Canım KK 'nın Canım Kadınları
Bu soğuk kış günlerinde en çok severek içtiğimiz tarhana çorbası yaptım. İçimiz ısınsın,eski günleri yadedelim
MALZEMELER:
Eki Görüntüle 3516309
3 Çorba kaşığı toz tarhana
yarım Çorba kaşığı domates salçası
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 bardak tavuk suyu
Bir miktar tuz
4 su bardağı soğuk su
YAPILIŞI:
tencereye yağ ve salçayı koyup kavuruyoruz. Tarhanayi ekleyip biraz daha karıştırıyoruz. Tavuk suyu ve soğuk suyu ekleyip tuzu ekliyoruz. Sürekli karıştırarak topaklanmasini önlememiz gerekiyor. Koyulunca ocağın altını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 3516310
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3516311 Eki Görüntüle 3516312 Eki Görüntüle 3516313 Eki Görüntüle 3516315 Eki Görüntüle 3516317 Eki Görüntüle 3516318 Eki Görüntüle 3516320 Eki Görüntüle 3516322
Canım nevoşum çok teşekkür ederim cantanemmEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Canım kuzucuummmm bendeee,çok teşekkür ederim bitanemEllerine sağlık kirazımm, bayılırım tarhanaya
Mesaj yerine ulaşmış oleeeyyyBeni köyümün yağmurlarında yıkasınlaaaaarrrrrr
Onu düşündüm askolettam ama onu kıracak bende güç yok kiSoğanın kesik değil, kırık olmalıydı. Onun dışında her şey şahane.
Valla missss gibi bee kuzummm ,cok teşekkür ederim beybimEllerine sağlıkk miss gibi
Şok oldum yasom süpersin, ne diyecegimi bilemedim zaten o anTahmin ettim ama değil mi?
5 dklık deyince, dedim ne var 5 dklık ve bilinmiş, bingoo.Şok oldum yasom süpersin, ne diyecegimi bilemedim zaten o an
Yiğidin aslanına deyivereydin.Onu düşündüm askolettam ama onu kıracak bende güç yok ki
Ay çok canım çekti sogan turşuda var bayılırımmCanım KK 'nın Canım Kadınları
Bu soğuk kış günlerinde en çok severek içtiğimiz tarhana çorbası yaptım. İçimiz ısınsın,eski günleri yadedelim
MALZEMELER:
Eki Görüntüle 3516309
3 Çorba kaşığı toz tarhana
yarım Çorba kaşığı domates salçası
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 bardak tavuk suyu
Bir miktar tuz
4 su bardağı soğuk su
YAPILIŞI:
tencereye yağ ve salçayı koyup kavuruyoruz. Tarhanayi ekleyip biraz daha karıştırıyoruz. Tavuk suyu ve soğuk suyu ekleyip tuzu ekliyoruz. Sürekli karıştırarak topaklanmasini önlememiz gerekiyor. Koyulunca ocağın altını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 3516310
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3516311 Eki Görüntüle 3516312 Eki Görüntüle 3516313 Eki Görüntüle 3516315 Eki Görüntüle 3516317 Eki Görüntüle 3516318 Eki Görüntüle 3516320 Eki Görüntüle 3516322
Sen bu işi biliyorsun yasom, dakikaya göre yemek bulmaca5 dklık deyince, dedim ne var 5 dklık ve bilinmiş, bingoo.
Evde yoktu olsaydı da hiç sanmıyorum yapsinYiğidin aslanına deyivereydin.