- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.069
- 33
-
- Konu Sahibi Myprincesses
Gunaydin canim fotolu mu olacak tartiGünaydın kızlaaaaarrrr...hazır mısınız tartıyaaaa
Mümkünse evet canım ben şimdi yüklüyorumGunaydin canim fotolu mu olacak tarti
Buda benim bugunluk kilom
Kaçla başlamıştın tatlımBuda benim bugunluk kilom
Supersin bu hizla devam 3gunde nerdeyse 2 kilo gitti masallah.nasil oldu buSadece3 günlük
Gecen hafta yanlis hatirlamiyorsam 63.300 duKaçla başlamıştın tatlım
İyi şimdilik en azından düşüş var.zaten haftamızı doldurmamıştık ama bir hafta sonra daha hızlı gitmeye başlayacak inşallahGecen hafta yanlis hatirlamiyorsam 63.300 du
Yediklerimin hepsini gün gün not ettim dikkat ettiysen fazla kalori almadım ve aldığımıda düzenli yürüyüşle yakmaya çalıştım.Supersin bu hizla devam 3gunde nerdeyse 2 kilo gitti masallah.nasil oldu bu
Anladım canım olsun yavaş gitsin ama gitsin sonuçta. Ama sürekli tartılma, sabah aç karna tuvalete gittikten sonra tartıl.çünkü sonra su bile içsen hemen artar.Simdi baktim 63.200canim ben ile 27 nimet emzikliyiz o yuzden cok fazla ac kalamayiz canim
Bu sadece başlangıç canmBu hafta eksilen 600 gr
Anladım canım olsun yavaş gitsin ama gitsin sonuçta. Ama sürekli tartılma, sabah aç karna tuvalete gittikten sonra tartıl.çünkü sonra su bile içsen hemen artar.
Evet canim ama her sabah tartiliyorum dayanamiyorumBu hafta eksilen 600 gr
Her hafta bu kadar versem yeter bana cunku zor veriyorum ben 76 ile basladim 1.5 senedir yavas ve zor bir sekilde verdim bumdan sonra boyle devam ederse iyi olurBu sadece başlangıç canm