Yaa canım kuzumm yaaa hakkını helal et,çok teşekkür ederim bitanemAy çok canım çekti sogan turşuda var bayılırımmeline sağlık sosyalim
Helal olsun canımm afiyet bal şeker olsunYaa canım kuzumm yaaa hakkını helal et,çok teşekkür ederim bitanem
Koca terörü.Evde yoktu olsaydı da hiç sanmıyorum yapsinbi de yarışma için
Ellerine sağlık çok lezzetli görünüyorCanım KK 'nın Canım Kadınları
Bu soğuk kış günlerinde en çok severek içtiğimiz tarhana çorbası yaptım. İçimiz ısınsın,eski günleri yadedelim
MALZEMELER:
Eki Görüntüle 3516309
3 Çorba kaşığı toz tarhana
yarım Çorba kaşığı domates salçası
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 bardak tavuk suyu
Bir miktar tuz
4 su bardağı soğuk su
YAPILIŞI:
tencereye yağ ve salçayı koyup kavuruyoruz. Tarhanayi ekleyip biraz daha karıştırıyoruz. Tavuk suyu ve soğuk suyu ekleyip tuzu ekliyoruz. Sürekli karıştırarak topaklanmasini önlememiz gerekiyor. Koyulunca ocağın altını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 3516310
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3516311 Eki Görüntüle 3516312 Eki Görüntüle 3516313 Eki Görüntüle 3516315 Eki Görüntüle 3516317 Eki Görüntüle 3516318 Eki Görüntüle 3516320 Eki Görüntüle 3516322
Yaa sen ne güzel şeyler yazdın öyle EsliiiimmmmmValla sosyal senin gibi güzel yorum yapamıyorumkısa ve öz yine her zaman olduğu gibi şahane olmuş
Yaw özel mesajlarımızı niye ifşa ediyorsun ifşaaa görrlllllllEki Görüntüle 3516413
Vay seni vay vayAllahtan uğraşmak istemedin çok güzel olmuş yine. Ellerine sağlık
Çok uzak göyylerdeeennnSen buralara nerden geldinnnn
Canım benim çok teşekkür ederimEllerine sağlık çok lezzetli görünüyor
Sedoşum aslında sen anteplisin antika eşyalar sende vardirEline ve emeğine sağlık .
Çok güzel olmuş sunumuda beğendim .
Nostaljik bir hava ve esinti katmış.
bol şans .
Antika gibi görünenler var biraz .Sedoşum aslında sen anteplisin antika eşyalar sende vardirkullansan sunumun uçar beybi çok teşekkür ederim Sedoşum sevindim
Aaaa keşke corbada kullansaydın Sedoş, yöresel yemekler yapınca mutlaka kullan çok iyi olurAntika gibi görünenler var biraz .
tabak olarak.
,bi gün yaparım.
Eee azıcık ifşanın kimseye bir zararı olmazYaw özel mesajlarımızı niye ifşa ediyorsun ifşaaa görrlllllllnapayim yalan mı söyleyeyim yapmasi bes dakika sunması bir saat canoommmmm senide görecegiiiizzz influzer görll
Yazdıklarıma dikkat edeyimEee azıcık ifşanın kimseye bir zararı olmazsunması herkeste aynı
Yazdıklarıma dikkat edeyim
Dan dun konuşuyorum bazen dümdüz canom