• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Tarcin ve limon suyu sivilce ve lekeler icin

• Konu Sahibi Konu Sahibi gün batimi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben ilk ergenlik sivilcelerimden itibaren savaşıyordum sivilcelere doktorlara gittim ilaçları ve ordan burdan duyduğum herşeyi denedim bi işe yaramadı artık hiç birşey kullanmıorum ve hiç bir sorun yok bence ne kadar uğraşırsanız o kadar artıyorlar

Hanımlar bende,eczaneden arapsabunu aldım.sabah akşam onunla yüzümü yıkadım.sonra pamuğu elma sirkesine(1 kaşık su 1 kaşık sirke karıştırdım)batırıp yüzüme sürdüm iki günde kurudular şimdi yoklar .şimdi haftada iki gün yapmaya devam ediyorum

arkadaşlar lekeler için formül verilmiş ya, bu hangi lekeler için? batık lekeleri için olur mu?

cnm yuzunde bulunan bellı belırsız lekeler ıcın bugun kabartma tzuyla yaptım cogu arttı bıdahakı sefere cok daha az yapıcam cok tutamadım bı ıkı dk tutabıldım bıraz yandı kasıntı yaptı:1ninca:

arkadaslar ben uyguladım sanırım bana gore bşey deıl bu buz surdum yaptıktan sora ama yınede yuzum kabardı kırmızı lekeler olustu cıldım hassas aslına bakarsanız ıkı uc tane bı leke ıcın yaptım her cıld ıcın uygun deıl arkadaslar:bbo:

hemen yaptım şu an yüzümde çoookkk yakıooo offffff anaaammmm

hemen denedim wee kıslar yanıyorumm ...

ben yaptım tarcın lı olayı ama benm yanmadı 2 3 dk bişi beklettm.
aksama da yogurtlu olanı yapıcam.
cildimle hem leke hem de sivilce var karısık bişi:uhm:

ne kadar bekletilmesi gerekiyo tarcın ve limonu ??

walla benimde çillerim war arkadaşlar ama memnunum ama çok fazla diil ya benim dudak etrafımda lekeler oluştu şuan yüzümde yoğurt ve kabartma tozu karışımı war hafif kaşınıyo bakalım işe yarıycakmı

yaptım ama pek faydası olmadı gibi:S kızardı sadece lekeler aynen duruyo :(

kızlar bende lekeler için karbonat yoğurt karışımının içine sarımsakda ilave ettim şu anda yüzümde karışım ve acayip yanıyor ve kaşınıyor. Allahım sen yardım et sürmediğim şey kalmadı yüzüme:)

kızlar psikolojik olarak mı öyle düşündüm bilmiyorum ama ilk yıkadığımda maskeyi sanki beyazlamış gibiydim. ayrıca kokusuna fazla tahammül edemedim. Bakıyorum şimdi de hala yüzüm kırmızı ama yer yer sivilcelerimin olduğu yer çevresinde kabuklanmalar oldu. Yani heralde bu iyiye işaret ama benim istediğim sivilceden sonra kalan ve uzun süre geçmeyen kırmızılıkları geçirmek. Neyse yoğurt sarımsak pek de zararlı olacağını düşünmüyorum arada yine yaparım heralde. Hadi öpüyorum hepinizi

ya arkadaşlar benm yüzümü şu an görseniz gülersiniz güneş lekelernin üstne kabartma tozu yoğurdu,sivilce ve izlerinin üzerinede tarçın ve limon suyunu sürdüm inşşallah işe yarar yalnız ben anlamadım tarçınla limon suyunu çamur gibi olana kdr karıştrdım bi kaç damla ama yüzüme süremedim döküldü hep sadece kırmızı izi kaldı benmi yanlış yaptım acaba nasıl olucak yazarmısınız

kizlar sivilce ve lekelerim icin galiba suna dumankayaydi tam emin degilim,tariflerini uygulandim sivilceyi hemen yok etti gibi birsey ve lekelrimde acildi sanki.
sivilce icin; bir cay kasigi tarcin ve biraz kati olana kadar limon suyu,bunlari karistirip SADECE sivilcenin üstüne sürün sakin yüzünüzün diger yerine sürmeyen.ilk basta cok yakiyor ama yanmasi gecene kadar bekleyin sonra yikayin,biraz kizariklik kaliyor ama buzla yada soguk suyla hemen gecer.

lekeler icin;bir yemek kasigi kabartma tozu ve bir yemek kasigi yogurt,karistirip lekelerin üstüne sürün kuruyna kadar bekleyin sonra ovarak cikarin buda ilk basta yakiyor ama sonuc gercekten harika yüzümün rengi acildi süper oldu:dance: umarim sizinde sinize yarar.

bende denedim ama lekeler hala war :(

ewet bendede war hala :( ben 2 kez yaptm şmdiye kdr ilk yaptıımda hçşey olmadı :'( ama dün yaptıımda biraz aççıldı gibi geldi

kızlarr valla bende dün akşam yaptım 5 dk filan bekledim...dedikleri gibi biraz yakıo ama cidden bnm sivilcelerime çok ii geldi bu karbonatla yoğurt karışımı... dün gece büyük olan sivilcem (hatta 1 Haftadır yüzümde) küçülmüş... diğer sivilce lekelerim de belli belirsiz oldular..:sm_cool: bi kerede böle işe yarıosa kesin düzelicek demektir.. paylaşımın için tşk ler cnm :1hug:

teşekkürler benimde yüzümde bugun kırmızı kırmızı lekeler vardı.(çok çekirdek ve cips yedim birkaçgündür)
kesinlikle deneyeceğim.

kızlar şimdi sürdüm yüzüme tarçın ve limonu ama aşırı yaktı ya,
ne zaman geçer yanması,çok fena yakıyor.

Back
X