- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
türkceyi unuttun :)Osmanlıca ölü dil biliyorum dedin ama bildiğin dillere eklemedin de Latinceyi ekledin, üç dil biliyorsun sadece kısaca. O da Almanca ingilizce Fransızca ki zaten Avrupa'da öğretiyorlar bilmesen liseyi bitiremezdin övünülecek bir şey yok. Yani bu sana üstünlük sağlamıyor ki kibir ve ego sağlamış.
Anadilimi dilden saysam ben dört dil biliyorum Azericeyi bile saymıyorum ben. Anadil bilinen dillere eklenmez sen Türkiye'de yaşayıp Türkçe bilip bir kurstan bir dil kursundan Türkçe sertifikası alamazsın.türkceyi unuttun :)
Ayyysakin ol çirkinlerle işim olmaz.bilseydim baştan bu kadar çirkin olduğunu hiç polemiğe girmezdim
Anadilimi dilden saysam ben dört dil biliyorum Azericeyi bile saymıyorum ben. Anadil bilinen dillere eklenmez sen Türkiye'de yaşayıp Türkçe bilip bir kurstan bir dil kursundan Türkçe sertifikası alamazsın.
Yüzüm güzel fiziğim güzel karakterim çirkin olsun . Ama sen her açıdan çirkinsinkarakteri cirkin olanin güzel olacagini hic sanmiyorum diskidan Bir farkin yok bence
Yüzüm güzel fiziğim güzel karakterim çirkin olsun . Ama sen her açıdan çirkinsin
Hahakesin öylesindir klavye güzeli :)
Ay aman... Sen de o girmekten kaçtığın ÖSS yerine yabancılar sınavından gireceğin üniversiteye sözelden ilk 7 binde girmiş biriyle konuşuyorsun? Bu da Dil anlatım ve edebiyatı neredeyse fullemek demek, gel de sen yap bakalım o bebek işi yabancılar sınavın olmadan.sen öyle san konsolosluk sinavindan türkcede 1. secilen birisine ne diyor ya haahhaha
Ay aman... Sen de o girmekten kaçtığın ÖSS yerine yabancılar sınavından gireceğin üniversiteye sözelden ilk 7 binde girmiş biriyle konuşuyorsun? Bu da Dil anlatım ve edebiyatı neredeyse fullemek demek, gel de sen yap bakalım o bebek işi yabancılar sınavın olmadan.
canım ben kendimi kabul göreceğim yerlere kanıtlamışım da sen belli ki kendini Avrupa'ya kabul ettirtmemişsin Avrupa'da seni alacak okul yok beleş kek sınavdan gidip tarih okuma derdindesin ki mantık olsa o sınavdan çok iyi para kazanılabilecek bir şey seçerdin. gerçi nasıl olsa hayaller hayatlar, evlenecek kız buraya anca kaçmaya gelir okumak bahane.yaparim ne var? bu dünya da yapilmicak sey mi var? ögrenip zaman ayirdiktan cabaladiktan sonra neden olmaz mis? o degilde sen kendini kabul görecegin yerlere kanitlasana niye burda bana taktin ki sen?
yaparim ne var? bu dünya da yapilmicak sey mi var? ögrenip zaman ayirdiktan cabaladiktan sonra neden olmaz mis? o degilde sen kendini kabul görecegin yerlere kanitlasana niye burda bana taktin ki sen?
Laf dalaşı komik oluyor hanımlar resmen sidik yarıştırıyorsunuz
Öyle demesen iyiydikompleksli dangalaklar beni buldu hep
Beni de burnu aklı havada üyeler buluyor şansa bak. Kompleksli olsam seni bilmediğin tarihinle iyi ezerdim de... ban alasım yok. Bir de tarihin t sini bilmeyip iki bina görüp aayyyyy tarih okuyayım kocadan da kurtulurum derdinde olan hayalperestleri ciddiye alasım yokkompleksli dangalaklar beni buldu hep
Sen haşa konuşuyormusun kız git bi iki makyaj yap bişeye benzekompleksli dangalaklar beni buldu hep
Kimsenin seni taktigi yok sadece seni maymun gibi oynatip gülüyor herkes anlasana :)
Bir de Boğaziçi falan diyor ya sonra Boğaziçi isyan ediyor vasıfsızlar kültürsüzler anadili bildiği dilden sayanlar bizim okulumuza geliyor biz bunlarla mı uğraşıcaz diye...
canım ben kendimi kabul göreceğim yerlere kanıtlamışım da sen belli ki kendini Avrupa'ya kabul ettirtmemişsin Avrupa'da seni alacak okul yok beleş kek sınavdan gidip tarih okuma derdindesin ki mantık olsa o sınavdan çok iyi para kazanılabilecek bir şey seçerdin. gerçi nasıl olsa hayaller hayatlar, evlenecek kız buraya anca kaçmaya gelir okumak bahane.
Ayyyy klasik dışlanıyoruz biz burada hiçbişiiii bilmiyorsunuz konuşması. Avrupa görmemiş içinde yaşamamış olsak neyse... YEMEZLER CANIM yıl oldu 2017 o gavur dediklerin sana buradakilerden daha çok sahip çıkarbende bos vaktime kompleksli ger
cok kanitlamissin belli bana da kanitlama ihtiaci duydun senin sorunun ne biliyor musun kiskanclik. bendekiler sende yok diye kendini yiyip duruyorsun ondan geldin burda bana saldirip duruyorsun durduk yere. ya sen kimsin aff edersinde? kendini ne zannediyorsun? insan misin sen ya gelmis burada ben sunu yaptim sen sunu yapamadim diyor ulan sen benim neler yaptigimi ne zorluklarla bu yabancilarin icinde basari sagladigimi neredenbiliyorsun gerizekali kolay tabi anadilini bildigin, kültürünü bildigin yerde okumak. gelmis burda kendini bisey sanmalar cok sen söylesin sen böylesin size acilen insanlik dersi verilmeli acidim sana.
Öyle demesen iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?