Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de annem cok küçükken sıcak kaşıkla bişeyler yapardı dudaklarıma hatırlamıyorum ama hastayken.. o zman da şişerdi. acıdan heralde :)
Süzgün, cani aciyan arkadaslarin yazilarini okuyunca öyle bir yorum yaptim, eksik gedik yazdim belki affola.
Aslinda aklima baska seyler de gelmisti, mesela bayanin birinin cildi cok kurumus ve bunu bulasik süngeriyle kazimis:roflol:, baska birinin dislerindeki sariliklar cogalinca camsir suyuyla gargar yapmis,:roflol: buna benzer seyler iste.
Bir de benim gülme damarim tutunca, tutmayin beni.
Kimse alinmasin lütfen...
Yoksa viks üzeri tarçın yağı mı denesek he?tatlicadiarzu
cnm dejavuyu kullananların yorumlarını okudum baya etkliyimiş alıp denemeyi düşünüyorumbenim çok ince dudaklarım kalıcı bişey bulmak lazım ama neeeeeeeeee :1shok:
10 DK DOLGUN DUDAK AMA YANDIGI SURECE DOLGUN YANMASA OLMAZZ
E BIBERDE ISE YARA YA AL KESEYI SURT SURT YINE AYNI DIMI
EN IYSI BENZINI DOK YAK
DAHA KALICI OLUR :d
sırnaşık şeysırnaşık şey
evet tatlım kullanıyorum 5 gün oldu başlayalı.ama ben doğum kontrol hapıda kullanıyorum.doldu içi eskisinden daha iyi gözüküyo.henüz beden olarak deişmedi bişey ama fark var.küç ten deil ama haptan dolayı.küçü düzenli kullanıyorum.sonuç söylemek içn erken daha.ama bişey olursa yazarım sana mutlaka.bu arada sen adaçayı içiyomusun??
canım dudağı kabartıyo dolgunlaştırmıyosırnaşık şey
geberdim ben daa önce..yakan herşey dudağı şişirir.
geçici bi sonuç olduu gibi acıyo da.
ben eczanede dolgunlaştırıcı doğal parlatıcı denedim. yandıkça şişti yandıkça şişti. ama sora geri iniyosırnaşık şey
saçmalık bööle şelere itibar etmeyin zarar veriyormuş dudağa..
ya napcaz başka bi çözüm var mıııııııııııı lütfenn cevap veriinnnnnnnnn