Yeniden denesem mi acaba??
bende şimdi gördm bu kürü ve denemeye karar verdim. hiç olmazsa kilo veremesem bile kilo almayayım bana oda yeter :)
Ama zencefil hakkında hiç bi bilgim yok toz olarakmı satılıyor. bide benm yemek yemem çok düzensizdir her yemekten sonra demişsiniz
bu durumda benim günde 5-6 bardak içmem gerekiyor :) buda sanırım çok fazla olur. siz günde aşagı yukarı ne kadar içiyorsunuz bende ona göre
sınırı asmayayım :)
tatlımm benim foruma giremiodum cevap verdim ama senin gibi soran olursa söliim toz zencefil günde toplam 1 tatlı kaşoğı kadarbennu kuzumsen zencefili tozmu yoksa taze zencefilmi yoksa kuru kabuk zencefilmi kullanıosun
elma da içinde olduğu için tok tutma özelliği de olur 3 4 kilo çok deil kolaylıkla verirsiniz inşallah boy kilonuz kaçBen de bu karisimi yaptim ve bugün 3. günüm. Kullanmaya baslayaldan beri sunu farkettim, istahim kesildi :))
devam etmek istiyorum hedefim 3 ila 4 kilo vermek, bunun sayesinde olur diye ümit ediyorum
bu cay cok etkili tadida harika.ac karnina icersen istah kesiyo tok karnina icersen yaglari yakiyo daha ne.toz tarcin aci gerlen arkadaslar tazesini koyun dilim dilim gdograyin icine hic aci olmuyor.idrardan yag gittigini göreceksiniz sabirla icemeye devam edin
kızlar bukürden memnun kalan su kilodaydım bu küre basladım su kiloya düştüm dien varsa lütfen yazsın
super yaaa cok iyi vermissiniz ama diyet su diyet olmasaaa(
zencefil toz olcak degilmi?
yazilmamais ama sorim dedim, malzemeleri alim denicem ins.
ama ben tatlisiz duramiyorum su tatli istahim gecse ......
Canım eğer tatlısız duramıyorsan sana göre bi tarif çünkü tarçın şekeri dengeliyor tatlı isteğini gideriyor elma da tokluk veriyor
tarçın kabuk tarçın olacak bi tane karışıma atarsın
zancefil de toz zencefil kullandım ben .....
bir de tatlı isteğin geldiği zaman naçizane tavsiyem bir bardak yarım yağlı sütün üzerine toz tarçından serpiştir tatlı isteğin kaybolacak
dene dene işe yarıyortesekkur ederim, bak bu kolaymis sutu severim zaten denicem
e hadi bakalım hep yapcaz diip kimse sonuç yazmıyorbi deneyelim bakalım
selamlar ben tam olarak bu kür değilde benzeri 1 elma 1 kabuk tarçın 3-4 karanfil 3-4 top karabiber yarım limon kabuğuyla beraber zencefilinde toz olanı değil kökü çok az hepsini 1.5 litre suda kaynatıyodum hergün gün içerisinde onu bitiriyordum çok sıkı bi diyet yapmadım ama dikkat ettim yediklerime ölçülü yemeye çalıştım ağır sporlar yapamadım ama en az yarım saat yürüdüm 1 ayda 7 kilo vermiştim ama sonra işe yaramadı vücudum alıştı şimdi bende başla alternatifler arıyorum nerdeyse 2 aydır hiç kilo veremiyorum veriyo gibi olup tekrar alıyorum ama o 7 kiloyu verdim onu almadım...denemek isteyenler ben fayda gördüm ama vücut alışıncada pek işe yaramıyo malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?