-
- Konu Sahibi Myprincesses
abime de spor hocası ddört günde alışırsın demiş.bizde herkes çok atar.demli içerler iki tatlı kaşığı şeker atarlar.bide tatlım resmin altına yazıyı nasıl yzıyoruzzz...............................................Bende 3 çay kaşığı atardım eskiden sonra birdenbire teke düşürdüm. 3 gündürde hiç atmıyorum. Uzmanlar 21 günde dildeki tat tomurcuklarının tada alıştığını söylüyor.
Yazdım canm profiliniz yazan yerde profil mesajlarına yazabilirsinabime de spor hocası ddört günde alışırsın demiş.bizde herkes çok atar.demli içerler iki tatlı kaşığı şeker atarlar.bide tatlım resmin altına yazıyı nasıl yzıyoruzzz...............................................
Demli içersen şekersiz zorlayabilir ben açık içiyorum rahat içiliyorabime de spor hocası ddört günde alışırsın demiş.bizde herkes çok atar.demli içerler iki tatlı kaşığı şeker atarlar.bide tatlım resmin altına yazıyı nasıl yzıyoruzzz...............................................
yaptım tatlım.ben hep tlfdan girdiğimden görmedim.şmdi pcden yaptım tatlım.Yazdım canm profiliniz yazan yerde profil mesajlarına yazabilirsin
Fazla kaçırma yemeği sakın bak yarın tartı var ona göreekızlar bana müsaade.akşama görümcem gelecek.yemeği hazırlama lazımdaha.gece uğrarım yine...........
Pardon canimtatlım pembedüşlere yazdım ama
Anm gorumcem vardı akşam.giremedim.Kızlarrrrr nerdesinizzzz
Çerezi akşam yemeseydin keşke.....Bugünkü menüm:
Sabah, çeyrek ekmeğe peynşrli tost
Ara,kahve
Öğle, 2 adet içli köfte, yoğurt
Ara, meyve(1 şeftali,küçük salkım Üzüm)
Akşam,bir kase karışık çerez
Kahve
Yarım saat yürüyüş(bugün yarım oldu)
Ayyy dikkat ettim de geç yedik yemeği yavf....Fazla kaçırma yemeği sakın bak yarın tartı var ona göree
yoğurt kuru ye de yat tatlım....Hayirli geceler canim
Benim aksam yemegim domatesli kiyma ama ceyrek ekmekle yedim ondan once carsiya ciktim cok aciktim cocuklarin krakerinden biskuvisinden ve azicik cikolatasindan yedim hic iyi olmadi tarti oncesi neyse
Herkese hayirli geceler
Daha yeni yedim tatlim bende unutmustum bugun cok yoruldumY yoğurt kuru ye de yat tatlım....
Akşam yemeği yemedim ama onun yerine çerez yedimC
Anm gorumcem vardı akşam.giremedim.
Çerezi akşam yemeseydin keşke.....