Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm herkeste farklı tepkı verıyo gecıcı bı yontem olduguıcın ben almadım
bende kesin kullancam :)
geçenlerde bir yerde okumuştum fakat nerede okuduğumu tam olarak hatırlamıyorum ..tarçın yağı dudakları dolgunlaştırıyormuş akşam yatarken sürüyormuşsun ve bir yanma ve karıncalanma hissi veriyormuş...çok merak ettim ve bugün aldım ve eve geldiğimde hemen sürdüm..inanaın işe yarıyyor..accayip derecede yaktı dudaklarımı ve sanki uyuşturdu fakat inanın dolgunlaştırdı..fakat acayip yakıyor..akşam yatarkende sürücem ben etkisini farkettim.sanki dudak dolgunlaştırıcı ürünler olur ya sürdüğün zaman hemen etkisini gösterenler onlar gibi...fakat ucuz olanı..aranızda bunu kullanana daha önce keşfeden var mı?inanaın ben sonucuna çok şaşırdım..[/QUOT
geçenlerde bir yerde okumuştum fakat nerede okuduğumu tam olarak hatırlamıyorum ..tarçın yağı dudakları dolgunlaştırıyormuş akşam yatarken sürüyormuşsun ve bir yanma ve karıncalanma hissi veriyormuş...çok merak ettim ve bugün aldım ve eve geldiğimde hemen sürdüm..inanaın işe yarıyyor..accayip derecede yaktı dudaklarımı ve sanki uyuşturdu fakat inanın dolgunlaştırdı..fakat acayip yakıyor..akşam yatarkende sürücem ben etkisini farkettim.sanki dudak dolgunlaştırıcı ürünler olur ya sürdüğün zaman hemen etkisini gösterenler onlar gibi...fakat ucuz olanı..aranızda bunu kullanana daha önce keşfeden var mı?inanaın ben sonucuna çok şaşırdım..
Merhabalar , arkadaşlar KESİNLİKLE tarçın yağı sürmeyin dudakları ciddi derecede tahriş ediyor