P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gün batimi
ya peki tarçınla yapılanda sivilcelerimin kızarıklığı ne zaman gider? akşama gitmesi lazım,dışarı cıkacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim şu an cildim baya kızardı kızlar, ama daha pürüssüzleşti.
sanırım kızarıklıklar giderse tamam olacak.
canlarım tarifler süper ...
bende bugün deneyim yanağımda ve çene bölgemde 2-3 sivilce çıktı ve kırmızı kaldı yerleri..
tarçını deneyim bakayım azıcık...
birde silere birşey sormak isterim ...yardımcı olsursanın çok mutşu olurum..
benim annem cildi esmer ve acaip lekeleri var yankalrında yuvarlak yuvar ...ağız kısmı kahve rendügi..
ne denediysek azalmadı ve açılmadı ..
sizden ricam ne uygulayabilir..bu katbonat karışımı etkili olabilirimi?
sitede okumuştum evt rengide acıyormuş karbonat yoğurt deneyin bakalımkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
teşekürler cemrecim ..annemin lekeleri geçsin dile benden ne dilersen canım :)
senin canın sağlığı canım ne dileyim Şenizbenide haber dart et işe yarıyormu diye delikafadulden
Allah iyiligini versin avatar koymusun kendinmi tutamadim tarcin yogurt karbonat hepsini mi karistirip suruyoruz mu
canlarım tarifler süper ...
bende bugün deneyim yanağımda ve çene bölgemde 2-3 sivilce çıktı ve kırmızı kaldı yerleri..
tarçını deneyim bakayım azıcık...
birde silere birşey sormak isterim ...yardımcı olsursanın çok mutşu olurum..
benim annem cildi esmer ve acaip lekeleri var yankalrında yuvarlak yuvar ...ağız kısmı kahve rendügi..
ne denediysek azalmadı ve açılmadı ..
sizden ricam ne uygulayabilir..bu katbonat karışımı etkili olabilirimi?
teşekkürler şimdidden ..
sırnaşık şey yok sadece yoğurt ve karbonat ben yapıyorum lekeler için çok ii geldi siliniyorlarkaydirigubbakcemile2[/QUO
yoğurtla karbonat mı , kabartma tozumu kullanılıyor?
neyi ne kadar katacağız
bide senin lekelerin güneş lekesimiydi, tamamen kayboluyor yani bu yöntemle öyle mi canım hihoyyyt