Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Bende 3 çay kaşığı atardım eskiden sonra birdenbire teke düşürdüm. 3 gündürde hiç atmıyorum. Uzmanlar 21 günde dildeki tat tomurcuklarının tada alıştığını söylüyor.
abime de spor hocası ddört günde alışırsın demiş.bizde herkes çok atar.demli içerler iki tatlı kaşığı şeker atarlar.bide tatlım resmin altına yazıyı nasıl yzıyoruzzz...............................................

Yazdım canm profiliniz yazan yerde profil mesajlarına yazabilirsin

Demli içersen şekersiz zorlayabilir ben açık içiyorum rahat içiliyor

kızlar bana müsaade.akşama görümcem gelecek.yemeği hazırlama lazımdaha.gece uğrarım yine...........

Bugünkü menüm:
Sabah, çeyrek ekmeğe peynşrli tost
Ara,kahve
Öğle, 2 adet içli köfte, yoğurt
Ara, meyve(1 şeftali,küçük salkım Üzüm)
Akşam,bir kase karışık çerez
Kahve
Yarım saat yürüyüş(bugün yarım oldu)

Bande akşam.iki tane g....den. Oyma yedim.iki bardak ayran.sonra da bi armut bi şeftali....şimdide yoğurt kuru yiyecm.....

Kızlar. Benden bugünlük bu kadar.sabah booooollll eksiler olur inşallah.sabırsızlıkla bildirimleri beklicemmm...iyi geceler................

Hayirli geceler canim
Benim aksam yemegim domatesli kiyma ama ceyrek ekmekle yedim ondan once carsiya ciktim cok aciktim cocuklarin krakerinden biskuvisinden ve azicik cikolatasindan yedim hic iyi olmadi tarti oncesi neyse
Herkese hayirli geceler

Y
Hayirli geceler canim
Benim aksam yemegim domatesli kiyma ama ceyrek ekmekle yedim ondan once carsiya ciktim cok aciktim cocuklarin krakerinden biskuvisinden ve azicik cikolatasindan yedim hic iyi olmadi tarti oncesi neyse
Herkese hayirli geceler
yoğurt kuru ye de yat tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…