Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaramaması imkansız anında acayip yakıyor ve acayip dolgunluk veriyor ama geçici bir süreliğine tabi..aslında herkeste etkisini gösterebileceğine inanıyorum ama senin görememene şaşırdım canım ya heralde az sürdün yada iyi bir yağ değildi yani markasından kaynaklanıyordur belki..
bende viksin iyi geldigini okumustum.hemen denedim.dudaklarımı yumusak bi fırca ile fırcalıyorm ardından viks sürüyorm.yanıyo felaket ama o sonucu gorunce o yanmayı hıssetmıyosun bıle.ama fazla bekletmeyın viksi dudaklarınızda dudakları kurutuyo
tarçın yağını denedim,gerçekten fayda etti.çevremdekiler bile hissetti.tabii çok fazla kuruttu,çatlattı.bir de viksi deneyim bakalım:) her bulduğumuzu sürüyoruz ama hayırlısı=)
kızlar benden size tavsiye
bitmiş lipglosslarınızın içine tarçin yağı dokun ve parlatıcı gibi onu kullanın ihtiyaciniz oldugunda yerimseniben
yada bitmemiş lipglosun içine bi kaç damla damlatmak ve o şekilde kullanmak da işe yarar
şimdi geldi bu fikir aklıma :icecream: