Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar tarcin yagida iki cesit ve tahris olanlar galiba tarcin agacinin kabugundan elde edilenini kullananlar cünki o cildi tahris ediyormus. tarcin agacinin yapragindan elde edilen yag cilde uygulanilabilinir. aktarlara sorun hem yapragindan yapilan daha ucuz oluyor.
canım ben bunu çoktan yaptım..önce tarçın yağını sürdüm üzerine de bepanthen kremi sürdüm..ama sabah dudaklarım acayip dolgundu hatta kardeşim ördek gibi olmuşsun annem de çarpıldın mı dedi :roflol: bir süre sonra yerini tahriş olmuş bir dudağa bıraktı senağlama ama dolgunluk gerçekten uzun sürdü fakat tahriş olduktan sonra...bu yağı bepanthene ile karıştırıp her gece uyumadan önce sürerseniz dudakları tahriş etmiyor zamanla kalıcı dolgunluğa kavuşmanızı sağlıyormuş. ben denemedim internette gezinirken okumuştum bilginize arkadaşlar :)
aynen ben de de :svicks bende pek işe yaramadı (
Bende size uyup aldım o tarçın yağını ve sonuç cayır cayır yanan dudaklar kafamçokkarıştı birde soyuldu :1rolleyes:
Cok komik geliyor bana bu tür seyler :roflol: dudak büyütmek, gögüs büyütmek, vs. vs. .....
Birakin kendinizi dogalliga be arkarkadaslar... baki kalan nedir ki bu hayatta:sm_confused:
doğallık demişken eminim bunları kastedıyosundur da hiç sürdüğün allık ruj krem parfüm farları vs birçok kozmetık ürünü saymıyosundur onlar yapay eğreti diilmi
Bu saydiklarin ruj, allik, vs. cok farkli ama dudagimin, yanagimin seklinde bir degisiklik olmuyor yani dogalligini bozmuyor. Bu kosmetik ürünleri canimi da kaymiyor oysa tarcin cildi berbat yakiyor bunu biliyorum.
Bu saydiklarin ruj, allik, vs. cok farkli ama dudagimin, yanagimin seklinde bir degisiklik olmuyor yani dogalligini bozmuyor. Bu kosmetik ürünleri canimi da kaymiyor oysa tarcin cildi berbat yakiyor bunu biliyorum.
tatlicadiarzu niye sürüyorsun o zaman değişmiyorsa, bırak dağınık kalsın
bu arada kaç eczaneye sordum kalmadı dediler sanırım çok kişi kullanıyor:sm_confused:
azimliyim bulucam:smiley-cool:
kırmızı pembe dudaklar uzun uzun kirpikler kırmızı yanaklar olsun diye sürüyoruz bunları hepimizde canm ayrıca hepsi de doğal kalmasnlar farklı dursunlar diye yaptıgımız şeyler yalanmı ayrıca ilk yazında acı çekip çekmeme konusunda diil de doğallık dışı olmak konusunda fikir belirtmişsin oyüzden öle yazdm acı verdiini en çok yazan kullanmayın diyen de benm ne yalan söyliyim uzun süre kalsa dolgunluk belki acıyada katlanırdık hepimiz şimdi komik falan deyip te gülmeyin insanlara güzel olalım diye uğraşıp duruyoruz şurda