalmasında bir mahsur yok ama bu tip konuları haber olarak değerlendirip ayet, hadis paylaşamaz veya dini aşağılayıcı yorumlar yazamazsınız.

"Dini" diyorum, burada x kilisesi, x papaz başlıklı haber İçerikli konularda açılmıştır.
Örnek:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kilise-okulunda-cocuklara-cinsel-taciz-olayi.893720/

Örnek:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ayaklarini-yikayip-optu.915600/#post-45780421

Örnek:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...68-yilina-ozel-ayakkabi.926417/#post-46444474

Örnek:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ida-bulunan-848-papaz-gorevden-alindi.716992/

Burada söz konusu haber olmalarıdır, sitede yahudi ve hıristiyan üyelerde var, hassasiyet tüm inançlara gösterilmektedir, kurallara dikkat etmeyen üyelere de gereken yapılmaktadır.

Son düzenleme:
Hanımlar,
şuraya bir açıklama bırakayım.
Sitenin diğer bölümlerinde dini konu ve mesajlar yasak, burada "haber içerikli" kaynak linkli konular açılıyor, paylaşılan haberler zaten medyada yer alan, bu bölümde görüldüğü üzere hepsinde hangi haber sitesinden alındığı belirtilen konular, bir kısım haberler x hoca, x ilahiyatçısı, x tarikatı, x cemaati üzerine olabiliyor, haber paylaşımı olduğu için konuların açık kalmasında bir mahsur yok ama bu tip konuları haber olarak değerlendirip ayet, hadis paylaşamaz veya dini aşağılayıcı yorumlar yazamazsınız.

"Dini" diyorum, burada x kilisesi, x papaz başlıklı haber İçerikli konularda açılmıştır.
Örnek:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kilise-okulunda-cocuklara-cinsel-taciz-olayi.893720/

Örnek:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ayaklarini-yikayip-optu.915600/#post-45780421

Örnek:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...68-yilina-ozel-ayakkabi.926417/#post-46444474

Örnek:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ida-bulunan-848-papaz-gorevden-alindi.716992/

Burada söz konusu haber olmalarıdır, sitede yahudi ve hıristiyan üyelerde var, hassasiyet tüm inançlara gösterilmektedir, kurallara dikkat etmeyen üyelere de gereken yapılmaktadır.

Belgesele alalım seni takılma buralara :))) beni de epey banladığın için , şahidinim göz yaşına bakmıyorsun :)

Atatürk boşuna bu yobazları yasaklamadı,hepsi birbirinin aysısı dalavere yalan..
Bunlara inanan bir kesim insan,fetö'den ders almadınız hala bu tarikatlara izin var..
Kapatılmalı bir an önce ki beyinler daha fazla yıkanmasın..
Burası TÜRKİYE CUMHURİYET'i......
Sizin derdiniz Nedir?
Neden hep bir kişinin yaptığı hatadan yola çıkarak,O yolda olan Tüm Camiaları ''ZAN ALTINDA'' Bırakıyorsunuz?!..
Hani, Din ve herhangi bir kuruluşa karalamak ve zan altında bırakmak ceza alma sebebiydi!.. Sizin burada Tüm Cemaetleri de kast ederek YOBAZLAR diyerek, kendinizce aşagılamışsınız ama her ne hikmet ise, ceza almamışsınız.
Ay çok Pardon ya, O ceza alma olayları size işlemiyordu değil mi ama?!.:işsiz:
Bu hangi din olursa olsun tarihi kanlıdır
Siz ne saçmalıyorsunuz Allah Aşkına?!:kusmuk:

Keşke aynı hassasiyeti, cemaet ehli insanlarında olduğunu düşünüp, tüm ehli sünnet olan cemaetleri'de aynı kefeye koyup, ''ÜSLUBSUZ'' Yakıştırmada bulunanlara karşı da,YAPABİLSENİZ!!!..
Cemaet ehli olan komşum ve arkadaşlarım var. Ben hiç birisinden böyle sapkın fetvalarda bulunduklarını duymadım. NEDEN bir cemaetin yaptığı hatayı, tüm cemaetleri de içine katarak,yerden yere vuran paylaşımlar yapılmasına müsade Ediyorsunuz?!
İslam dini için, TARİHİ KANLI Açıklamasına yapan üyeyi, Neden görmezden geliyorsunuz?!

Sizin derdiniz Nedir?
Neden hep bir kişinin yaptığı hatadan yola çıkarak,O yolda olan Tüm Camiaları ''ZAN ALTINDA'' Bırakıyorsunuz?!..
Hani, Din ve herhangi bir kuruluşa karalamak ve zan altında bırakmak ceza alma sebebiydi!.. Sizin burada Tüm Cemaetleri de kast ederek YOBAZLAR diyerek, kendinizce aşagılamışsınız ama her ne hikmet ise, ceza almamışsınız.
Ay çok Pardon ya, O ceza alma olayları size işlemiyordu değil mi ama?!.:işsiz:

Siz ne saçmalıyorsunuz Allah Aşkına?!:kusmuk:

Keşke aynı hassasiyeti, cemaet ehli insanlarında olduğunu düşünüp, tüm ehli sünnet olan cemaetleri'de aynı kefeye koyup, ''ÜSLUBSUZ'' Yakıştırmada bulunanlara karşı da,YAPABİLSENİZ!!!..
Cemaet ehli olan komşum ve arkadaşlarım var. Ben hiç birisinden böyle sapkın fetvalarda bulunduklarını duymadım. NEDEN bir cemaetin yaptığı hatayı, tüm cemaetleri de içine katarak,yerden yere vuran paylaşımlar yapılmasına müsade Ediyorsunuz?!
İslam dini için, TARİHİ KANLI Açıklamasına yapan üyeyi, Neden görmezden geliyorsunuz?!
Bak sen kesin şimdi banlanirsin...o yüzden fazla çene yormaya gerek yok canım...

