How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tarihi geçmiş gofret ?

E yani tabiki, geçen eşim tereyağ aldı bildiğin leş kokuyor yenmez markete verdik diyor tarihi geçmemiş 😡😡😡 dedim o zman iyi koşulda saklamamışsın, al sen ye bunu mümkünse 🥹
neler neler
skt çok yaklaşmış veya 1-2 gün geçmiş tavuğu avcarlarlar kebaplık kıymayı köfte yaparlar
aslında hiçbirşey yemememiz lazımda

Ben seni çok iyi anlıyorum ben de de anksiyete var. Ben tarihi geçmiş puding yemiştim hatta acile bile gittim sorma içim rahat etsin diye çünkü kafaya takmıştım geçen yıllarda doktor direkt beni rahatlatmak için şey demişti tatlı şeyler öyle kolayca zehirlemez en fazla ishal olursun bir problem yok demişti tatlı zehirlenmesi ishal şeklinde atılıyormus O şekilde rahatlatmıştı benim doktor

Ben seni çok iyi anlıyorum ben de de anksiyete var. Ben tarihi geçmiş puding yemiştim hatta acile bile gittim sorma içim rahat etsin diye çünkü kafaya takmıştım geçen yıllarda doktor direkt beni rahatlatmak için şey demişti tatlı şeyler öyle kolayca zehirlemez en fazla ishal olursun bir problem yok demişti tatlı zehirlenmesi ishal şeklinde atılıyormus O şekilde rahatlatmıştı benim doktor
Ah aynı şeyleri yaşayan insanlarla karşılaşmak ne kadar güzel :) bende rahatladım baya teşekkürler

E yani tabiki, geçen eşim tereyağ aldı bildiğin leş kokuyor yenmez markete verdik diyor tarihi geçmemiş 😡😡😡 dedim o zman iyi koşulda saklamamışsın, al sen ye bunu mümkünse 🥹
Soğuk zinciri bozuyorlar, çoğu market gece buzdolaplarinin fişini çekiyormuş diye duydum günahları boyunlarına. E ne olacak ürün bozulur tabii dayanır mı 😐

Soğuk zinciri bozuyorlar, çoğu market gece buzdolaplarinin fişini çekiyormuş diye duydum günahları boynuna. E ne olacak ürün bozulur tabii dayanır mı 😐
Kızmam sana değildi asla 👍evetttt bazı AVMlerde klima çalıştırmıyor 😡

Back