• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Tarcin ve limon suyu sivilce ve lekeler icin

• Konu Sahibi Konu Sahibi gün batimi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya peki tarçınla yapılanda sivilcelerimin kızarıklığı ne zaman gider? akşama gitmesi lazım,dışarı cıkacağım

şimdide yoğurtlu olanı yaptım. ikisininde sonucunu bildiricem sizlere:)

benim şu an cildim baya kızardı kızlar, ama daha pürüssüzleşti.
sanırım kızarıklıklar giderse tamam olacak.

benim şu an cildim baya kızardı kızlar, ama daha pürüssüzleşti.
sanırım kızarıklıklar giderse tamam olacak.

canımcım limon ve tarçın karışımı nasıl geldi sivilcelerine.çokmu kızardı.ne kadar sonra geçti kızarıklığı.yada kızarıklığı geçtimi
bende yapacam ama kızarıklık geçmezse diye korkuyorum

Bende denedikten sonra limon tarçın ve kabartma tozu yoğurt karışımını sonucunu yazarım :dance:

kızlar bende akşam tarçın limon karışımını yaptım çok yakıyo yıkadıktan sonra kızardı bayagı 1 saat sonra geçti kızarıklık o an sanki svilce küçüldü ama bugun yine kabarmış sanki sivilce

kızlar ben de tarçını denedim ama bi faydası olmadı.neyse alıştım artık faydası olmayan kremlere maskelere

yaw cok yakıo bu bee 5 dk beklettim ancak kii ben ne acılara katlana bilen bi kişiliğim cnm tatlı deeldir amaa daynamadım yıkadım bi daa sürim bklm işe yarıcak gbi:D

off Tanrım çok kötü yakıyo yaa ama gercekten geciriyor...süper bisey cok saol....

ben bu tarçınla limon suyunu akşam denedim...Çok canım yandı..ama sen canınız acır dediğin için sıktım dişimi.Sonra bir yıkadım yüzüm sanki sıcak su dökülmüşte yanmış gibi oldu...Çok korktum lekeler kalcak diye ama kalmadı.Yarım saat sonra kızarıklıklar geçti..Ve sivilcelerim ilk uygulamada azaldı...Bugün tekrar yaptım...Ve pazartesiye kadar yapacağımm...

Bizimle paylaştığın için teşekkürler

şu lekeler için yazdığınız tarif bi zarar verebilirimi acaba yara falan oluştururmu . cildim çok hassas en ufak bişeyden siyah leke oluşuyo.. deniycem bunu inşallah bieşy olmaz..sağol paylaşımın için

önce karbonat yoğurt yaptım gece yatarkende limen sürdüm lekeler acılmaya başladı bun bi kaç defa yaptım ii kçüldüler:dance: gecende bu konuyu görünce şöyle yaptım yoğurt tarcın karbonat ve sonuc lekeler silindi delikafadulden

canlarım tarifler süper ...

bende bugün deneyim yanağımda ve çene bölgemde 2-3 sivilce çıktı ve kırmızı kaldı yerleri..

tarçını deneyim bakayım azıcık...

birde silere birşey sormak isterim ...yardımcı olsursanın çok mutşu olurum..

benim annem cildi esmer ve acaip lekeleri var yankalrında yuvarlak yuvar ...ağız kısmı kahve rendügi..

ne denediysek azalmadı ve açılmadı ..

sizden ricam ne uygulayabilir..bu katbonat karışımı etkili olabilirimi?

sitede okumuştum evt rengide acıyormuş karbonat yoğurt deneyin bakalımkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5

valla expigment%2 lik olanı bende pek işe yaramadı,şu an kabartma tozu ve yoğurt deniyorum anammm nasıl yakıyo bu böyle beee...

canlarım tarifler süper ...

bende bugün deneyim yanağımda ve çene bölgemde 2-3 sivilce çıktı ve kırmızı kaldı yerleri..

tarçını deneyim bakayım azıcık...

birde silere birşey sormak isterim ...yardımcı olsursanın çok mutşu olurum..

benim annem cildi esmer ve acaip lekeleri var yankalrında yuvarlak yuvar ...ağız kısmı kahve rendügi..

ne denediysek azalmadı ve açılmadı ..

sizden ricam ne uygulayabilir..bu katbonat karışımı etkili olabilirimi?

teşekkürler şimdidden ..

canim annen sigara iciyormu bilmiyorum ama,sigara icen bayanlarda bu gibi tarifler pek ise yaramiyor.agiz kismi kahverengi diye yazmisin,ondan bu kaniya vardim.:asigim:

sırnaşık şey yok sadece yoğurt ve karbonat ben yapıyorum lekeler için çok ii geldi siliniyorlarkaydirigubbakcemile2[/QUO

yoğurtla karbonat mı , kabartma tozumu kullanılıyor?
neyi ne kadar katacağız

bide senin lekelerin güneş lekesimiydi, tamamen kayboluyor yani bu yöntemle öyle mi canım hihoyyyt

Back
X