Alıştık artık:cool:
Bana karşı bolca ''CÖMERT'' olan yönetimdekiler, neden ise, bazılarını ''GÖRMEZDEN'' Gelebiliyor...
Onlar, Yukarıdan Torpilli, o yüzden ceza yemezler.

Böyle yazarak insanlara neden kendinizi güldürüyorsunuz ? Aklınız sıra bizi hedef gösterip bunlarda çifte standart var imalarınız sizin siteyi kullanmayı bilmemenizden olabilir mi ? Rahatsız olduğunuz(site kuralı dışı) bir mesaj olursa zahmet olacak ama ekte yolladığım şekilde mesajı şikayet edip açıklama bölümüne gerekli açıklamayı yazın. Bunu yapabilirsiniz değil mi ?
cokdegilbirazkirinti.jpg

Bilgi eksikliğinizin, siteyi kullanmayı bilmemenizin faturasını site yönetimine kesip kendinizi lütfen diğer üyelere güldürmeyin.

Böyle yazarak insanlara neden kendinizi güldürüyorsunuz ? Aklınız sıra bizi hedef gösterip bunlarda çifte standart var imalarınız sizin siteyi kullanmayı bilmemenizden olabilir mi ? Rahatsız olduğunuz(site kuralı dışı) bir mesaj olursa zahmet olacak ama ekte yolladığım şekilde mesajı şikayet edip açıklama bölümüne gerekli açıklamayı yazın. Bunu yapabilirsiniz değil mi ? Eki Görüntüle 2114483

Bilgi eksikliğinizin, siteyi kullanmayı bilmemenizin faturasını site yönetimine kesip kendinizi lütfen diğer üyelere güldürmeyin.
Bilgi eksikliğim yok Elhamdülillah!!!..
Ben, Hiç bir kurumu zan altında bırakacak ithamda bulunmama rağmen, ceza alırken.Kimileri bir kişinin hatasını tüm camiaya mal ederek ''HAKARETVARİ'' bir üslup ile yorum yazmasına rağmen, görmezden gelinmesinden ne gibi bir sonuç çıkarmamı beklerdiniz ACABA?!..
Siyaset sayfasında, siyaset yapıyorum diye ceza yemek ne kadar Muhteşem doğrusu:-)
Şikayet butonundan şikayetimi de, yaptım.Bunuda belirteyim istedim.:işsiz:

Böyle yazarak insanlara neden kendinizi güldürüyorsunuz ? Aklınız sıra bizi hedef gösterip bunlarda çifte standart var imalarınız sizin siteyi kullanmayı bilmemenizden olabilir mi ? Rahatsız olduğunuz(site kuralı dışı) bir mesaj olursa zahmet olacak ama ekte yolladığım şekilde mesajı şikayet edip açıklama bölümüne gerekli açıklamayı yazın. Bunu yapabilirsiniz değil mi ? Eki Görüntüle 2114483

Tarafsızlığınızi bir kez daha gösterdiniz.. tebrikler....:KK9:

Bilgi eksikliğim yok Elhamdülillah!!!..
Ben, Hiç bir kurumu zan altında bırakacak ithamda bulunmama rağmen, ceza alırken.Kimileri bir kişinin hatasını tüm camiaya mal ederek ''HAKARETVARİ'' bir üslup ile yorum yazmasına rağmen, görmezden gelinmesinden ne gibi bir sonuç çıkarmamı beklerdiniz ACABA?!..
Siyaset sayfasında, siyaset yapıyorum diye ceza yemek ne kadar Muhteşem doğrusu:-)
Şikayet butonundan şikayetimi de, yaptım.Bunuda belirteyim istedim.:işsiz:

Ceza alması için kib olması gerekir.

23 dakika önce bu mesaj yazılmış bunu okuduktan 4 dakika sonra engin bilgileriniz ile şikayet etmişsiniz.

23 dakika önce bu mesaj yazılmış bunu okuduktan 4 dakika sonra engin bilgileriniz ile şikayet etmişsiniz.
O kadar yazdıgım yorumların içinden, sadece buna cevap vermiş olmanız takdire şayan doğrusu:işsiz:
Konuya girip okuyacaksınız ve yazılan yorumlardan dolayı,ikazınızı yapıp çıkacaksınız AMA orada yazılan, Hakaretleri görmeyeceksiniz.. Şimdi ben bundan hangi sonucu Çıkarmam GEREKİYOR?! İşinizi Hakkıyla Yapmadığınız sonucunu mu?Yoksa, İşinize geldiği gibi davranıp,bazı yorumları görmezden geldiginiz sonucunu mu çıkarmam gerekiyor ACABA?!

X