Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.123 13 Mayıs 2016 Konu Sahibi Munzevi Zencefil #61 Be_Ni_1012 .!.: Tadını merak ettım bıldıgımız tarhanadan farklımı acaba yanı un gıbı olandan:) cok lezzetlı gorunuyor ellerıne saglık basarılar cnm Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben ikisinide tattım toz olanı daha yoğun bu biraz daha duru oluyor. Tadı daha ekşimsi. bende ekşi çorbaları daha çok sevdiğimden bana göre bu tip tarhana daha lezzetli geliyor. Bide taneli olmasını seviyorum çorbanın
Be_Ni_1012 .!.: Tadını merak ettım bıldıgımız tarhanadan farklımı acaba yanı un gıbı olandan:) cok lezzetlı gorunuyor ellerıne saglık basarılar cnm Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben ikisinide tattım toz olanı daha yoğun bu biraz daha duru oluyor. Tadı daha ekşimsi. bende ekşi çorbaları daha çok sevdiğimden bana göre bu tip tarhana daha lezzetli geliyor. Bide taneli olmasını seviyorum çorbanın
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.211 79.799 13 Mayıs 2016 Konu Sahibi Munzevi Zencefil #62 İlk defa böyle tarhana tarifi denicem yireden yöreye değisiyor demekki ellerinize sağlık
Gunnur2010 Hei! Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 2.113 5.036 24 Mayıs 2016 Konu Sahibi Munzevi Zencefil #63 Supper cocuklarimda bende bayiliyoruz bu tarhanaya. Cokda guzel yapmissin ellerine sagliiik. Immmmm miiis gibi kokusu geldi taaaa buralara skandinav memleketine...
Supper cocuklarimda bende bayiliyoruz bu tarhanaya. Cokda guzel yapmissin ellerine sagliiik. Immmmm miiis gibi kokusu geldi taaaa buralara skandinav memleketine...
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.123 24 Mayıs 2016 Konu Sahibi Munzevi Zencefil #64 gunnur2010 .!.: Supper cocuklarimda bende bayiliyoruz bu tarhanaya. Cokda guzel yapmissin ellerine sagliiik. Immmmm miiis gibi kokusu geldi taaaa buralara skandinav memleketine... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim benimde tekrar canım çekti resmi görünce
gunnur2010 .!.: Supper cocuklarimda bende bayiliyoruz bu tarhanaya. Cokda guzel yapmissin ellerine sagliiik. Immmmm miiis gibi kokusu geldi taaaa buralara skandinav memleketine... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim benimde tekrar canım çekti resmi görünce
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.123 24 Mayıs 2016 Konu Sahibi Munzevi Zencefil #65 Feraceli .!.: İlk defa böyle tarhana tarifi denicem yireden yöreye değisiyor demekki ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Feraceli .!.: İlk defa böyle tarhana tarifi denicem yireden yöreye değisiyor demekki ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
moonlight37 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2016 24 4 45 27 Mayıs 2016 Konu Sahibi Munzevi Zencefil #66
Y yesil_zeytin_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 18.321 13.422 10 Haziran 2016 Konu Sahibi Munzevi Zencefil #67 Munzevi Zencefil bu nebiçim tarhaba. beyaz mı bu? ilkdefa görüyorum. kırmızıya yeni yeni alıştım
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.123 10 Haziran 2016 Konu Sahibi Munzevi Zencefil #68 _asmunikal_ .!.: Munzevi Zencefil bu nebiçim tarhaba. beyaz mı bu? ilkdefa görüyorum. kırmızıya yeni yeni alıştım Genişletmek için tıkla... Evet asmu içinde kırmızı biber veya salça olmayan Tarhana
_asmunikal_ .!.: Munzevi Zencefil bu nebiçim tarhaba. beyaz mı bu? ilkdefa görüyorum. kırmızıya yeni yeni alıştım Genişletmek için tıkla... Evet asmu içinde kırmızı biber veya salça olmayan Tarhana