Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanma ve kızarma oldu ..bu iyi mi yengemde denemiş işe yarıyo diyo birde yıkadıktan sonra buz gezdir dedi bi dahakine buz gezdiricem .. bende hergun yapmayayım diyorum haftada 2-3 gün iyidir heralde fisfisfisyüzünde yanma ve yıkadıktan sonra kızarma falan oldumu? hergünmü yapılıyo bilmiyorum ama ben hergün yapmıyorum korkuyorum![]()
arkadaşlar lütfen okuyun.....!kullandığınız yoğurt ve kabartma tozu kabartma tozu değil karbonat bu hatayı bende yaptım birkaç denemedn sonra cilt lekeleri arttı suna dumankayanın sitesinden aldım.1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı karbonat inşsallah geç kalmamışımdır...
arkadaşlar lütfen okuyun.....!kullandığınız yoğurt ve kabartma tozu kabartma tozu değil karbonat bu hatayı bende yaptım birkaç denemedn sonra cilt lekeleri arttı suna dumankayanın sitesinden aldım.1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı karbonat inşsallah geç kalmamışımdır...
kızlar cilttekı kırmızı sivilce izleri için etkili bir krem kullanıyorum 1 haftada farkı görürsünüz clinique anti blemish serisinin leke için olan kremi çok güzel ,tavsiye ederim
ve bide ben hazir paketteki kabartma tozu kullaniyorum ,karbonat deniliyo ayni sey degilmi ,yoksa yanlismi yapiyoruz ,daha once bi arkadasimiz yazmis kafam karisti..
differin jel'i tek geçerim :icecream:
izleri soyuyo, ölü deriden kurtuluyorsunuz yani ve sivilceyi de kurutuyo![]()
öncelkle gün batımı teşekkürler bizimle paylaştığın için. ben de denemek isterim. beyaz tenli olmam sebebiyle yazın leke sorunum olabiliyor.
orbil white kremi bilmiyorum ama bir süredir ben de orbil white maskeyi arıyodum. piyasada bulmakta güçlük çektim. aldım ama henüz olağanüstü bir etkisini görmedim. kremin reklamlarını nette gördüm ama bir fikrim yok. :uhm: